Meghanin someviesti Katelle paljastui - britit raivoissaan: ”Häivy heidän sivuiltaan”

iltalehti 12:15 14.01

– Näkemiin, Mr. ja Mrs. Hollywood Markles, britit tylyttävät Meghania ja Harrya. Sussexin herttuattar Meghanin somekäyttäytyminen on saanut britit suunniltaan. Kun herttuatar Catherine kiitteli Kensington Royal -Instagramissa saamistaan syntymäpäiväonnitteluista, yksi viesteistä sai britit raivoihin.


Kuningatar Elisabet esitti tiukan vaatimuksen prinssi Harrylle – antoi aikarajan sokkiuutisen jälkipyykille

iltalehti 18:56 11.01

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin sokkipäätös pyrkiä jatkossa olemaan taloudellisesti riippumattomia hovista on saanut kuningatar Elisabetin ryhtymään toimiin, kertoo The Telegraph -lehti. Aiemmin tällä viikolla kuningatar Elisabetin pojanpoika prinssi Harry ja hänen puolisonsa Meghan pudottivat uutispommin ilmoittamalla, että he aikovat jatkossa olla taloudellisesti riippumattomia hovista. Lisäksi he ilmoittavat aikovansa vetäytyä roolistaan kuningashuoneessa. Pari aikoo jatkossa asua sekä Pohjois-Amerikassa että Iso-Britanniassa ja hoitaa molemmista maista käsin töitään. Nyt kuningatar Elisabet vaatii prinssi Harrya ja herttuatar Meghania lyömään palatsin kanssa lukkoon yksityiskohdat koskien heidän aiemmin tällä viikolla tekemäänsä ilmoitusta vetäytyä roolistaan kuningashuoneessa. Aikaraja yksityiskohtien sopimiselle on The Telegraph -lehden tietojen mukaan 72 tuntia eli tilanne tulisi selvittää ensi tiistai-iltaan mennessä.


Nyt tylyttää herttuatar Meghanin rääväsuinen siskopuoli - syyttää jo toisen perheen rikkomisesta: ”Todella loukkaavaa”

iltalehti 10:38 11.01

Herttuatar Meghanin siskopuoli Samantha Marke on kertonut oman mielipiteensä uutispommista - sanojaan säästelemättä. Samantha Markle on arvostellut herttuatar Meghania julkisuudessa jo Meghanin ja Harryn kevään 2018 häistä lähtien. Samantha tyrmistyi siitä, että Meghan katkaisi kaikki välinsä isän puoleiseen sukuunsa. Erityisesti Samanthaa risoo se, että Meghan ei ole ollut tekemisissä naisten yhteisen, sydänvaivaisen isän Thomas Marklen kanssa. Häiden alla isä myi lavastettuja kuvia paparazzeille, häpesi tekoaan ja joutui jättämään häät väliin sydänvaivojen vuoksi. Isä on kaivannut yhteyttä tyttäreensä häistä lähtien ja saikin Meghanilta tylyn kirjeen, jonka sisältö julkaistiin lehdessä isänsä vuodettua sen julki. Prinssi Harry suivaantui kirjeen julkaisusta ja haastoi kaksi brittiläistä lehteä oikeuteen. Thomas Markle ei ole koskaan tavannut vävypoikaansa prinssi Harrya eikä tyttärenpoikaansa Archieta.


Prinssi Harryn yllättävä vetäytymisilmoitus herättää pahaa verta brittihovissa – Meghania verrataan mediassa jo Wallis Simpsoniin, kuningatar haluaa nopean ratkaisun

yle 16:42 09.01

Kuningatar Elisabet II on pyytänyt hovia etsimään herttuaparin tulevaisuudesta toimivan ratkaisun päivien sisällä.


Prinssi Harryn yllättävä vetäytymisilmoitus herättää pahaa verta brittihovissa – Meghania verrataan mediassa jo Wallis Simpsoniin

yle 16:42 09.01

Hovin mukaan herttuaparin tulevaisuudesta ei suinkaan ole vielä lopullisesti päätetty.


Tähtijuontaja Piers Morganilta täystyrmäys herttuaparille – syyllistää rajusti Meghania: ”Kuinka häpeällinen tapa kohdella kuningatarta”

iltasanomat 11:20 09.01

Sussexin herttuapari kertoi keskiviikkona vetäytyvänsä Britannian hovin ykkösrivistä. Tähtijuontaja Piers Morgan solvasi Harrya ja Meghania kovin sanoin yllättävästä päätöksestä.


