Villa Hintikka: Sirpa Selänne paljastaa yksityiskohtia avioliitostaan – kosketus molemmille hyvin tärkeää

iltalehti 19:13 20.01

Sirpa Selänne kertoo kokemuksistaan julkisuudessa Villa Hintikka -ohjelmassa. Sirpa ja Teemu Selänne ovat olleet jo yli 30 vuotta yhdessä. Sirpa on huolehtinut perheestä ja kodista Teemun tehdessä uraa jääkiekon parissa. Kotityöt ovat alusta asti jääneet Sirpalle, eikä se ole hänelle mikään ongelma.


"Vähennä, käytä uudelleen ja kierrätä" – Washingtoniin istutetaan vierasta ajattelua

yle 14:00 20.01

Arkea maailmalla: Yhdysvaltain pääkaupunki pyrkii edelläkävijäksi jätehuollossa, Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Mika Hentunen kirjoittaa.


Mikä bikinipeppu! Kate Mossin pikkusisko esitteli kurvejaan uima-altaalla

stara 12:40 20.01

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta


Mikä on Ella Junnilan ennätys korkeushypyssä? Pelaa maanantain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 20.01

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä on Darryl Sittlerin nimissä oleva NHL:n yhden ottelun tehopiste-ennätys? 2) Mikä on Ella Junnilan ennätys korkeushypyssä?


Sara Siepin bikinikuva loksauttaa leuat – mikä rusketus!

stara 05:00 20.01

Miss Suomi -tittelin aikoinaan saanut Sara Sieppi tuli sittemmin tunnetuksi


Horoskooppi

iltalehti 02:23 20.01

OINAS 21.3.–20.4. Jokin rauhallinen toiminta sopisi tähän päivään paremmin kuin meluisat tai adrenaliinitasoa nostattavat aktiviteetit. Eri asia on, maltatko tyytyä hiljaiseen hissutteluun. HÄRKÄ 21.4.–21.5. Kaikki ehdotuksesi saavat varauksetonta kannatusta ja menevät läpi ilman vastalauseita, mikä saa sinut ällistyneen epäuskon valtaan. Tämä on selkeästi sinun päiväsi.


Kiira Korpi kritisoi kovin sanoin Olympiakomitean toimitusjohtajaa – näin Mikko Salonen vastaa: ”Mikä on se vaihtoehto?”

iltasanomat 20:55 19.01

Toimitusjohtaja Mikko Salonen painottaa, ettei Olympiakomitea voi puuttua työsopimuksellisiin asioihin.


NHL-tulokkaalta upea taidonnäyte: ”Hyvälle pelaajalle mikään syöttö ei ole huono”

iltalehti 20:10 19.01

Dominik Kubalik on tullut ryminällä NHL-maailmaan. Katso videolta Dominik Kubalikin upea maali. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Dominik Kubalik taisi tehdä NHL:n lauantaikierroksen taidokkaimman maalin. Hän napautti Jonathan Toewsin polvenkorkuisen poikkisyötön ilmasta Maple Leafsin maalivahdin Frederik Andersenin olan kautta pömpelin kattoon.


Uskomatonta diivailua! Emil Ruusuvuoren pudottanut ranskalainen nöyryytti pallotyttöä – ”Mikä helvetti tätä jätkää vaivaa?”

iltalehti 19:39 19.01

Elliot Benchetrit on kohauttanut jo pari kertaa Australian avoimissa. Elliot Benchetrit selvitti yllättäen tiensä Australian avointen pääsarjaan. Ranskalainen kaatoi jokaisella kolmella karsintakierroksella pelaajan, joka oli häntä ylempänä ATP-listalla. Benchetrit on rankingin 229:s. Suomen tennisässä Emil Ruusuvuori, joka on tuoreimmalla ATP-listalla 104:s, taipui toisella karsintakierroksella miehen käsittelyssä erin 1–2.


Tiedätkö mikä on kansallinen kaupunkipuisto? Harva tietää, vaikka kaupungit hinkuvat titteliä matkailijoita houkutellakseen

yle 19:00 19.01

Kansallispuistot tunnetaan, mutta kansallisia kaupunkipuistoja ei. Tällä hetkellä Suomessa on yhdeksän kaupunkipuistoa.


Luottovoitelijalta suoraa puhetta – varoitti Iivo Niskasta suksivalinnasta: ”En halua kuunnella kansanmiesten kuittailua”

iltasanomat 18:39 19.01

Mika Venäläinen muistutti Niskasta moneen otteeseen siitä, ettei sunnuntaina tulisi startata liian herkillä suksilla.


Mikael Jungnerin ex-rakas Emilia Lagus odottaa esikoistaan

iltalehti 12:15 19.01

Emilia Lagus kertoo perheensä kasvamisesta Instagramissa. Emilia Lagus o.s. Poikkeus odottaa ensimmäistä lastaan. Emilia on julkaissut aurinkoisen odotuskuvan Instagramissa. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut: – Meillä mukana uusi matkanjohtaja.


Raakasuklaata ei saa enää nimittää raakasuklaaksi – Ruokavirasto: "Lainsäädäntö ei tunne termiä"

yle 10:30 19.01

Raakasuklaata tuottava yrittäjä olisi toivonut, että termin kieltämisen sijaan Ruokavirasto olisi määritellyt, mikä on raakasuklaata.


”Snowmageddon” iski kanadalaiskaupunkiin: Lumikaaos tiivistyy yhteen kuvaan – tästä ovesta ei ulos niin vain kävelläkään

iltasanomat 10:12 19.01

Kanadalainen St. John’sin kaupunki sijaitsee samalla leveyspiirillä kuin Helsinki. Maisema kaupungeissa on hyvin erilainen.


”Snowmageddon” iski Kanadaan: Lumikaaos tiivistyy yhteen kuvaan – tästä ovesta ei ulos niin vain kävelläkään

iltasanomat 10:12 19.01

Kanadalainen St. John’sin kaupunki sijaitsee samalla leveyspiirillä kuin Helsinki. Maisema kaupungeissa on hyvin erilainen.


"Se on niin kova hinta, ettei mikään urheilumenestys ole sen arvoista" – tutkija kritisoi suomalaista urheiluväkeä lepsusta suhtautumisesta seksuaaliseen häirintään ja epäasialliseen vallankäyttöön

yle 09:28 19.01

Urheilussa vasta opetellaan, miten seksuaaliseen häirintään ja epäasialliseen käytökseen voidaan parhaalla tavalla puuttua, sanoo SUEKin pääsihteeri Teemu Japisson.


Kommentti: Jarmo Kekäläinen hiiltyi epäilyihin NHL-kauden kynnyksellä – tiesi mistä puhui

iltasanomat 08:55 19.01

Columbus Blue Jackets on yllättänyt monet kuluvalla kaudella, eikä mikään viittaa siihen, että joukkueen meno ykskaks hyytyisi, kirjoittaa NHL-kirjeenvaihtaja Ville Touru.


Eminem julkaisi uuden albumin – työsti salaa uutta musiikkia

stara 06:00 19.01

Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, julkaisi pari vuotta sitten Kamikaze-albuminsa.


Jukurit laajentaa Kilpailevan luisteluseuran valmentaja Poliisioperaatio Forssan keskustassa voittamaton Kärppien naisille

Hot topics