Tällaista on Meghanin ja Harryn elämä Los Angelesissa – Archie tapailee jo askeleita

iltalehti 21:17 06.07

Meghanilla ja Harrylla on ollut aikaa seurata poikansa kehitystä. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, pudistelivat kuninkaalliset pölyt töppösistään lopullisesti maalis-huhtikuun vaihteessa, jolloin heidän eronsa brittihovista tuli virallisesti voimaan. Rapakon takana he ovat pikku-Archien kanssa kuitenkin majailleet jo viime marraskuusta asti. Tuolloin perhe lähti Kanadaan joululomalle, joka venahtikin vuodenvaihteen yli. Alkuvuodesta herttuapari pudotti sitten pommin ja ilmoitti asuvansa jatkossa osittain Pohjois-Amerikassa. Samalla he tekivät selväksi, että kuninkaallinen edustaminen saa riittää.


Meghan hyökkäsi hovin koneistoa vastaan - sisäpiiri paljastaa: tästä syystä herttuatarta ei tuettu

iltalehti 10:50 04.07

Brittihovi ei voinut tukea Meghania, sillä hänestä julkisuudessa esitetyt väitteet pitivät suurilta osin paikkansa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ryhtyivät viime syksynä oikeustoimiin brittiläistä Daily Mailia ja sen kustantajaa Associated Newspaperia vastaan, sillä lehti oli julkaissut otteita Meghanin Thomas-isälleen kirjoittamasta yksityisestä kirjeestä. Meghanin ja isän välit menivät poikki kuninkaallisten häiden alla ja Thomas on sittemmin koittanut saada yhteyttä tyttäreensä medioille antamiensa haastattelujen välityksellä. Kirjeessä Meghan kuitenkin pyysi isäänsä lopettamaan julkisuudessa esiintymisen. Kuluneella viikolla Meghanin lakitiimin oikeuskäsittelyä varten laatimat paperit päätyivät julkisuuteen. Ne paljastivat yksityiskohtia siitä, miksi Meghan koki olonsa haavoittuvaiseksi hovissa vuoden 2019 aikana.


Hovin sisäpiiri avasi sanaisen arkkunsa Meghanin tuoreista väitteistä – eivät voineet puolustaa herttuatarta, sillä karut väitteet olivat totta

iltasanomat 18:57 03.07

The Timesin mukaan brittihovi ei voinut asettua herttuatar Meghanin tueksi, sillä häntä vastaan esitetyt väitteet pitivät suurimmilta osin paikkaansa.


Uudet lakipaperit paljastavat: herttuatar Meghanin mielenterveys horjui, hovi ei tukenut...

iltasanomat 16:26 02.07

Meghanin lakitiimi syyttää hovia siitä, ettei se suojellut herttuatarta brittilehdistön hyökkäyksiltä.


Prinssi Harry kärsii Los Angelesissa – potee mökkihöperyyttä ja tuntee syyllisyyttä brittihovin jättämisestä

iltalehti 23:49 28.06

Prinssi Harry ei ole sopeutunut elämään Los Angelesissa. Brittilehti The Sunin mukaan prinssi Harry kipuilee uuden elämänsä kanssa. Lehti kertoo, että prinssi ei ole sopeutunut Los Angelesiin. Tiedot perustuvat tuoreeseen kirjaan, joka käy läpi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöstä jättää brittihovi.


Miljoonasopimus paljasti Harryn ja Meghanin suunnitelmat – kuninkaallisasiantuntija lataa nyt suorat sanat parin tilanteesta

iltasanomat 09:50 26.06

Harry Walker Agencyn kanssa tehty sopimus auttaa herttuaparia itsenäistymään taloudellisesti.


