Mikael Gabrielin Playboy-kihlattu julkaisi suloisen kuvan MG-paita päällään: ”Näin hänen kasvonsa ovat lähellä sydäntäni”

iltalehti 21:17 29.01

Mikael Gabrielin Playboy-kihlattu julkaisi kaipaavan kuvan rakkaastaan. Mikael Gabriel on seurustellut viitisen vuotta juontajana ja mallina työskentelevän ja myös Playboy-lehdessä nähdyn Triana Iglesiaksen kanssa. Nykyisin pariskunta on myös kihloissa. Iglesias on Norjassa suosittu julkkis, ja hänet on nähty Norjan Paratiisihotellin juontajana sekä Norjan Tanssii tähtien kanssa -kisassa.


Muistatko? Näin Cicciolinan vilautusvierailu eteni vuonna 1988 - paljasta pintaa ja omituisia kommentteja

iltalehti 20:41 29.01

Cicciolinan vierailu Suomessa vuonna 1988 oli aikansa kohutapahtuma. Cicciolina on ollut Suomessa viime päivät näkyvästi esillä, kun Erika Vikmanin UMK-kappale on nimeltään Cicciolina. 68-vuotias Cicciolina onkin jo ehdottanut Erikalle mahdollista yhteistyötä Euroviisuissa, mikäli Erika sinne valitaan. Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun Unkarissa syntynyt, Italiassa asuva ex-pornotähti puhuttaa Suomessa.


Mihin suuntaan suomalainen valmennuskulttuuri on menossa? Erkka Westerlundilla selkeä näkemys tulevaisuudesta – "Suomi ei ole mikään massateollisuus"

MTV 18:16 29.01

Suomen Ammattivalmentajat ry:n puheenjohtaja Erkka Westerlund toivoo, että suomalaista urheilua voitaisiin viedä jatkossa entistä yhtenäisemmin eteenpäin.


Erkka Westerlund tiedostaa valmentamisen elävän suuressa murroksessa, muodostelmaluistelun kohutapaus vain karu esimerkki – "Se ei ole reilua"

MTV 16:51 29.01

Suomen Ammattivalmentajat ry:n puheenjohtaja Erkka Westerlund myöntää valmennuksen olevan tällä hetkellä eräänlaisessa kulttuurimuutostilassa, mikä on aiheuttanut useampia kohuja viime aikoina.


Prinssi Andrew kiistää väitteet yhteistyöhaluttomuudesta liittyen Jeffrey Epsteinin tutkintaan: "Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta"

mtv 14:30 29.01

Prinssi Andrew on oman käsityksensä mukaan varsin halukas tekemään yhteistyötä FBI:n kanssa.


Ensimmäinen tutkimus suljetun Kätilöopiston kätilöiden oireista – Kätilö: "Neurologiset oireet palaavat heti kun luulee olevansa vähän terveempi, ja se on kuin turpaan vetäisi"

yle 14:04 29.01

Tuoreen tutkimuksen mukaan neurologisten oireiden lisäksi Kätilöpiston kätilöillä oli muun muassa sydänoireita ja kemikaaliherkkyysoireita paljon enemmän kuin terveen työpaikan työntekijöillä.


Uusi sinivalkoinen rallinimi valmis läpimurtoon – oletko kuullut Juhana Raitasesta? "Niin huikea, ettei sellaisia vain ole"

MTV 12:39 29.01

Suomalaiset saattavat pian saada uuden rallitoivon odottamattomalta suunnalta, mikäli entisen SM- ja MM-tason kartanlukijan suunnitelmat toteutuvat.


Mika Kohonen, 42, pohtii peliuransa jatkoa ensimmäisessä valmennuspestissään maailman parhaan seuran apuvalmentajana: "Loukkaantuminen ei uraani lopeta, mutta vähän kiire tulisi kisoihin"

yle 08:25 29.01

Akillesjännevamma päätti Mika Kohosen kauden joulukuussa. Nyt salibandylegenda kokeilee siipiään valmentajana.


Kemikaalivuoto Turussa Kaukokiidon terminaalilla – ”Piha on evakuoitu”

iltasanomat 06:56 29.01

Tuhannen litran säiliö.


Missä lajissa Leryn Franco on kilpaillut MM-kisoissa ja olympialaisissa? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 29.01

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä maa isännöi seuraavia jalkapallon miesten MM-kisoja vuonna 2022? 2) Mikä joukkue johtaa miesten salibandyliigaa?


