Mikä kokoero! Maailman vahvin mies pääsi tapaamaan Sylvester Stallonen – ”Rocky Balboakin” näyttää pieneltä

iltalehti 06:09 11.09

Maastavedon ME-mies on todellinen järkäle. Eddie Hall on ehtinyt saavuttaa urallaan melkoisia palkintoja. Hän voitti vuonna 2017 maailman vahvin mies -tittelin ja on rikkonut maastavedon maailmanennätystuloksen.


Melkoinen teräsmies! 92-vuotias Pentti asuu yhä viisi kuukautta vuodesta metsässä ja painaa metsurinhommia - rykäisi viikonloppuna maastavedon Suomen ennätyksen!

iltalehti 07:01 28.08

Pentti Nestori Piri, 92, kertoo vinkkinsä pitkään elämään. Viikonloppuna hän teki maastavedon Suomen ennätyksen veteraanisarjassa. Jumala on yhä hänen paras kaverinsa. Pentti Nestori Piri istahtaa alas tuolille kisan jälkeen ja hymyilee. – Se oli elämäni kuudes nosto. En harrasta tätä lajia ollenkaan ja tuskin jatkossa enää kisaan. Olen metsuri, siitä minä olen voimani saanut, hän kertoo.


Teetkö sinäkin maastavetoa kuntosalilla? Voimamieshuippu tyrmää huippusuositun liikkeen - ”Moni ei pidä siitä, että sanon näin”

iltalehti 06:55 11.07

Voimamies Robert Oberst tyrmäsi maastavedon treeniliikkeenä. Maastaveto, yksi kuntosalilla ahertavien liikkujien yleisimmistä liikkeistä ja yksi voimanoston kolmesta lajista, sai yhdysvaltalaiselta voimamieheltä Robert Oberstilta täystyrmäyksen. Oberst sanoi Joe Roganin isännöimässä radio-ohjelmassa, että mikäli maastavetoa ei tee ollakseen parempi maastavetäjä, niin sitä ei pitäisi tehdä. Eli kuntoilumielessä sitä pitäisi välttää.


ajaa kohti Bolsonaroa ”kansanmurhapolitiikasta” Kiinan mysteerivirustartunnan saaneita kuin kukaan muu kuollut kaikkien aikojen matkaan ilman eläimiä mukana ollut Hurricanes-puolustaja

Hot topics