Kaksikymppinen hiihtäjä selvisi lumivyörystä, sinnitteli viisi tuntia lumen alla – tapausta kutsutaan nyt Itävallan jouluihmeeksi

yle 18:38 27.12

Lumen alle jäänyt 26-vuotias oli löydetty alpeilla hätäsignaalia lähettävän paikantimen avulla.


Seksuaalirikollisen kaapista löytyneellä Marvinilla, 15, oli edelleen samat vaatteet kuin kadotessaan 2,5 vuotta sitten – äiti ei ollut tunnistaa poikaansa

iltasanomat 17:58 23.12

Sattumalta kotietsinnässä löytyneen teinipojan tapausta on kutsuttu Saksan mediassa ”adventin ihmeeksi”. Tapaukseen liittyy edelleen useita avoimia kysymyksiä.


Tältä näyttää Linnan juhlien selostamo – "Siellä olemme me ja valtava määrä monitoreja"

yle 19:03 06.12

Suoraa lähetystä tehdään useita tunteja putkeen. Juontaja Sami Sykkö kuvailee selostamoa kompaktiksi tilaihmeeksi.


Ajokortti muropaketista? Maailman komein rikollinen kolaroi kaksi luksusautoa viikossa

stara 18:00 27.11

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks on haastettu oikeuteen autovuokrafirman


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:00 27.11

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks on haastettu oikeuteen autovuokrafirman


Maailman komein rikollinen ja rikas perijätär: ”Olemme edelleen yhdessä!”

stara 16:00 31.08

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks tapasi upporikkaan perijätär Chloe


Maailman komein rikollinen ja upporikas perijätär erosivat – esikoinen yksivuotias

stara 15:20 30.08

Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa


Vankilakomistus ja malli Jeremy Meeks on nyt sinkku – tyttöystävä löysi uuden rakkaan

iltalehti 19:50 13.08

Seksikkäästä pidätyskuvasta julkisuuteen ponnahtaneen malli Jeremy Meeksin kahden vuoden pituinen seurustelusuhde on päättynyt. Malli Jeremy Meeks, 35, on nyt sinkku. Hän seurusteli kaksi vuotta Chloe Green, 28, nimisen kaunottaren kanssa. Viime vuoden toukokuussa he kihlautuivat, ja tuolloin myös syntyi heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa, Jayden-poika.


Tulikuumasta pidätyskuvasta tunnettu Jeremy Meeks kolaroi - ehti nauttia luksusautostaan vain viikkoja

iltalehti 09:05 26.06

Mallin elämää vallitsee myös jatkuva suhdekohu. Pidätyskuvansa ansiosta julkisuuteen pompahtanut malli Jeremy Meeks kolaroi yli sadantuhannen euron luksusautonsa. Meeks ehti ajaa uudella Karma Reverollaan vain muutaman viikon. Auto maksoi tiettävästi yli 115 000 euroa. Malli ei ole kertonut julkisuuteen, miten kolari tapahtui. Kuvien perusteella voi päätellä, että auto on kokenut oikeaan etukylkeensä terävän iskun.


Mieli muuttui: Big Little Lies ei jäänytkään yhden kauden ihmeeksi - Tätä on luvassa

iltalehti 12:33 10.06

Suosittu, kehuttu ja palkittu laatudraama jatkuu tänään uusin jaksoin, joissa mikään ei ole ennallaan. Alun perin laadukkaan amerikkalaisdraaman Big Little Liesin piti olla vain seitsemän jakson mittainen. Liane Moriartyn romaaniin perustuva ensimmäinen kausi oli kuitenkin niin suosittu, kehuttu ja palkittukin, että tekijät eivät malttaneet jättää tilaisuutta käyttämättä. Ja hyvä niin.


”Maailman kuumimman vangin” kohusuhde miljoonaperijättäreen rakoilee pahasti – Chloe vähät välitti ja pelmahti punaiselle matolle tyrmäävässä iltapuvussa

iltasanomat 12:35 08.06

Jeremy Meeksin ja Chloe Greenin suhteen väitetään olevan kriisissä.


Maailman kuumin vanki oudossa suhdesotkussa: Jätti väliin poikansa yksivuotissynttärit - antoiko tyttöystävä lopullisesti kenkää?

iltalehti 21:48 02.06

Maailman kuumimmaksi vangiksi tituleerattu Jeremy Meeks poseerasi Cannesissa toisen naisen kanssa, eikä palannut kotiin Monacoon juhliakseen poikansa syntymäpäiviä. Tulikuumalla pidätyskuvallaan maailman tietoisuuteen noussut Jeremy Meeks saapui pari viikkoa sitten Cannesin elokuvajuhlille mallina työskentelevän Andreea Sasun kanssa. Pari poseerasi käsi kädessä, mikä antoi maailmalle hyvän syyn olettaa, että Sasu on Meeksin uusi tyttöystävä.


Nämä tilastot sen todistavat: Leijonien mestaruus on 2000-luvun Miracle on ice!

iltalehti 22:56 28.05

Suomen kiekkoleijonat tekivät MM-finaalissa USA:n olympiaihmeen veroisen sensaation. Lake Placidin vuoden 1980 ihme tapahtui, kun USA kukisti Neuvostoliiton olympiakaukalossa. Ihmeeksi se lasketaan, sillä USA ei ollut liikkeellä parhaalla joukkueella. NHL-pelaajien sijaan joukkue koostui pelkistä yliopistopelaajista, joiden keski-ikäkin oli vain 21 vuotta. Monet heistä tulivat myöhemmin pelaamaan pitkän NHL-urat, mutta olympiakaukalossa USA:n pelaajat olivat pelkkiä kokemattomia lupauksia, jotka kohtasivat ja voittivat Neuvostoliiton parhaan kokoonpanon.


”Maailman kuumimmalla vangilla" Jeremy Meeksillä taas uusi kaunotar - toisenkin lapsen äiti sai väistyä uuden mallin tieltä, Jayden-poika ei vielä vuottakaan

iltalehti 17:52 15.05

Tulikuumasta pidätyskuvasta julkisuuteen noussut Jeremy Meeks on tunnettu pettämiskuvioistaan. Pidätyskuvallaan maailman tietoisuuteen noussut Jeremy Meeks saapui tiistaina Cannesin elokuvajuhlille uuden naistystävänsä Andreea Sasun kanssa, kertoo The Daily Mail -sivusto. Malli ja sometähti Sasu piti miehen käsivarresta kiinni parin astellessa elokuvajuhlien punaiselle matolle. Meeks on kuitenkin vakuuttanut olevansa vielä onnellisesti yhdessä Chloe Greenin kanssa. Julkisuudessa on huhuttu Meeksin ja Greenin suhteen päättymisestä, kun miljoonaperijätär Green nähtiin ilman kihlasormusta, jota hän oli esitellyt aikaisemmin.


huokasi sitten helpotuksesta keskustan yllä – toinen Toyotan ulko­maalaisia vain hyviä kokemuksia vuoristorataa!

Hot topics