Ylen aamu tänään: Suomen pääministeri vaihtuu - Mihin Rinne lopulta kaatui? Katso lähetys tästä.

yle 06:00 04.12

Studiossa myös Antti Lindtman, joka on käytettävissä pääministeriksi "jos puolue pyytää" sekä keskustan konkaripoliitikko Sirkka-Liisa Anttila.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 04.12

OINAS 21.3.–19.4. Sinua pyydetään mukaan moneen menoon, mutta aikasi ja voimavarasi ovat rajalliset. Älä suostu mihinkään pelkästä velvollisuudesta ja jätä itsellesi myös vapaata aikaa. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Erään henkilön käytös hämmentää sinua, etkä tiedä, miten sinun tulisi häneen suhtautua. Parasta lienee pitää hieman välimatkaa ja tunnustella tilanteen kehittymistä.


Näkemys: Ville Nieminen vain osasyy Pelicansin alkukauden tuloksille – Hallituksen perustelu potkuista ihmetyttää

jatkoaika.com 09:00 02.12

Pelicansin hallitus erotti lauantaiaamuna päävalmentajansa Ville Niemisen. Otetaan kolumnissa keskiöön lähtökohdat ja hallituksen puheenjohtaja Pentti Matikaisen perustelu asiasta. Perustelu jättää lukijalle käteen merkillisiä mietteitä. Mihin suuntaan Lahden Pelicans on menossa?


HIFK jatkoi vahvaa viikonloppuvirettään kaatamalla Tapparan Hakametsässä

jatkoaika.com 07:00 01.12

Perjantaina Kärppien voittoputken lopettanut HIFK matkusti lauantaina Tampereelle Tapparan vieraaksi. Helsinkiläisvieraat jatkoivat siitä mihin edellispäivänä jäivät ja kaatoivat Tapparan lukemin 4?1.


Näkökulma: Ei epäilystä, mihin lohkoon Huuhkajat haluaa – vaihtoehtona jalostavaa kärsimystä ja jumalaista kauneutta

iltalehti 17:05 30.11

Roy Hodgson pääsi lähelle. Markku Kanerva hoiti työn loppuun, kirjoittaa Ilkka Laitinen. Helsinki–Baku 2860 kilometriä. Helsinki–Pietari 300 kilometriä.


Mourinhon taika jatkuu – joko Tottenhamin puolustus muurataan umpeen?

iltalehti 09:16 30.11

Lauantain pelivalinta on Valioliigan Tottenham-Bournemouth-ottelu. Tottenham yrittää jatkaa uuden managerinsa Jose Mourinhon 100-prosenttista saldoa. Jose Mourinhon aloitus Tottenhamin peräsimessä on ollut toistaiseksi 100-prosenttinen – kaksi ottelua kaksi voittoa. Sikäli tulokset ja pelitapakin on ollut hieman epämourinhomainen, että joukkueen puolustuspeli ei ole ollut se kivijalka, mihin menestys on perustunut.


Suomalaishiihtäjillä lämpimiä muistoja Rukan maailmancup-kisoista – Niskanen haluaa kaudelleen tutun tykkialun, Hakola odottaa sprintiltä paljon: "Mahdollisuudet vaikka mihin"

yle 08:51 29.11

Hiihdon maailmancup alkaa perjantaina Rukalta perinteisen hiihtotavan sprinteillä.


Suomalaishiihtäjillä lämpimiä muistoja Rukan maailmancup-kisoista – Niskanen haluaa kaudelleen tutun tykkialun, Hakola odottaa sptintiltä paljon: "Mahdollisuudet vaikka mihin"

yle 08:51 29.11

Hiihdon maailmancup alkaa perjantaina Rukalta perinteisen hiihtotavan sprinteillä.