Piers Morgan solvaa herttuatar Meghania raivokkaasti: ”Erotit Harryn Williamista ja nyt koko hovista!”

iltalehti 10:01 09.01

Brittiläinen tv-persoona Piers Morgan antaa tulla tuutin täydeltä, sillä hän on todella näreissään Sussexin herttuaparille. Sussexin herttuapari Harry ja Meghan kertoivat tiistaina Instagramissa julkaisemassaan tiedotteessa aikovansa jatkossa olla taloudellisesti riippumattomia hovista ja vetäytyvänsä roolistaan kuningashuoneessa. He suunnittelevat asuvansa jatkossa sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa ja hoitavansa omaa hyväntekeväisyystyötään molemmissa maissa. Sussexin herttuaparin mukaan asiaa on pohdittu pitkään ja siitä on keskusteltu monta kuukautta. Kuitenkin hovin lähteet väittävät, että ilmoitus tuli kuningatar Elisabetille, prinssi Charlesille ja prinssi Williamille täysin puskista - tiettävästi he kuulivat siitä tv-uutisista.


Aamu-tv-juontaja sivalsi Meghania herttuaparin sokki-ilmoituksen jälkeen: "Sanovat, että olen liian kriittinen, mutta..."

mtv 08:37 09.01

Sussexin herttuapari ilmoitti vetäytyvänsä kuninkaallisista tehtävistään. Juontaja Piers Morgan syyttää Twitterissä herttuatar Meghania kuninkaallisen perheen hajottamisesta.


Harry Potter -tähti puolustaa herttuatar Meghania: "Minusta tuntuu todella pahalta hänen puolestaan"

mtv 18:02 14.12

Daniel Radcliffe kertoo tuntevansa empatiaa kuninkaallisia kohtaan.


Nyt puhuu Meghanin 80-vuotias setä - syyllistää herttuatarta hylkäämisestä

iltalehti 08:11 28.11

Herttuatar Meghan pitää nykyään yhteyttä vain harvoihin sukulaisiinsa. Sussexin herttuatar Meghan ei pidä nykyään yhteyttä setäänsä Mike Markleen, 80. Mies on asiasta pahoillaan. Ennen eläkkeelle jäämistään Markle työskenteli diplomaattina. Daily Mail -lehdelle haastattelun antanut setä myös auttoi omien sanojensa mukaan Meghania saamaan harjoittelupaikan Argentiinan suurlähetystöstä. Herttuatar oli tuolloin nuori opiskelija ilman työkokemusta. – Meghan on päässyt kiipeämään portaissa ja jättänyt meidät taakseen – siltä minusta tuntuu, Mike Markle kommentoi Daily Mailille etääntyneitä välejään.


Harrya ja Meghania haastatellut toimittaja sai somessa lokaa niskaansa

iltalehti 06:37 23.11

Tom Bradby haastatteli Harrya ja Meghania näiden taannoisella Afrikan-matkalla. Kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuttu dokumentti Harry \& Meghan: Matka Afrikkaan esitettiin viime kuussa Isossa-Britanniassa, sosiaalisessa mediassa tulistuttiin, ja Twitter lauloi. Haastattelijana toimineen uutisankkuri Tom Bradbyn haukuttiin nuoleskelleen, imarrelleen, mielistelleen ja hännystelleen Sussexin herttuaparia. Kriittisten katsojien mielestä Bradbyn olisi yksinkertaisesti pitänyt esittää heille tiukempia kysymyksiä ja vaatia vastauksia. Osa epäili, ettei hän kuitenkaan pystynyt jämäkämpään otteeseen, koska hän on läheisissä väleissä kuningashuoneen jäsenten kanssa. Bradby on osallistunut sekä Harryn ja Meghan Marklen että Williamin ja Kate Middletonin hääjuhlallisuuksiin. Harryn entinen kuninkaallistoimittaja Bradby on tuntenut parinkymmenen vuoden ajan.


Samantha-sisko tylyttää taas Meghania: ”Miten hän kehtaa valittaa, täysin naurettavaa”

iltalehti 17:29 28.10

Meghan valitti tuoreessa dokumentissa, ettei kukaan kysy häneltä, onko hän ok. Siskopuoli tulistui ja veti jälleen isäkortin kehiin. Herttuatar Meghan on – jälleen kerran – päätynyt kansainvälisen lehdistön otsikoihin lausunnoillaan. Reilu viikko sitten hän puhui ITV Newsin Harry \& Meghan: An African Journey -dokumentissa sydäntäsärkevästi siitä, miten on joutunut vastaanottamaan voimakasta arvostelua ja herjaavia kommentteja.


