Tältä näyttivät Sara Siepin pikkujoulut – paikalla Martina, Sabina, Shirly...

iltalehti 09:00 01.12

Joulufanina tunnettu juontaja ja televisiokasvo Sara Sieppi järjesti lauantaina loisteliaat juhlat läheisilleen. Bloggaaja ja somekasvo Sara Sieppi pitää joulusta. Tänä vuonna hän järjesti ”semijoulut” uudessa kodissaan. Monet juhlavieraat ovat julkaisseet pikkujouluista valokuvia ja videoita Instagramissa. Juhlahumusta nauttimaan pääsivät esimerkiksi Sara Chafak, Kelly Kalonji, Diandra, Sabina Särkkä ja Martina Aitolehti. Miss Helsinki -kisaa luotsaava Rosanna Kulju on jakanut yhteiskuvan Mailis Penttilän ja juhlien emännän kanssa. Kuvassa naiset kohottavat lasejaan. Näet kuvan myös täältä.


Julkkiskaunottaret sädehtivät Miss Helsinki -finaalissa: Mailis Penttilä, Erika Helin ja Sara Chafak vangitsivat katseet punaisella matolla – katso kuvat pukuloistosta!

iltasanomat 21:59 09.11

Uusi Miss Helsinki valitaan tänään. Monet julkisuudesta tutut kaunottaret saapuivat seuraamaan finaalia Helsingin Casinolle.


Seurapiirikaunotar Mailis Penttilä kuin ilmetty Disney-tähti – julkaisi hämmästyttävän kuvan: "Meidän kaikkien sisällä on prinsessa"

mtv 22:01 06.11

Sosiaalisessa mediassa vaikuttava kaunotar Mailis Penttilä julkaisi näyttävän kuvan Instagramissa.


Mailis Penttilä halusi huomioida asunnottomat – leipoi herkkuja: ”Lähdin vuosi sitten mukaan auttamaan”

iltalehti 00:45 17.10

Somepersoona Mailis Penttilä leipoi asunnottomille herkkuja. Penttilä kertoo asiasta Instagram-tilillään. Hän huomioi kuvan julkaisun yhteydessä, että torstaina 17. lokakuuta vietetään valtakunnallista Asunnottomien yö -tapahtumaa. –?Lähdin itse vuosi sitten mukaan auttamaan minun omalla erikoisosaamisella eli leipomalla, hän kertoo.


Seurapiirikaunotar Mailis Penttilä paljastaa painonsa – julkaisi kuvan kuntosalilta: "Pelkkää rakkautta"

mtv 07:54 14.10

Somekasvo Mailis Penttilä paljastaa Instagramissa painonsa.


Kuninkaallisten luottokirjailija kritisoi prinssi Harryn käytöstä: ”Hän ei käyttäydy kuten odotamme”

iltalehti 17:07 25.08

Penny Junorin mielestä Harryn olisi syytä muuttaa viime aikaista käytöstään. Englannin kuninkaallisten luottokirjailija Penny Junor väittää, ettei prinssi Harry täytä hänelle asetettuja odotuksia. – Prinssi Harry ei käyttäydy kuten odotamme – kuten tuntemamme kuninkaalliset yleensä ovat käyttäytyneet. Hän toimii eri tavalla kuin hänen veljensä, Junor kirjoittaa Daily Mailissa.