Harry ja Meghan mokasivat tavaramerkkihakemuksen täytön - uhkana hylkäys: vilisee virheitä, maksut maksamatta

iltalehti 08:38 18.06

Harry ja Meghan havittelevat poikansa mukaan nimettyä tavaramerkkiä. Kuninkaalliset velvollisuudet jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan sekä heidän 1-vuotias Archie-poikansa käynnistelevät uutta elämää Yhdysvalloissa. Los Angelesiin maaliskuussa muuttaneen pariskunnan oli tarkoitus lanseerata uusi oma hyväntekeväisyysjärjestö. Suunnitelmien täytäntöönpano kuitenkin viivästyi koronapandemian takia. Järjestö tulee tarjoamaan mahdollisuuden osallistua erilaisiin tukiryhmiin sekä monimediallisiin koulutusohjelmiin. Tarkoituksena on myös lanseerata hyvinvointiin keskittyvä verkkosivusto. Myös herttuaparin Sussex Royal oli hyväntekeväisyysjärjestö, mutta siitä Harryn ja Meghanin oli luovuttava hovista irtautumisen myötä.


Prinssi Harryn väitettiin saaneen yllättävän tukijan Yhdysvalloista - Hollywood-tähti Liza Minnelli, 74, kiistää kaiken

iltalehti 07:19 16.06

Liza Minelli ei ole ottanut prinssi Harrya siipiensä suojaan, vaikka näin on väitetty. Prinssi Harry, puolisonsa herttuatar Meghan ja pariskunnan yksivuotias Archie-poika muuttivat maaliskuun loppupuolella Kanadasta Meghanin synnyinkaupunkiin Los Angelesiin. Nyt he asuvat vuokralla Beverly Hillsin kaupunginosassa sijaitsevassa kartanossa. Lastenhoitoapuna häärää Meghanin äiti Doria Ragland, joka on muuttanut asumaan saman katon alle. Prinssi Harrylla lienee ollut haasteita sopeutua uuteen kotimaahansa. Kevät on ollut poikkeuksellinen myös koronapandemian vuoksi.


Vihdoin yhdessä! Meghanin äiti muutti herttuaparin Los Angelesin luksushuvilaan – nappasi tärkeän roolin Archie-pojan elämässä

mtv 19:01 15.06

Brittilehti The Sunin tietojen mukaan herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland asustaa nykyisin tyttärensä perheen luona. Hänellä on myös suuri rooli 1-vuotiaan Archie elämässä.


Anoppi muutti prinssi Harryn kanssa saman katon alle - sai herttuaparilta epävirallisen työpestin

iltalehti 07:36 15.06

Meghanin äiti Doria Ragland on muuttanut tyttärensä perheen Los Angelesin kotiin. Doria Ragland asuu nykyään saman katon alla tyttärensä Meghanin, tämän puolison prinssi Harryn ja pariskunnan 1-vuotiaan Archie-pojan kanssa, The Sun -lehti uutisoi. Sussexin herttuapari lapsineen muutti maaliskuun loppupuolella kaikessa hiljaisuudessa Kanadasta Meghanin synnyinkaupunkiin Los Angelesiin. Tavoitteena oli mitä ilmeisimmin päästä asumaan lähemmäs Meghanin äitiä, jolla on myös asunto Los Angelesissa, Windsor Hillsin alueella. Koronapandemian takia perhe ei kuitenkaan tiettävästi tavannut Doriaa kasvokkain pitkään aikaan.


Harryn ja Meghanin paljastuskirjasta tihkuu yksityiskohtia: Pari puhui Megxitistä jo ennen häitään!

mtv 13:02 14.06

Elokuussa prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista julkaistavasta paljastuskirjasta on jälleen tihkunut uutta tietoa brittilehdistöön.


