Miten Paul Burrell tiesi niin tarkasti? Dianan hovimestari ennusti Harryn ja Meghanin teot jo viime kesänä

iltalehti 08:34 26.01

Paul Burrell arveli herttuaparin nostavan kytkintä, niin kuin on nyt käynytkin. Prinsessa Dianan entisessä hovimestarissa Paul Burrellissa on ennustajan vikaa. Hän antoi viime vuonna yhtenä monista haastattelun William \& Harry: Prinssien välirikko -brittidokumentin tekijöille. Britit näkivät sen elokuun puolivälissä, meillä se esitetään tänään TV5:lla. Dokumentissa vain 18-vuotiaana hovin palveluksessa aloittanut Burrell jakaa näkemyksensä Sussexin herttuaparin mahdollisista tulevaisuuden suunnitelmista.


Kuningatar Elisabet sairastunut – jätti edustustehtävät väliin

stara 06:00 25.01

Kuningatar Elisabet on sairastunut vain muutama päivä Harryn ja Meghanin


Viihdelehti Stara.fi

stara 06:00 25.01

Kuningatar Elisabet on sairastunut vain muutama päivä Harryn ja Meghanin


Nähdäänkö Harry ja Meghan seuraavaksi Netflixissä? Nyt herttuaparia havittelee jopa suoratoistojätti

iltalehti 08:52 24.01

Suoratoistopalvelu Netflix haaveilee jo yhteistyöstä kuninkaallisista titteleistään luopuvien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa. Kuningatar Elisabet kertoi lauantaina, että Sussexin herttuapari menettää kuninkaalliset tittelinsä brittihovista erotessaan. Luopumisen taustalla on parin toive elää vapaammin ja taloudellisesti riippumattomina hovista. Päätös avaa prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi kaupallisten yhteistöiden, kuten Netflixin ja Disneyn kanssa työskentelemisen saralla. Brittihovin edustajina vastaavien yhteistöiden tekeminen ei ole aiemmin ollut mahdollista. Tilanteesta on innostunut nyt myös suoratoistojätti Netflix. Uutismedia News Skyn mukaan Netflixin sisältöjohtaja Ted Sarandos on kertonut avoimesti halustaan päästä tekemään yhteistyötä Harryn ja Meghanin kanssa.


Thomas Markle lypsää yhä rahaa kuvilla, jotka aiheuttivat välirikon herttuatar Meghaniin

iltalehti 18:53 23.01

Thomas Markle taustoittaa kuninkaallisten häiden alla aiheuttamaansa skandaalia tuoreessa dokumentissa. Britanniassa televisioitiin keskiviikkoiltana Thomas Markle: My Story -uutuusdokumentti, jossa ääneen pääsi herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 75. Häntä on haastateltu kotonaan Meksikossa. Dokumentin sisältöä avaa muun muassa Mirror. Dokumentissa Thomas myöntää, että hän tienaa edelleen rahaa kuninkaallisten häiden alla lavastetuilla paparazzikuvilla. Kuvat särkivät Meghanin sydämen ja aiheuttivat välirikon isän ja tyttären välillä.


Herttuatar Meghanin kohuisä Thomas Markle iski jälleen – myi liudan lapsuuskuvia ja videoita tyttärestään kohudokumenttiin: "He ovat minulle velkaa"

mtv 16:04 23.01

Herttuatar Meghanin isän Thomas Marklen kaikenkertova haastattelu esitettiin Isossa-Britanniassa keskiviikkona 22. tammikuuta.


Jo yhdeksäs työntekijä otti lopputilin herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn palveluksesta – nyt parin hylkäsi hyvin tärkeä henkilö

iltasanomat 15:53 23.01

Meghanin ja Harryn tärkeä työntekijä jätti pestinsä vain viiden kuukauden jälkeen.


