KOOVEE kaatoi SaPKon Hakametsässä

jatkoaika.com 21:10 14.12

Hakametsään vieraaksi saapunut SaPKo joutui vahvasta loppukiristään huolimatta taipumaan KOOVEELLE. Illan ratkaisuhahmoiksi nousivat 39 torjuntaa tililleen kerännyt Kristian Tamminen ja voitto-osuman laukonut Miika Heikkilä. Lopputulos Tampereella 5-3.


Ylen aamu tänään: Missä menevät komiikan rajat? Kenestä saa tehdä pilaa ja kenestä ei? Katso lähetys tästä.

yle 08:00 23.11

Viimeinen sana pohtii tasa-arvoa ja journalismia. Aamun kirjassa Antti Hurskainen. Kysymme myös, miten nujertaa pimeys.


Hyvä meininki yleisössä tuntuu kentälläkin - "Siitä saa lisää sytykettä vain"

jatkoaika.com 12:30 17.11

Yleisön tunnelman aistivat myös kentällä olevat pelaajat. Jukurikapteeni Miika Roine kannustaakin katsomoissa railakkaaseen meininkiin, kuitenkin järki päässä pitäen.


Lahden kirkkoherra aikoo perua Jari Sillanpään joulukonsertin – muissa seurakunnissa pohditaan tilannetta vakavasti

iltasanomat 12:16 15.11

Keski-Lahden kirkkoherra Miika Hämäläinen aikoo perua Jari Sillanpään joulukonsertin. Muut seurakunnat kertovat pohtivansa tilannetta erittäin vakavasti.


MM-kultaleijona Koivisto siirtyy Ruotsin pääsarjaan

yle 21:35 04.11

Jääkiekon MM-kultaa Leijonien riveissä keväällä juhlinut puolustaja Miika Koivisto vaihtaa Ruotsin kiekkoliigaan.


Kultaleijona sai lähtöpassit Kari Jalosen joukkueesta – löysi heti uuden seuran

iltasanomat 19:54 04.11

Miika Koivisto siirtyy Sveitsin pääsarjasta SHL:ään Ruotsiin.


Kultaleijonalle näytettiin ovea – maailmanmestarin uusi seura jo tiedossa

MTV 18:41 04.11

Jääkiekon Sveitsin NLA:ssa pelaava Bern on purkanut sopimuksen puolustaja Miika Koiviston kanssa.


Näkökulma: TPS:n käytös on ylimielistä ja moukkamaista – miksi seurajohdon piti antaa Kalle Kaskiselle potkut mahdollisimman nöyryyttävästi?

iltalehti 12:21 02.11

TPS raahasi ruumiin Jyväskylään, kirjoittaa Sasha Huttunen. Tapa, jolla TPS antoi eilen potkut päävalmentaja Kalle Kaskiselle, hakee vertaistaan. Vastaava tapaus löytyy alkuvuodelta 2015, kun Miika Elomo sai Kaskisen tapaan potkut vain muutama tunti ennen liigaottelun alkua. Kaskinen sai potkut Jyväskylässä ennen vieraspeliä, Elomo Kuopiossa.


Kultaleijonalla järisyttävää epäonnea – oli lähellä siirtoa toiseen seuraan, kun loukkaantui

iltalehti 22:03 01.11

Miika Koivisto loukkasi polvensa. Viime kevään kultaleijona Miika Koivisto on lähellä siirtoa Sveitsin suurseurasta SC Bernistä Ruotsin liigan Växjöhön. Asiasta ovat kirjoittaneet niin sveitsiläiset kuin ruotsalaiset viestimet. Myös Iltalehden tietojen mukaan siirto on ollut vireillä.


Meksikossa F1-tallit joutuvat pähkäilemään erikoisen ongelman kanssa – ”Vähän erilainen leikkikenttä”

iltalehti 14:02 26.10

Meksikossa ajetaan kauden neljänneksi viimeinen F1-osakilpailu. Meksikossa ajetaan 2 285 metrin korkeudessa. Se tarkoittaa, että ilman happipitoisuus on vain noin 78 prosenttia normaalitasoon verrattuna. Ohut ilma tekee paljon hallaa F1-auton jäähdytykselle ja aerodynamiikalle. – Isoin ongelma on downforcen määrä. Nykypäivänä, kun on hybriditurbot, ei ole samalla tavalla ongelmaa korkeasta ilmanalasta. Silloin aikoinaan tehohäviö oli aika suuri, kun oli vapaasti hengittävät moottorit, Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto muistelee.


Uutuuskirja: Leijonien pelaaja joutui venäläissabotaasin kohteeksi ennen MM-välierää – ”En oikein usko sattumaan tässä asiassa”

iltasanomat 16:16 24.10

Leijonien puolustajaa Miika Koivistoa häirittiin ennen viime kevään MM-välierää Venäjää vastaan.


Kirjapaljastus: Leijonapakkia piinattiin erikoisella tavalla ennen Venäjä-välierän päiväunia: ”Megafon soittaa”

iltalehti 06:16 23.10

Suomi voitti Venäjän 1–0 viime kevään MM-kisojen välieräottelussa ja eteni lopulta maailmanmestaruuteen. Kokoonpanojen perusteella Suomi lähti täydellisenä altavastaajana Venäjän NHL-tähtiä pullistellutta superjoukkuetta vastaan, mutta sekään ei ilmeisesti kaikille itänaapurien edustajille tai kannattajille riittänyt. Suomen puolustaja Miika Koivisto koki ottelun alla puhelinhäirintää, paljastaa urheilutoimittaja Harri Pirisen yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa tekemä kirja Kultaleijonien tarina 2019 (Bazar Kustannus Oy).


