Pystyykö Max Verstappen suistamaan Mercedekset valtaistuimelta? Aika-ajoihin lähdetään kutkuttavista asetelmista

MTV 14:13 12.09

Toscanan GP:n aika-ajoista sopii odottaa mielenkiintoista näytelmää Mercedes-kuljettajien ja Red Bullin Max Verstappenin välillä.


Hamiltonille seitsemäs paalupaikka Silverstonesta pyörähdyksen jälkeen – Bottaksella mystisiä ongelmia vahvan alun jälkeen: "Odotin, että kaikki menisi hyvin viimeisessä osiossa"

yle 17:17 01.08

Mercedes-kuljettajien vauhti oli suorastaan ylivoimaista muihin nähden Ison-Britannian aika-ajoissa.


Hamiltonille seitsemäs paalupaikka Silverstonesta – Bottas joutui tyytymään toiseen lähtöruutuun vahvan alun jälkeen: "Odotin, että kaikki menisi hyvin viimeisessä osiossa"

yle 17:17 01.08

Mercedes-kuljettajien vauhti oli suorastaan ylivoimaista muihin nähden Ison-Britannian aika-ajoissa.


Valtteri Bottaksella on sunnuntaina vain yksi tavoite: "Siitä tulee kiihdytyskilpailu"

MTV 17:30 18.07

Sunnuntaina ajettavasta Unkarin GP:stä on tulossa Mercedes-kuljettajien Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen välinen taistelu.


Lewis Hamilton antoi rehdit kehut Valtteri Bottakselle – syttyi komealle yksityiskohdalle suomalaisen kypärässä

iltalehti 09:06 05.07

Mercedes-kuljettajien hyvistä väleistä saatiin jälleen osoitus, Mercedeksellä oli syytä iloon Itävallan GP:n aika-ajojen jälkeen. Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton valloittivat eturivin Hopeanuolelle, kuten niin monta kertaa aiemminkin. Tallin suomalaiskuljettaja nappasi uransa 12:nnen paalupaikan niukasti hallitsevan maailmanmestarin nenän edestä. Tappio ei Hamiltonia liiemmin masentanut, vaan päin vastoin hän kehui Bottasta rehdisti sosiaalisen median tileillään.


Hot topics