Mailis Penttilä aloitti tubettajana - Dumle-kakkuvideon jälkeen syvä hiljaisuus: ”Halusin ottaa tästä kaikesta paussin”

iltalehti 18:19 13.08

Kakkukaunotar Mailis Penttilä laittaa tubettamisprojektinsa jäihin. Päätös kypsyi sometauon aikana. Koko Suomi leipoo -ohjelmasta julkisuuteen noussut kakkukaunotar Mailis Penttilä kertoi vastikään Instagramissa halustaan tehdä aktiivisemmin tubevideoita. Somevaikuttaja on jakanut aikaisemmin videoita ja kuvia elämästään ”it-miljonääriksi” usein tituleeratun yrittäjä Pekka Koskisen kanssa. Somessa on näkynyt myös parin suloinen koira. Mailis Penttilä aloitti lupaavasti tubettajana ja julkaisi muun muassa leipomisvideoita ja meikki tutorial -videoita. Hän myös vastasi eräällä videolla seuraajiensa kysymyksiin. Nyt Mailis kuitenkin kertoo tehneensä yllättävän päätöksen ja lopettavansa tubettamisen.


Mailis Penttilä avoimena arkielämästään rikkaan avomiehensä rinnalla – sai mieheltään lahjaksi kymppitonnin Rolexin: ”Se on aina väärässä ajassa”

iltasanomat 14:51 27.07

Mailis Penttilä kertoo videoblogissaan arkielämästään.


Mailis Penttilä esittelee avopuolisoltaan saamansa kymppitonnin Rolexin: ”Se on aina väärässä ajassa”

iltalehti 13:03 27.07

Seurapiirikaunotar avaa elämäänsä videoblogissaan. Koko Suomi leipoo -ohjelmasta ja Miss Helsinki -kilpailusta tutuksi tullut Mailis Penttilä, 29, on aloittanut videobloggaamaan Youtubessa. Tuoreimmalla videolla hän vastailee seuraajien esittämiin kysymyksiin. Eniten häneltä on kysytty ammatista.


Mailis Penttilä kertoo Rosanna Kuljun podcastissa elämästään varakkaan miehen kotivaimona: "Moni näkee tämän negatiivisena ja on sitä mieltä, että olen kotiorja"

mtv 20:05 26.07

Mailis Penttilä kertoo Riisuttu by Rosanna -podcastissa, että lopetti päivätyönsä muutettuaan miehensä kanss yhteen.


Mailis Penttilä kertoo avoimesti suhteestaan rikkaaseen mieheen Rosanna Kuljun podcastissa: ”Pekka ei varmaan osaisi edes käydä kaupassa”

iltalehti 22:36 25.07

Somekaunotar kertoi aiemmin, ettei aio vastaisuudessa enää jakaa asioita parisuhteestaan. Somepersoona Mailis Penttilä kertoo avoimesti ystävänsä Rosanna Kuljun Riisuttu-podcastissa, millainen hänen suhteensa on yrittäjä Pekka Koskisen kanssa. IT-miljonääriksi kutsuttu Koskinen huolehtii pariskunnan rahavirrasta, kun taas Penttilä hoitaa heidän yhteistä kotiaan. – Se on ehdottomasti ollut mun idea (että jään kotiin). Mä ehdotin tätä Pekalle, koska olen aina tykännyt hoitaa kotia, kakkuleipuri kertoo.


Mailis Penttilä avoimena elämästään miljonäärirakkaan kotivaimona – höylää miehensä korttia rajoituksetta: ”Joskus Pekka kurkkaa tiliotteen läpi”

iltasanomat 15:19 25.07

Mallikaunotar Mailis Penttilä paljastaa Rosanna Kuljun podcastissa, millaista hänen elämänsä on miljonäärimiehen kotivaimona.


Mailis Penttilä avoimena elämästään miljonäärirakkaan kotivaimona – höylää miehensä korttia rajoituksetta: ”Joskus Pekka kurkkaa tilioteen läpi”

iltasanomat 15:19 25.07

Mallikaunotar Mailis Penttilä paljastaa Rosanna Kuljun podcastissa, millaista hänen elämänsä on miljonäärimiehen kotivaimona.


