Potkut! Mestarien liigasta pudonnut Juventus erotti päävalmentajansa Maurizio Sarrin

iltasanomat 16:27 08.08

Cristiano Ronaldon toinenkaan vuosi torinolaisjätissä ei tuonut menestystä Mestarien liigassa.


Italian mestaruus ei riittänyt – Juventus antoi kenkää Maurizio Sarrille

iltalehti 16:08 08.08

Maurizio Sarrin pesti Juventuksessa on päättynyt. Juventus on antanut potkut joukkueen päävalmentajalle Maurizio Sarrille. Asiasta uutisoi mm. BBC. Juventus voitti Sarrin johdolla Italian mestaruuden, mutta miehen kohtaloksi koitui floppaaminen Mestarien liigassa. Juventus jäi turnauksessa neljännesvälieriin, kun Lyon varmisti perjantai-iltana puolivälieräpaikan vierasmaalisäännön turvin. Ottelupari päättyi 2–2.


Oho! Juventus antoi päävalmentajalleen potkut mestaruudesta huolimatta

MTV 15:54 08.08

Italian suurseura Juventus on erottanut päävalmentajansa Maurizio Sarrin vain yhden kokonaisen kauden jälkeen. Juventus voitti tällä kaudella Serie A:n mestaruuden, mutta epäonnistuminen Mestarien liigassa sinetöi Sarrin kohtalon.


"Tappio oli minun vikani" Real Madridin tähtipakki pyytää anteeksi seuran tippumista Mestarien liigasta

iltalehti 14:22 08.08

Raphaël Varanen töppäilyistä syntyi kaksi maalia. Yleensä aina luotettavalle Real Madridin ranskalaiselle tähtitoppari Raphaël Varanelle sattui eilisessä Mestarien liigan ottelussa isoja kömmähdyksiä. Juuri hänen mokistaan vastustaja Manchester City teki kaksi maalia ja meni lopulta puolivälieriin. Real Madridin kausi sen sijaan päättyi tyhjälle Etihad stadionille.


Hurja huhu: Cristiano Ronaldo suunnitteli lähtevänsä Juventuksesta, lähtö yhä mahdollinen?

iltalehti 12:56 08.08

Cristiano Ronaldon edustama Juventus tippui myöhään lauantai-iltana Lyonille Mestarien liigassa. Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldon on kerrottu keväällä haikailleen siirtoa pois Italiasta. France Footballin mukaan portugalilainen koki olevansa onneton seurassa ja halusi siirtyä Paris Saint-Germainiin.


Vierasmaali Barcelonan etu – Napoli selvä altavastaaja

iltalehti 07:11 08.08

Partenopein todennäköisyys edetä Mestareiden liigassa jatkoon on alle kerran kolmesta. Lauantain ehdoton ykkösmatsi on Barcelonan ja Napolin toinen osaottelu Mestarien liigassa. Toiseen osaan startataan tasatilanteesta 1-1 eli Barcalla on vierasmaali taskussa. Avausosan maaliodottamat menivät Infogolin tilastoinnin mukaan 1,7 – 0,5 Blaugranalle.


Lyon pudotti sensaatiomaisesti Juventuksen Mestarien liigasta – Real Madridin kohtalona tähtitopparin sysimusta ilta

iltasanomat 00:14 08.08

Manchester City ja Lyon etenivät Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon.


Real-puolustajan musta ilta Manchester Cityn onni – Realin päävalmentaja Zinedine Zidane: "Jatkostani ei tarvitse enempää kysyä"

yle 00:08 08.08

Jalkapallon Mestarien liiga palasi lähes viiden kuukauden pituiselta koronatauolta kahdella ottelulla perjantaina.


Real-puolustajan musta ilta Manchester Cityn onni, Juventus ulos Mestarien liigan puolivälieristä

yle 00:08 08.08

Jalkapallon Mestarien liiga palasi lähes viiden kuukauden pituiselta koronatauolta kahdella ottelulla perjantaina.


Juventus koki fiaskon Mestarien liigassa! Cristiano Ronaldon unelmakutikaan ei pelastanut putoamiselta

iltalehti 00:01 08.08

Lyon teki sensaation pudottamalla Juventuksen ja eteni puolivälieriin. Jalkapallon Mestarien liiga palasi tositoimiin, kun perjantai-iltana pelattiin neljännesvälieräotteluita. Koronaviruspandemian vuoksi osa otteluparien toisista peleistä jäi pelaamatta. Juventus oli kovan paikan edessä kotikentällään Torinossa, kun ranskalainen Lyon voitti ensimmäisen osaottelun 1–0. Kun päätösvihellys soi, Lyonin sensaatio oli valmis, ja se eteni jatkoon vierasmaalin turvin.


