Näkökulma: Meghan-skandaali olisi voinut tuhota koko monarkian – pelastuksen toi 93-vuotias rautarouva taitavalla peliliikkeellään

iltalehti 16:07 14.01

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ero hovista olisi voinut tuhota koko brittihovin, muistuttaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. "Meitä muita kaatuu kuin heinää, mutta hän se porskuttaa aina vaan.” The Crown -sarjassa on päästy vasta vuoteen 1977, mutta ohjelman kolmannella kaudella prinsessa Margaretin suusta kuultu kommentti on jälleen ajankohtainen.


Kuninkaallisfanit bongasivat virheen The Crown -sarjan trailerissa - huomasitko sinä?

iltalehti 13:25 25.10

Netflix on julkaissut vihdoin The Crown -sarjan kolmannen tuotantokauden trailerin. The Crownin kolmannelta tuotantokaudelta on jo bongattu eräs virhe, vaikka se ei ole vielä saanut edes ensi-iltaansa Netflixissä. Traileri on kuitenkin jo julkaistu Youtubessa. Trailerilla radiojuontaja kertoo, että kuningatar Elisabet kruunattiin kuningattareksi 25 vuotta sitten. Sen kunniaksi Iso-Britannia juhlii juhlavuotta. Kyseiset juhlat järjestettiin kuitenkin 24 vuotta kruunajaisten jälkeen, ei 25, kuten ohjelmassa sanotaan, eräs fani muistuttaa. Kuningatar Elisabet nousi valtaan vuonna 1952, mutta kruunajaiset pidettiin vasta vuonna 1953. Kuningattaren hallitsemisen 25-vuotispäivää juhlittiin useiden viikkojen ajan vuonna 1977. The Crownin kolmannella tuotantokaudella nähdään Olivia Colman kuningatar Elisabetina ja Helena Bonham Carter prinsessa Margaretina. Näet videon myös täältä.


negatiivisia yllätyksiä on Pitkämäen lopettamispäätös kosketti

Hot topics