Railan ja Miikan seksi ei suju ilman apua - Avustajaksi ei kelpaa kuka tahansa

iltalehti 05:31 18.10

Liikuntavammaiset Raila ja Miika Riikonen kertovat seksielämästään Ylen Perjantai-dokkarissa. Avusteinen seksi ei ole ihan yksinkertainen asia. Liikuntavammaiset Raila ja Miika Riikonen kertovat Perjantai-dokkarissa avoimesti Roosa Maskoselle, kuinka heidän seksielämänsä toimii. Pariskunnalla on yhteensä seitsemän avustajaa, joista kaksi on valmiita auttamaan enemmän. Osa heistä avustaa passiivisesti, mikä tarkoittaa lähinnä vaatteiden riisumista ja vaikka pitkisukkien päälle pukemista, mutta ei sen enempää.


Jannina Tallberg on apuna, kun liikuntavammaiset Raila ja Miika Riikonen harrastavat seksiä: ”Pystyn sulkemaan itseni pois siinä tilanteessa jollain tapaa”

iltalehti 12:25 10.10

Vaikeasti liikuntavammaiset Raila ja Miika Riikonen tarvitsevat apua kaikessa tekemisessään. Raila ja Miika Riikonen ovat liikuntavammaisia eivätkä he pysty itsenäisesti liikkuman. Niinpä seksin harrastamistakin varten on varmistettava, että henkilökohtainen avustaja on työvuorossa. –Meille läheisyys on aika hankalaa ja haastavaa, koska me ei pystytä itsenäisesti liikkumaan ja olemaan toista lähellä, Raila Riikonen sanoo.


Miikan auton valoihin ilmestyi pimeällä metsätiellä jyhkeä karhu – seurasi kilometrin laukka

iltasanomat 10:54 09.10

Metsätöistä palamassa ollut Miikka Toivanen kohtasi erikoisen näyn Hyrynsalmen Moisiovaarassa maanantai-iltana.


Avustaja Jannina Tallberg on vieressä, kun Miika ja Raila Riikonen harrastavat seksiä: “Pystyn sulkemaan itseni pois siitä tilanteesta”

yle 07:45 07.10

Vaikeasti liikuntavammaiset Raila ja Miika Riikonen tarvitsevat toisen ihmisen apua kaikessa, myös seksissä.


Alfa Romeolta koomista sekoilua F1-kisassa - Kimi Räikkönen katseli surkeutta aitiopaikalta

iltalehti 17:21 29.09

Kimi Räikkösen varikkopysähdyksen tapahtumat painuivat komiikan puolelle. Venäjän osakilpailussa 13:nneksi ajaneen Räikkösen varikkopysähdyksellä tuhraantui aikaa, kun tunkkimies ei saanut työvälinettään pois suomalaiskuljettajan Alfa Romeon alta. Muutaman nykäisyn jälkeen toinen mekaanikko auttoi kollegaansa, ja kun tunkki lähti auton alta irti, molemmat lensivät komeassa kaaressa selälleen varikon edustalle. Tilannetta voimattomana seurannut Räikkönen puolestaan pääsi vihdoin jatkamaan matkaansa.


Sami Hedberg lähtee jälleen isolle kiertueelle – rentoutuu vapaa-ajalla yhdessä Saija-rakkaan kanssa: ”Opin sanomaan, että nyt pidän lomaa”

iltasanomat 15:00 22.09

Sami Hedberg on yksi suomalaisen stand up -komiikan pioneereista. Nyt hän lähtee jo viidennelle Kokovartalomies-kiertueelle.


Ferrarin kohuttu supermoodi kismittää kilpakumppaneita – vihjaukset huvittavat asiantuntijaa: ”Turha narista!”

iltalehti 10:34 20.09

Ferrari on virittänyt moottorinsa sellaiseen iskuun, että muut tallit tuntuvat olevan hieman kateellisia. Ferrari vei Singaporeen aerodynamiikaltaan suuresti uudistetun SF90-auton, mutta todennäköistä on, ettei siitä saada vielä ensi yrittämällä irti samanlaista suorituskykyä kuin kovimmista kilpakumppaneista. Ferrari on ollut hitailla radoilla suurissa ongelmissa verrattuna Mercedekseen ja Red Bulliin, jotka ovat todennäköisesti Marina Bayn radallakin vahvoilla. Ferraria tuskin auttaa viikonloppuna edes se, että tallin moottoriosaston uskotaan löytäneen kesätauon aikana jonkinlaisen jipon, jolla korskuvasta orista irtoaa huomattavasti suuremmat tehot kuin kilpailijoista. Lehdissä kirjoitetaan 40 kilowatin tai 55 hevosvoiman lisätehosta, joka olisi löydetty akku- ja sähköpuolelta tai polttoainejärjestelmästä.


ihastelemassa kun naamiomiehet hyökkäsivät osti valvontalaitteen kotiin romahdukseen ”Siltä ajatukselta

Hot topics