Prinssi Harry vertaa Meghania jatkuvasti Dianaan – tällä tavalla päätös vaikeuttaa parin elämää entisestään

mtv 14:30 28.10

Asiantuntijoiden mukaan prinssi Harryn tekemän vertaukset vaimonsa herttuatar Meghanin ja äitinsä prinsessa Dianan välillä voivat tehdä paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. 


Herttuatar Meghan sai arvovaltaisen puolustajan lehdistökohun keskellä – Hillary Clinton tuohtui: Hävetkää kaikki

iltalehti 00:55 14.10

Yhdysvaltain entisen ulkoministerin mukaan brittilehdistö on kohdellut Sussexin herttuatarta erittäin huonosti. Yhdysvaltain pitkäaikainen poliitikko ja entinen ulkoministeri Hillary Clinton, 71, puolustaa herttuatar Meghania lehdistökohun keskellä, kertoo People. Brittiläisessä The Sunday Times -lehdessä julkaistussa haastattelussa Yhdysvaltainen entiseltä ensimmäiseltä naiselta ja tämän Chelsea-tyttäreltä kysyttiin myös näkemystä Sussexin herttuaparin päätöksestä ryhtyä oikeustoimiin brittimediaa vastaan.


Prinssien erkaantumisella uusi uhri – herttuatar Catherine antoi potkut avustajalleen seitsemän yhteisen vuoden jälkeen

iltalehti 14:08 12.10

Tehtävään ei tulla hakemaan uutta henkilöä. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat onnistuneet pitämään henkilökuntansa poissa otsikoista prinssi Harrya ja herttuatar Meghania paremmin. Sussexin herttuaparin ovet ovat käyneet tiuhaan, kun herttuaparin työntekijät ovat irtisanoutuneet toinen toisensa jälkeen. Nyt Daily Mail kuitenkin tietää kertoa, että herttuatar Catherine on irtisanonut yhden työtekijöistään. Sophie Agnew ehti työskennellä herttuatar Catherinelle seitsemän vuoden ajan. Daily Mailin mukaan perhe ja lähipiiri ovat järkyttyneet irtisanoutumisilmoituksesta.


Herttuatar Meghan haastaa brittilehden oikeuteen – prinssi Harryn mukaan media vainoaa Meghania kuin aikoinaan prinsessa Dianaa

mtv 13:33 02.10

Sussexin herttuatar Meghan haastaa brittilehden oikeuteen yksityisen kirjeen julkaisemisesta. Haaste koskee Mail on Sunday -lehteä ja sen emoyhtiötä. Meghanin mukaan lehti olisi laittomasti julkaissut Meghanin isälleen lähettämän kirjeen.


Prinssi Harry julkaisi äärimmäisen poikkeuksellisen kirjeen: vertaa tunteikkaasti herttuatar Meghania Diana-äitiinsä – lue teksti sanasta sanaan

iltasanomat 09:03 02.10

Hovi julkaisi keskiviikkona prinssi Harryn kirjoittaman kirjeen, jossa hän ottaa tiukasti kantaa brittilehdistön toimintaan ja kertoo herttuatar Meghanin kokemasta median ajojahdista.


Meghan valittiin vuoden kovimmaksi pyrkyriksi – entinen ystäväkin arvostelee: ”Näin hänessä aivan uuden puolen”

iltalehti 21:35 10.09

Tatler-lehti on valinnut herttuatar Meghanin Ison-Britannian suurimmaksi pyrkyriksi. Herttutar Meghan on ollut otsikoissa siitä asti, kun Windsorissa vietettiin hänen ja prinssi Harryn häitä toukokuussa 2018. Viime aikoina britit ovat arvostelleet Meghania ja Harryä yksityislentokoneilla lentämisestä, vaikka samaan aikaan pari on pitänyt palopuheita ilmastonmuutoksen estämiseksi. Meghan on saanut jälleen vähemmän mairittelevaa julkisuutta, sillä Tatler-lehti on nimennyt hänet Ison-Britannian kovimmaksi pyrkyriksi lokakuussa ilmestyvässä numerossaan. Listalle ovat joutuneet myös ex-malli, Mick Jaggerin ex-vaimo Jerry Hall ja ex-jalkapalloilija Jamie Redknapp.


Hillary Clinton ylistää herttuatar Meghania Instagramissa – kommentoijien huomio kiinnittyi heti outoon yksityiskohtaan: ”Oletko tosissasi?”

iltasanomat 14:29 07.09

Hillary Clintonin ylistävä Instagram-kirjoitus herätti fanien epäilyksen.


Boden 19.1.2020 eikä kaupunki suostu Jokimaa 19.1.2020 Näistä asioista valitettiin Ovetškin nousi pojan ”liikkuvasta ruvesta” TPSn maalivahti

Hot topics