Meghanin Thomas-isän paljastus: puhui Harryn kanssa puhelimessa - prinssin sanat saivat lyömään luurin korvaan

iltalehti 07:48 23.01

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle puhuu suunsa puhtaaksi välirikostaan tyttäreensä uutuusdokumentissa. Britanniassa televisioitiin keskiviikkoiltana Thomas Markle: My Story -uutuusdokumentti, jossa ääneen pääsi herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 75. Häntä on haastateltu kotonaan Meksikossa. Dokumentin sisältöä avaa muun muassa Daily Mail. Dokumentissa isä haluaa puhdistaa mainettaan ja taustoittaa välirikkoaan tyttäreensä. Välit ovat jäätyneet niin pahasti, että Thomas sai kuulla Meghanin raskaudestakin radiouutisista.


Rintarepussa Archieta roikottanut Meghan suivaantui paparazzeille – uhkaa haastaa kuvien julkaisijat oikeuteen

iltalehti 19:42 22.01

Meghan, Harry ja Archie aloittelevat arkeaan Vancouverissa kaikkea muuta kuin rauhassa. Prinssi Harry lensi maanantaina kohujen jälkeen Kanadaan. Häntä oli Vancouverissa vastassa vaimo Meghan, joka pyörähti uuden vuoden yli venyneen joululoman jälkeen Britanniaan vain kolmeksi päiväksi. Noiden päivien aikana herttuapari ilmoitti aikovansa vetäytyä kuninkaallisesta ytimestä ja pyrkivänsä taloudelliseen riippumattomuuteen vailla hovin rahoitusta.


Meghanin Thomas-isä avautuu tv:ssä – viimeinen puhelin­keskustelu herttuaparin kanssa johti luurin lyömiseen korvaan: ”Sain tarpeekseni”

iltasanomat 18:34 22.01

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle kertoo uudessa dokumentissa avoimesti oman näkemyksensä viimeaikaisista kohuista.


Meghanin Thomas-isä avautuu tv:ssä – viimeinen puhelinkeskustelu herttuaparin kanssa johti luurin lyömiseen korvaan: ”Sain tarpeekseni”

iltasanomat 18:34 22.01

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle kertoo uudessa dokumentissa avoimesti oman näkemyksensä viimeaikaisista kohuista.


Tätä mieltä herttuatar Camilla on Harryn ja Meghanin lähdöstä - tyhjentävä vastaus tallentui videolle

iltalehti 15:47 22.01

Prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla on kommentoinut lyhytsanaisesti Harryn ja Meghanin pesäeroa hovista. Britannian kuningashuoneen ympärillä on kuohunut viimeiset kaksi viikkoa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat haluavansa jatkossa elää ilman hovin rahallista tukea ja vetäytyvänsä edustustehtävistä. Alustavasti Harry ja Meghan ovat sanoneet, että jakavat jatkossa aikansa Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Meghan läksi Kanadaan oitis uutispommin pudotettuaan ja Harry lensi perässä noin kahta viikkoa myöhemmin. Neuvonpidon jälkeen kuningatar Elisabet antoi lausunnon, jossa kertoi Sussexin herttuaparin luopuvan myös ”teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelusta.


Piers Morgan läväytti julki viestin, jonka Meghan lähetti hänelle vuosia sitten – nyt tähtijuontajaa syytetään ”pakkomielteestä” herttuattareen

iltasanomat 08:01 22.01

Good Morning Britain -juontaja jatkaa herttuatar Meghanin tylyttämistä Twitterissä. Tällä kertaa pilkka osui kuitenkin miehen omaan nilkkaan.


Tyly ennustus: Meghanin ja Harryn ero brittihovista on vasta alkua – monarkioiden tuhoutuminen on jo alkanut

iltalehti 07:01 22.01

Hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan Meghanin ja Harryn ero on vasta alkua tulevalle kehitykselle: jatkossa monarkiat ”lopettavat itse itsensä”. Prinssi Harryn ja ja hänen puolisonsa Meghanin ero brittihovista on saanut ympäri maailmaa pasmat sekaisin. Brittitabloidien lisäksi Sussexin herttuapari ero on edelleen – lähes kaksi viikkoa eroilmoituksen jälkeen – muun muassa brittiläisen yleisradioyhtiö BBC:n etusivun uutisista. Tähän on hyvä valmistautua, sillä vastaavat uutiset eivät varsinaisesti ole katoamassa eurooppalaisista monarkioista. Suomalaisen hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan jatkossa hoveista irtautumisuutiset yleistyvät.


Harry ja Meghan uhkaavat ryhtyä jälleen oikeustoimiin mediaa vastaan – suivaantuivat herttuattaren kohutuista ulkoilukuvista

mtv 19:58 21.01

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat jälleen valmiita haastamaan median oikeuden toimistaan.