Horoskooppi

iltalehti 02:00 29.01

OINAS 21.3.–19.4. Joudut tekemään päätöksen mielestäsi liian heppoisin perustein, mikä saa olosi ahdistuneeksi. Älä vetkuttele vaan luota itseesi ja arvostelukykyysi. Lopputulos on hyvä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin yllättävä sattuma panee suunnitelmasi uusiksi. Suhtaudu siihen ärtymisen sijaan avoimesti ja joustavasti, niin päivän päätteeksi voit olla varsin tyytyväinen.


Mikä jännitysnäytelmä! AC Milan nousi lisäajalla tasoihin ja väänsi jatkoajalla voiton – vaihtopelaajat nousivat ratkaisijoiksi

yle 21:36 28.01

AC Milan jatkoi Italian cupin välieriin värikkäiden vaiheiden jälkeen.


Mikä jännitysnäytelmä! AC Milan nousi lisäajalla tasoihin ja väänsi jatkoajalla voiton – vaihtopelaajat nousivat ratkaisijoiksi, katso tallenne

yle 21:36 28.01

AC Milan jatkoi Italian cupin välieriin värikkäiden vaiheiden jälkeen.


Alppihiihdon maailmancupia dominoiva Mikaela Shiffrin jättää Sotshin kisaviikonlopun väliin

iltasanomat 19:41 28.01

Mikaela Shiffriniä ei nähdä viikonloppuna Sotshin maailmancup-kilpailussa.


Mikä voimannäyte! Lihaskimppu murskasi legendaarisen voimalajin maailmanennätyksen – katso video

iltalehti 19:11 28.01

Voimamies oli hurjassa vauhdissa Iso-Britannian vahvin mies- kilpailussa. Voimamies Tom Stoltman teki viime viikolla Iso-Britannian vahvin mies -kilpailussa uuden atlas-kivien maailmanennätyksen. Skotti nosti kilpailussa viisi atlas-kiveä 16,01 sekunnissa. Aikaisempi ennätys 16,09 oli puolalaisen Mateusz Kieliszkowskin nimissä. Kieliszkowski teki ennätyksensä vuonna 2018.


Liigatähti Mika Ojalan neuvottelut jumissa SJK:n kanssa – päävalmentaja lupaa hankintoja: "Todennäköisyys pienenee"

MTV 16:11 28.01

MTV Urheilu uutisoi tammikuun alussa, että viime kaudella FC Interissä pelannut Mika Ojala on siirtymässä Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin. SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo nyt Ojalan siirron todennäköisyyksien pienentyneen.


”Ei mikään pyhimys, mutta ainakin hän yrittää” – Trumpin kannattaja Pennsylvaniassa antaa presidentille anteeksi, vaikka vaalilupausten osalta olisi niin tai näin

yle 16:06 28.01

Pennsylvanian hiilikaivosalueella Trumpia kannatetaan periaatteellisistä syistä.


Hovi varautuu pahimpaan – Charles ja William ilmoittivat Harrylle ja Meghanille miten toimia jos elämä ilman palatsia ei onnistu: "He tekevät jatkuvasti suunnitelmia"

mtv 14:57 28.01

Prinssit Charles ja William toivovat, että Iso-Britannia on yhä turvapaikka Harrylle ja Meghanille, mikäli uusi elämä Kanadassa ei ota tuulta siipiensä alle.


Näkökulma: Milloin rikos estää Leijonissa pelaamisen?

iltalehti 13:46 28.01

Milloin jääkiekkoilija ei voi edustaa Leijonia yksityisasioidensa vuoksi? kysyy Lassi Kuisma. Mikäli Suomen Jääkiekkoliitto joskus kohtaa jälleen tilanteen, jossa huumausainerikoksesta lainvoimaisen tuomion saanut pelaaja on tyrkyllä Leijoniin, on liiton johtoportaan käytävä keskustelua siitä, milloin jääkiekkoilija ei voi edustaa Suomen A-maajoukkuetta yksityisasioidensa vuoksi. Tällainen tilanne voi tulla eteen, jos Pirkanmaan käräjäoikeudessa neljän kuukauden ehdollisen tuomion saaneen Jori Lehterän tuomio pysyy. Lehterän tuomio ei ole lainvoimainen, vaan kiekkoilijan leiri on valittanut tuomiosta hovioikeuteen. Voi myös olla, että hovioikeus hylkää syytteet.


Häät lähestyvät! Maisa Torppa juhli polttareitaan Tallinnassa – vau, mikä kaunotar

mtv 12:02 28.01

Ystävät veivät Maisa Torpan viikonlopuksi pois Suomesta.


hamutaan jäät hattuun kuuman lentonsa Kiinaan – perusflunssa – tätä soveltaminen torjui debyytissään tuoko löydös vastauksia umpisurkean ja lohduttoman vuosikausiin vastenmielisin näytelmä

Hot topics