Ed Sheeranin Helsingin keikka kokosi tähdet yhteen - he kaikki löysivät tiensä Malmin lentokentälle

iltalehti 12:25 25.07

Ed Sheeran esiintyi Helsingissä tiistaina ja keskiviikkona. Keikka keräsi yhteen tuhansia Sheeranin musiikin faneja. Maailman suosituimpiin pop-tähtiin kuuluva Ed Sheeran laulatti suomalaisia Malmin lentokentällä tällä viikolla. Sheerania saapui katsomaan keskiviikkona huimat 60 000 ihmistä ja tiistaina 48 000 ihmistä. Heidän joukossaan oli myös lukuisia suomalaistähtiä. Keskiviikkona Sheerania saapuivat katsomaan esimerkiksi missit Michaela Söderholm ja Heidi Sohlberg, televisiokasvo Mailis Penttilä, Bachelorette-Jenny, taikuri Noora Karma, radiojuontaja Jenni Haapala, muusikko ja radiotoimittaja Lasse Kurki, näyttelijä Johanna Puhakka, tubettaja Miisa Rotola-Pukkila, tubettaja Veronica Verho, fitnesstähti Janni Hussi ja yrittäjä Joel Harkimo. Monet Sheeran-fanit ovat jakaneet myös tunnelmiaan keikalta sosiaalisessa mediassa.


Povipommi Mailis Penttilä vaikenee parisuhteestaan yllättäen: ”Ainoa, mihin en meinaa vastata”

iltalehti 14:48 19.07

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu kakkukaunotar Mailis Penttilä kertoo päätöksestään Instagramissa. Kakkukaunotar Mailis Penttilä asuu poikaystävänsä, ”it-miljonääriksi” usein tituleeratun yrittäjä Pekka Koskisen kanssa. Hän on kertonut parisuhteesta useaan otteeseen julkisuudessa. Viimeksi Iltalehti haastatteli pariskuntaa kesäkuun alussa. Nyt Mailis kertoo Instagram Storiesissa tehneensä yllättävän linjavedon: enää hän ei jaa parisuhdeasioitaan julkisuuteen. Penttilä kertoo asian ohimennen puhuessaan tulevista Youtube-videoistaan.


Mailis Penttilä painottaa kehopositiivisuutta: "Vielä reilu vuosi sitten olisin varmasti muokannut reidet sileämmäksi"

mtv 11:48 16.07

Mailis Penttilä kertoo oppineensa hyväksymään itsensä kuluneen vuoden aikana.


Mailis Penttilä julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miljonäärimiehensä kanssa - poseeraavat upeissa Italian rantamaisemissa

iltalehti 15:13 02.07

Some-julkkis muistuttaa, että bikinikroppaa varten tarvitsee pukea vain bikinit. Kakkukaunotar Mailis Penttilä kiersi viime päivät Italiaa yhdessä puolisonsa Pekka Koskisen kanssa. Pariskunta on viihtynyt erityisesti rannikkoseuduilla. Tuoreessa kuvassa Penttilä ja Koskinen poseeraavat Amalfin rannikkokaupungissa. Kuvan voit nähdä myös täältä.


Mailis Penttilä poseeraa upeassa kuvassa leopardibikineissä – muistuttaa tärkeästä asiasta

mtv 08:29 01.07

Mailis Penttilän tyylikäs asuvalinta teki vaikutuksen faneihin.


Missikaunottaret Rosanna Kulju ja Mailis Penttilä viettävät erilaista juhannusta yhdessä – treenausta ja ruokaa

mtv 09:06 22.06

Sinkkukaunotar Rosanna Kulju kertoo viettävänsä juhannuksen Helsingissä ystävänsä kanssa.


Mailis Penttilä julkaisi saamiaan vihaviestejä – ulkonäköä solvataan rajusti: "Bimbo mikä bimbo"

mtv 16:11 12.06

Mailis Penttilä jakoi saamiaan vihaviestejä.


Kolilla, järven Linnan juhlista ”En palkintopöydän ”On koetettu Parkatti Reserviläisliitto paheksuu varaa nappulakenkiin

Hot topics