Meghanin Thomas-isän paljastus: puhui Harryn kanssa puhelimessa - prinssin sanat saivat lyömään luurin korvaan

iltalehti 07:48 23.01

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle puhuu suunsa puhtaaksi välirikostaan tyttäreensä uutuusdokumentissa. Britanniassa televisioitiin keskiviikkoiltana Thomas Markle: My Story -uutuusdokumentti, jossa ääneen pääsi herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 75. Häntä on haastateltu kotonaan Meksikossa. Dokumentin sisältöä avaa muun muassa Daily Mail. Dokumentissa isä haluaa puhdistaa mainettaan ja taustoittaa välirikkoaan tyttäreensä. Välit ovat jäätyneet niin pahasti, että Thomas sai kuulla Meghanin raskaudestakin radiouutisista.


Meghanin Thomas-isä avautuu tv:ssä – viimeinen puhelin­keskustelu herttuaparin kanssa johti luurin lyömiseen korvaan: ”Sain tarpeekseni”

iltasanomat 18:34 22.01

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle kertoo uudessa dokumentissa avoimesti oman näkemyksensä viimeaikaisista kohuista.


Meghanin Thomas-isä avautuu tv:ssä – viimeinen puhelinkeskustelu herttuaparin kanssa johti luurin lyömiseen korvaan: ”Sain tarpeekseni”

iltasanomat 18:34 22.01

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle kertoo uudessa dokumentissa avoimesti oman näkemyksensä viimeaikaisista kohuista.


Tätä mieltä herttuatar Camilla on Harryn ja Meghanin lähdöstä - tyhjentävä vastaus tallentui videolle

iltalehti 15:47 22.01

Prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla on kommentoinut lyhytsanaisesti Harryn ja Meghanin pesäeroa hovista. Britannian kuningashuoneen ympärillä on kuohunut viimeiset kaksi viikkoa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat haluavansa jatkossa elää ilman hovin rahallista tukea ja vetäytyvänsä edustustehtävistä. Alustavasti Harry ja Meghan ovat sanoneet, että jakavat jatkossa aikansa Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Meghan läksi Kanadaan oitis uutispommin pudotettuaan ja Harry lensi perässä noin kahta viikkoa myöhemmin. Neuvonpidon jälkeen kuningatar Elisabet antoi lausunnon, jossa kertoi Sussexin herttuaparin luopuvan myös ”teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelusta.


Piers Morgan läväytti julki viestin, jonka Meghan lähetti hänelle vuosia sitten – nyt tähtijuontajaa syytetään ”pakkomielteestä” herttuattareen

iltasanomat 08:01 22.01

Good Morning Britain -juontaja jatkaa herttuatar Meghanin tylyttämistä Twitterissä. Tällä kertaa pilkka osui kuitenkin miehen omaan nilkkaan.


Tyly ennustus: Meghanin ja Harryn ero brittihovista on vasta alkua – monarkioiden tuhoutuminen on jo alkanut

iltalehti 07:01 22.01

Hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan Meghanin ja Harryn ero on vasta alkua tulevalle kehitykselle: jatkossa monarkiat ”lopettavat itse itsensä”. Prinssi Harryn ja ja hänen puolisonsa Meghanin ero brittihovista on saanut ympäri maailmaa pasmat sekaisin. Brittitabloidien lisäksi Sussexin herttuapari ero on edelleen – lähes kaksi viikkoa eroilmoituksen jälkeen – muun muassa brittiläisen yleisradioyhtiö BBC:n etusivun uutisista. Tähän on hyvä valmistautua, sillä vastaavat uutiset eivät varsinaisesti ole katoamassa eurooppalaisista monarkioista. Suomalaisen hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan jatkossa hoveista irtautumisuutiset yleistyvät.


Samantha Marklelta katkera vuodatus Meghanista: "Sisareni repi kuninkaallisen perheen rikki kuin tornado"

mtv 17:25 21.01

Herttuatar Meghanin sisarpuoli Samantha Markle ei säästellyt sanojaan The Sun -lehden julkaisemassa kirjoituksessa, jossa hän syytti sisartaan muun muassa kuninkaallisen perheen rikkomisesta.