Kuninkaallisiin erikoistunut henkivartija ei usko Harryn ja Meghanin yksityiseen turvatiimiin: ”Pieni matka siihen, kun jotain menee pieleen”

iltalehti 14:01 06.06

Useita vuosia kuninkaallisten henkivartijana toiminut Simon Morgan epäilee yksityisen turvatiimin pätevyyttä. Los Angelesiin luksuskartanoon muuttaneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan palkkasivat hiljattain yksityisen turvallisuustiimin. Paparazzeihin ja laittomiin tarkkailudroneihin kyllästynyt herttuapari kertoi, että päätöksen taustalla oli paitsi huoli omasta turvallisuudesta, myös pariskunnan Archie-pojan hyvinvoinnista. Vuosina 2007-2013 kuninkaallisen perheen henkivartijana toimineen Simon Morganin mukaan yksityisen turvallisuustiimin palkkaaminen on suuri riski. Morgan kertoo Express-lehden haastattelussa, ettei yksityinen turvallisuustiimi kykene välttämättä turvaamaan herttuaparin turvallisuutta tarpeeksi tehokkaasti, koska täyttä ymmärrystä kuninkaallisesta protokollasta ei ole.


Prinssi Harry purkaa murheitaan veljelleen – prinssi Williamilta yksinkertainen neuvo

iltalehti 16:52 04.06

Prinssi Williamin ja Harryn välit ovat olleet paranemaan päin, kertoo US Weekly. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välien on aiemmin kerrottu viilenneen sen myötä, kun Harry jätti brittihovin alkuvuodesta. Yhdysvaltoihin herttuatar Meghanin kanssa muuttaneen Harryn on kuitenkin kerrottu olleen veljensä kanssa yhteydessä uudesta kodistaan, Los Angelesista käsin. US Weeklyn mukaan veljekset ovat olleet puheissa koskien esimerkiksi haasteita, joita Harry on Jenkeissä kohdannut. Lehden lähteiden mukaan esimerkiksi turvallisuutta koskevat asiat sekä julkisuus on ollut puheenaiheena kaksikon välisissä keskusteluissa. Vaikuttaa siis siltä, että Harryn kokemat haasteet ovat lähentäneet veljeskaksikkoa.


Meghanin ja Harryn turvatoimet maksavat 8 000 euroa päivässä

stara 14:40 04.06

Los Angelesiin muuttanut Sussexin herttuapari on vaikutusvaltainen perhe. Heidän turvallisuudestaan


Herttuatar Meghan astui julkisuuteen ja otti kantaa George Floydin kuolemaan – tunteikas video leviää kulovalkean tavoin

iltasanomat 12:24 04.06

Herttuatar Meghanin piti pitää puhe entisen koulunsa valmistuville oppilaille, mutta hän päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen ja otti kantaa koko maailmaa viime päivinä vavisuttaneeseen aiheeseen.


Tanssii herttuattaren kanssa? – Meghania kosiskellaan suosikkiohjelmaan

iltalehti 09:32 04.06

Tanssii tähtien kanssa -tuomari uskoisi Meghanin parantavan mainettaan tanssikisassa. Italialainen koreografi, tanssija ja televisiokasvo Bruno Tonioli, 64, on kosiskellut herttuatar Meghania Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Tonioli itse on toiminut kyseisen ohjelman tuomarina Yhdysvalloissa. – Hän olisi upea, Tonioli arvioi Meghanin tanssitaidoista.


Herttuatar Catherine älähti lehtijutusta – hovin lakimiehet reagoivat alle 24 tunnin sisällä: nyt katkera Meghan tilittää ystävilleen

iltalehti 07:33 03.06

Herttuatar Catherinea ei miellyttänyt brittimedia Tatlerin kirjoittama kansijuttu, jossa hänen kerrottiin uupuvan työtaakkansa alle. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn nokkapokasta ja lakijutusta brittimedia Daily Mailia kohtaan on kirjoitettu paljon aikaisemmin. Pari suivaantui kohujutuista ja esimerkiksi siitä, että lehti julkaisi Meghanin ja isän Thomas Marklen henkilökohtaista kirjeenvaihtoa. Tuolloin Meghan jäi omien sanojensa mukaan tilanteessa yksin, eikä brittihovi ollut tukemassa.


Hot topics