Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuttu haastattelu: Katso tuoreeltaan

iltalehti 06:00 09.11

Sussexin herttuapari kertoo uutuusdokumentissa, miten raskaaksi julkisuus on käynyt. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuhaastattelu ilmestyy tänään tuoreeltaan maksulliseen Dplay+-suoratoistopalveluun. Kohut ja Harry \& Meghan: Matka Afrikkaan -uutuusdokumentin saama suuri huomio juontavat juurensa ennen kaikkea Sussexin herttuaparin avautumiseen siitä, kuinka raskaaksi he ovat kokeneet julkisuuden paineet. Etenkin Meghan kertoo rehellisesti haavoittuvuudestaan ensin odotusaikana ja sittemmin uutena äitinä.


Kuka pysyy enää kärryillä Salkkareiden perhesuhteista? Setä onkin isä ja serkku veli, ei kun...

iltalehti 07:03 21.10

Hullunkuriset perhekuviot muistuvat taas mieleen Salattujen elämien uuden spin-off-sarjan myötä. Salatut elämät on kuin Suomen Kauniit ja rohkeat, ainakin yhdessä mielessä. Perhesuhteet ovat menneet vuosien saatossa niin iloisesti sekaisin, että kärryillä on vaikea pysyä. Hullunkuriset perheet muistuvat taas mieleen, kun maksulliseen suoratoistopalveluun ilmestyy tänään Salkkareiden uusin spin-off Paluu Tuulirantaan. Pepin, Heidin, Joonatanin ja Jirin jalanjäljissä kummitusmökille suuntaavat nyt Benjamin, Nella ja Severi, joka löytyy koko idean takaa. Hän on saanut kuulla vuoden 2011 reissusta Lasselta, joka puolestaan on usuttanut pojan alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneen Jirin juttusille.


Uusi dokumentti Michael Jacksonista sai suomalaiset kiistelemään kiivaasti

iltalehti 05:27 14.08

Michael Jacksonin viimeiset hetket esitetään tänään TV5:lla. Michael Jackson kuoli kymmenen vuotta sitten. Keskustelu hänen ympärillään käy silti yhä kiivaana, myös Suomessa. Sen todistaa tänään TV5:lla nähtävä uusi dokumentti. Maksulliseen suoratoistopalveluun Dplay+:aan reilu viikko sitten ilmestynyt Michael Jacksonin viimeiset hetket on saanut monet kiistelemään laulajaa kohtaan esitetyistä pedofiliasyytöksistä. Ne eivät johtaneet tuomioihin eikä Jackson koskaan myöntänyt syyllistyneensä laittomuuksiin.


Arvonalennus! Vicki Gunvalson joutuu tekemään tilaa uudelle OC-kotirouvalle

iltalehti 06:20 07.08

The Real Housewives of Orange County -sarjan Vicki Gunvalsonin on raportoitu olevan tilanteeseen tyytymätön. Hyviä uutisia, The Real Housewives -realityikävää potevat! Paremmat ajat koittavat tänään. New Yorkin ja Beverly Hillsin jälkeen maksulliseen suoratoistopalveluun C Moreen saadaan tuoreeltaan Orange Countyn naiskuusikko, joka ilmestyi USA:ssa ruutuihin eilen. 14. kaudella mukana jatkavat jo entuudestaan tutut Tamra Judge, Shannon Beador, Kelly Dodd, Gina Kirschenheiter ja Emily Simpson. Yksi alkuperäinen jäsen on siis joukosta poissa: alusta saakka mukana ollut Vicki Gunvalson. Hänetkin tosin nähdään vielä ohjelmassa, mutta ei enää täysivertaisena kotirouvana, vaan ainoastaan heidän ystävänään. Se on selvä alennus The Real Housewives -sarjaperheen arvoasteikolla.


hoitajamitoitus ei Puljujärvelle avausosuma maajoukkueessa tv-selostajaa – ”En – hemmottelee ”Älä yritä tätä

Hot topics