Harry ja Meghan uhkaavat mediaa oikeustoimilla – tuoreet kuvat herttuattaresta olivat liikaa

iltasanomat 18:41 21.01

Herttuapari suivaantui pusikoissa vaanivien valokuvaajien käytöksestä ja uhkaa nyt mediaa oikeustoimilla.


Samantha Marklelta katkera vuodatus Meghanista: "Sisareni repi kuninkaallisen perheen rikki kuin tornado"

mtv 17:25 21.01

Herttuatar Meghanin sisarpuoli Samantha Markle ei säästellyt sanojaan The Sun -lehden julkaisemassa kirjoituksessa, jossa hän syytti sisartaan muun muassa kuninkaallisen perheen rikkomisesta.


Harry porhalsi takaisin Kanadaan perheensä luokse – jätti väliin veljensä ensimmäisen soolona isännöimän vastaanoton

iltasanomat 16:27 21.01

Prinssi Harry on valmis aloittamaan uuden elämänsä Pohjois-Amerikassa Meghanin ja Archien kanssa.


Prinssi Harry saapui Vancouveriin – matkusti pipossa ja toppatakissa kuin kuka tahansa turisti

iltalehti 15:52 21.01

Harry vaikutti silminnäkijöiden mukaan väsyneeltä, mutta vastassa ollut vaimo sai hymyn huulille. Prinssi Harry on pudistellut Britannian pölyt töppösistään ainakin toistaiseksi ja lentänyt vaimonsa Meghanin ja poikansa Archien perässä Kanadan Vancouveriin. Meghan viipyi vuodenvaihteen yli venyneen Kanadan-loman jälkeen Britanniassa vain kolme päivää ennen kuin palasi vaahteranlehtimaahan. Noiden kolmen päivän aikana herttuapari ilmoitti halustaan vetäytyä kuninkaallisesta ydinperheestä. Harry jäi vie kotimaahansa setvimään asioita kuningatar Elisabetin ja muun kuninkaallisen perheen kanssa.


Toimittaja kysyi Camillalta Harrysta ja Meghanista – Cornwallin herttuattaren reaktio riemastuttaa

mtv 11:40 21.01

ITV:n toimittaja kysyi maanantaina herttuatar Camillalta, tuleeko hänelle ikävä Sussexin herttuparia. Camillan reaktio on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.


Kätkikö Harry puheeseensa Meghaniin liittyvän kannanoton? Kuninkaallisasiantuntijalla selkeä näkemys prinssin sanojen todellisesta merkityksestä

iltasanomat 10:43 21.01

Kuninkaallisasiantuntija Jonny Dymondin mukaan Harry halusi puheessaan tehdä selväksi, ettei herttuaparin kohuratkaisusta ole syyttäminen ainoastaan Meghania.


Herttuatar Meghan kuvattiin rennosti hymyilevänä metsäretkellä Archien ja koiriensa kanssa – äitiraivo leimahti heti

mtv 10:07 21.01

Tuoreet kuvat herttuatar Meghanista ovat jälleen herättäneet sosiaalisessa mediassa keskustelua. Herttuatar on saanut kritiikkiä siitä, että hän kantoi Archie-poikaansa katorepussa epämukavalta näyttävässä asennossa.


Harry nousi puolustamaan karujen syytösten uhriksi ajautunutta Meghania – vetosi ihmisiin vaimonsa puolesta: ”Hän on edelleen se sama nainen”

iltasanomat 09:14 21.01

Prinssi Harry rikkoi hiljaisuuden sunnuntaina ja piti tunteikkaan puheen, jossa hän puolusti herttuatar Meghania ja totesi, ettei herttuaparilla ollut enää muita vaihtoehtoja kuin jättää kuninkaallinen elämä taakseen.


Harry ja Meghan joutuvat luopumaan kuninkaallisista titteleistään – tämä on heidän nimiensä tulevaisuus

mtv 08:11 21.01

Prinssi Harry tulee olemaan edelleen prinssi, kuin myös herttuatar Meghan on edelleen herttuatar. 


”Näyttäkää joku Meghanille kuinka kantoreppua käytetään, ettei Archie putoa!” - tuoreet kuvat huolestuttavat somessa

iltalehti 08:02 21.01

Herttuatar Meghanin tuoreet lenkkeilykuvat poikivat närkästynyttä keskustelua somessa. Meghan ja Archie on bongattu metsälenkillä Vancouverissa maanantaina aamulla. Rentoon ulkoiluasuun pukeutunut pipopäinen herttuatar kantoi poikaansa kantorepussa vatsansa päällä. Kahdeksan kuukauden ikäinen Archie oli puettu lämpimästi. Huppupäisellä pienokaisella oli jaloissaan töppöset. Mukana oli myös Meghanin kaksi koiraa, labradorinnoutaja Oz ja beagle Guy. Meghanin selustaa lenkillä vahtivat kaksi turvamiestä. Seurue käveli Horth Hill Regional Park -puistossa.


Falunin hiihtokisojen Hampuriin oli jäävättynä perättömien Sammutuskone putosi Australiassa, tosiaan

Hot topics