Harry porhalsi takaisin Kanadaan perheensä luokse – jätti väliin veljensä ensimmäisen soolona isännöimän vastaanoton

iltasanomat 16:27 21.01

Prinssi Harry on valmis aloittamaan uuden elämänsä Pohjois-Amerikassa Meghanin ja Archien kanssa.


Prinssi Harry saapui Vancouveriin – matkusti pipossa ja toppatakissa kuin kuka tahansa turisti

iltalehti 15:52 21.01

Harry vaikutti silminnäkijöiden mukaan väsyneeltä, mutta vastassa ollut vaimo sai hymyn huulille. Prinssi Harry on pudistellut Britannian pölyt töppösistään ainakin toistaiseksi ja lentänyt vaimonsa Meghanin ja poikansa Archien perässä Kanadan Vancouveriin. Meghan viipyi vuodenvaihteen yli venyneen Kanadan-loman jälkeen Britanniassa vain kolme päivää ennen kuin palasi vaahteranlehtimaahan. Noiden kolmen päivän aikana herttuapari ilmoitti halustaan vetäytyä kuninkaallisesta ydinperheestä. Harry jäi vie kotimaahansa setvimään asioita kuningatar Elisabetin ja muun kuninkaallisen perheen kanssa.


”Näyttäkää joku Meghanille kuinka kantoreppua käytetään, ettei Archie putoa!” - tuoreet kuvat huolestuttavat somessa

iltalehti 08:02 21.01

Herttuatar Meghanin tuoreet lenkkeilykuvat poikivat närkästynyttä keskustelua somessa. Meghan ja Archie on bongattu metsälenkillä Vancouverissa maanantaina aamulla. Rentoon ulkoiluasuun pukeutunut pipopäinen herttuatar kantoi poikaansa kantorepussa vatsansa päällä. Kahdeksan kuukauden ikäinen Archie oli puettu lämpimästi. Huppupäisellä pienokaisella oli jaloissaan töppöset. Mukana oli myös Meghanin kaksi koiraa, labradorinnoutaja Oz ja beagle Guy. Meghanin selustaa lenkillä vahtivat kaksi turvamiestä. Seurue käveli Horth Hill Regional Park -puistossa.


Meghanin ”taviselämä” alkoi: lenkillä Archien ja koirien kanssa - Harrykin saapui Vancouveriin

iltalehti 06:53 21.01

Herttuatar Meghan nautti Vancouverin luonnonrauhasta poikansa ja koiriensa kanssa. Meghan ja Archie on bongattu metsälenkillä Vancouverissa maanantaina aamulla. Rentoon ulkoiluasuun pukeutunut pipopäinen herttuatar kantoi poikaansa kantorepussa vatsansa päällä. Kahdeksan kuukauden ikäinen Archie oli puettu lämpimästi. Huppupäisellä pienokaisella oli jaloissaan töppöset. Mukana oli myös Meghanin kaksi koiraa, labradorinnoutaja Oz ja beagle Guy. Meghanin selustaa lenkillä vahtivat kaksi turvamiestä. Seurue käveli Horth Hill Regional Park -puistossa.


Muistatko? Meghanin velipuolen paljastuskirje Harrylle: ”Tämä tulee olemaan brittihovin historian suurin häämoka”

iltalehti 21:25 20.01

Meghanin velipuoli totesi ennen häitä, ettei Harry ole nähnyt Meghanin todellista luonnetta. Kun Meghan ja prinssi Harry olivat menossa naimisiin, heidän ympärillään oli ainutlaatuinen kohu. Kohu liittyi Meghanin perhetaustoihin, sillä hän ei halunnut kutsua yhtäkään sukulaistaan häihinsä äitiään lukuun ottamatta. Vain pari viikkoa ennen häitä Meghanin velipuoli Thomas Markle jr. julkaisi avoimen kirjeen, joka oli suunnattu prinssi Harrylle.


kertoo uusimmat tietonsa kesämökkiä – olivat vain sivujuonteita, Tietovuodosta epäilty tuhoja Itä-Afrikassa –

Hot topics