Tubettaja lisäsi maitoon hiilihappoa – olikin todella huono idea

stara 14:40 27.11

Sodastream-laite soveltuu soodaveden ja virvoitusjuomien valmistamiseen kotioloissa, mutta aivan mihin


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:40 27.11

Sodastream-laite soveltuu soodaveden ja virvoitusjuomien valmistamiseen kotioloissa, mutta aivan mihin


Kommentti: Mihin katosi NHL-superlupaus Jesperi Kotkaniemi? Montrealin messias on tukalassa tilanteessa

iltasanomat 09:09 27.11

Jesperi Kotkaniemen tuttu hymy on vaarassa hyytyä, kirjoittaa NHL-kirjeenvaihtaja Ville Touru.


LP Salo taipui lentopallon huippupelaajan tähdittämälle Eczacibasille Mestarien liigassa: "Katselin, että apua, mihin se mäsähtää"

yle 21:06 26.11

Tappio oli salolaisille toinen Mestarien liigan lohkovaiheessa.


Suomalaisinnovaatio yrittää ratkaista sen, mihin muut eivät ole vielä pystyneet: puhdistaa meret mikromuovista

yle 18:42 26.11

Muoviroskaongelma on kaikkien yhteinen, mutta ei kenenkään oma, joten maksajia puhdistamiselle on vaikeaa löytää.


Pääkirjoitus: Tehyn extravaatimukset jakavat jo ay-liikettä – palkkakierros alkaa synkissä merkeissä

iltasanomat 08:37 26.11

Työehtosopimuksista neuvotellaan synkissä merkeissä. Teollisuuden neuvottelut eivät etene mihinkään, koska riita kilpailukykysopimuksen jatkosta on lukinnut tilanteen. Ay-liikkeen sisällä Tehyn vaatimukset 1,8 prosenttiyksikön extrakorotuksista herättävät myös närää.


Ex-ministerit ihmettelevät, miksi eivät kuulleet Baltzarin toiminnasta – ohjaajan metodeja tutkinut opettaja Ylelle: Siinä oli riskejä

yle 18:28 25.11

Tutkijoiden mukaan Baltzarin pedagogiikkaan liittyi vaaroja, mutta opetus- ja kulttuuriministeriön tilaama raportti ei johtanut mihinkään.


Yle seuraa hetki hetkeltä – Katso miten ja mihin tukilakot vaikuttavat

yle 06:24 25.11

Postin tukilakot vaikuttavat tänään kymmenien tuhansien ihmisten elämään.


Tubettaja Roni Back sai vakioroolin viihdeohjelmasta: ”Tavoitteena olisi olla joku päivä yksi Suomen ykkösviihdyttäjistä”

iltalehti 14:18 23.11

Roni Backilla on monta rautaa tulessa. Hän miettii kuitenkin tarkkaan, mihin kaikkeen osallistuminen sopii hänen brändiinsä. Tubettaja Roni Back on tottunut kekkuloimaan kameran edessä omilla Youtube-videoillaan, onpa hänet nähty televisiossakin muun muassa Fort Boyard -ohjelmassa kisaamassa. – Tämä on kuitenkin selvästi isoin juttu, mitä telkkarissa olen tehnyt, Back toteaa perjantaina uuden Suurmestari-ohjelman kuvauksissa.


Kokoomuksen Häkkänen lyttää Posti-kiistan hätäkeinon: ”Toivottavasti pääministeri tietää, mihin tämä voi johtaa”

iltasanomat 17:29 22.11

Häkkänen pitää selvityshenkilöiden nimeämistä kyseenalaisena ennakkotapauksena. Kimmo Kiljusen (sd) mukaan työmarkkinakonkareiden on pakko saada ratkaisu aikaiseksi.


Kommentti: Eeli Tolvanen ei onnistu edes AHL:ssä siinä, mihin Nashville hänet hankki – olisiko hyökkääjän aika seurata muiden nuorten esimerkkiä ja hakea vauhtia Euroopasta?

yle 15:59 22.11

Paluuta Suomeen kannattaisi ainakin harkita, jos maalihanat eivät Pohjois-Amerikassa aukea nopealla tahdilla, kirjoittaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä.


ehdokas pääministeri ehdollista ja ja passitettiin pois muuttanut Anni olympiapaikasta Suomen vesihuollolle tietä – Demareillakin VTVn – esittää nämä

Hot topics