Yhdeltä mieheltä käsittämättömiä virheitä – Real Madrid lauluun Mestarien liigassa

MTV 00:00 08.08

Espanjalaisen jättiseuran Real Madridin taival jalkapallon Mestarien liigassa päättyi neljännesvälierävaiheeseen. Asia varmistui, kun Manchester City voitti myös toisen osaottelun lukemin 2-1.


Jättiyllätys! Juventuksen Mestarien liigan taival päättyi jo nyt

MTV 23:57 07.08

Ranskalaisseura Lyon järjesteli jättiyllätyksen jalkapallon Mestarien liigassa, kun se tiputti italialaisen suurseuran Juventuksen jatkosta.


"On tämä hämmentävä kaveri" – Cristiano Ronaldolta jäätävä tykitys, Juventus heräsi eloon

MTV 23:31 07.08

Juventus on enää maalin päässä jatkopaikasta Mestarien liigan neljännesvälierissä Lyonia vastaan. Cristiano Ronaldon jäätävä yksilösuoritus nosti Juventuksen haudanpartaalta eloon.


Oliko tämä oikeasti pilkku? Cristiano Ronaldo naulasi kyseenalaisten vaiheiden jälkeen

MTV 23:01 07.08

Mestarien liigan neljännesvälierien ratkaisuotteluissa on ehditty nähdä draamaa.


Cristiano Ronaldon Juventus pulassa! Mestarien liigassa viritellään jättiyllätystä

MTV 22:25 07.08

Mestarien liigassa viritellään nyt jättiyllätystä, sillä italialainen suurseura Juventus on pulassa ranskalaista Lyonia vastaan.


Real Madridin maailmanmestarilta käsittämätön hassaus – Manchester Cityn etumatka kasvaa

MTV 22:19 07.08

Real Madridin ranskalainen maailmanmestaripuolustaja Raphael Varane hassaili pahemman kerran Mestarien liigan neljännesvälierien toisen osaottelun alkuvaiheilla Manchester Cityä vastaan. Englannin maajoukkuetähti Raheem Sterling kiitti ja kumarsi.


Pep Guardiola vetäisi nuoren ässän hihasta – Juventuksella yksi paha menetys

MTV 21:16 07.08

Mestarien liiga palaa tänään kehiin pitkän koronatauon jäljiltä. Manchesterissa Pep Guardiolan luotsaama City on etulyöntiasemassa Real Madridia vastaan. Torinossa Juventus pyrkii kirimään Lyonin rinnalle ja ohi.


Onko Real Madrid liian kovassa paikassa Mestarien liigassa? – "Se on pakkomielle hänelle"

MTV 20:45 07.08

Jalkapallon Mestarien liiga palaa tänään kehiin pitkän koronatauon jäljiltä. Panokset ovat heti valtavat. Manchesterissa Real Madrid yrittää vielä haastaa Cityn. Torinossa Juventus yrittää kiriä Lyonin rinnalle.


Mestarien liiga jatkuu viimein – tilastot paljastavat PSG:n ylisuorittaneen rajusti

iltalehti 18:34 07.08

Mestarien liiga palaa tositoimiin ja joukosta löytyy maaliodottamien valossa kaksi joukkuetta yli muiden. Maaliodottamien eli xG:n kautta on tulkittu joukkueiden suoritustasoja sekä iskukykyjä jo pidemmän aikaa, joten toivon mukaan käsite alkaa olla lukijoillekin jo tutumpi. Vähemmän xG-asiaa on kuitenkaan nähty Mestarien liigasta. Turnaus jatkuu tällä viikolla, joten tarjolla olevasta datasta kasattiin tähän juttuun edelleen kilpailua jatkavien joukkueiden maaliodottamat sekä lohkovaiheen että jatko-otteluiden osalta.


Oletko Mestarien liiga -faktojen Cristiano Ronaldo vai voitko vain unelmoida futistietäjän tittelistä? Testaa nyt taitosi visassa!

MTV 17:36 07.08

Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu lähes neljän kuukauden tauon jälkeen neljännesvälieräotteluilla perjantaina 7. lokakuuta ja huipentuu Lissabonissa pelattavaan finaaliin 23. elokuuta.


Hot topics