Mikael Jungner saapui Ravintola Teatterin iltajuhliin tumman kaunottaren kanssa – vihjaa poistuneensa sinkkumarkkinoilta

iltasanomat 21:44 02.07

Mikael Jugner saapui monen muun vieraan kanssa juhlistamaan Helsingin ykköspaikan, Ravintola Teatterin 20-vuotista taivalta.


Metti Forssell avautuu julkisuuden varjopuolista: "Eikö kukaan voi hyväksyä sitä, että jotkut ovat onnellisia"

mtv 19:14 30.06

Metti Forssell tyrmää aviomieheensä Mikael Forsselliin liitettyjä huhuja Instagram-tilillään julkaisemassa videossa.


Perinteinen musiikkivideo on murroksessa, kun Youtubekin on yhä useammin vain kuuntelua varten – Suomessa kokeiltiin videossa 8D-tekniikkaa

yle 18:55 26.06

Mikael Gabriel haluaa tehdä perinteisiä musiikkivideoita, sillä ne tuovat esiin myös hänen visuaalisen puolensa.


Saksa imee nyt suomalaisiakin huippujääkiekkoilijoita – Tommi Huhtala ja Jan-Mikael Järvinen ovat tyytyväisiä siirtoonsa: "Käytäntö on vastannut odotuksia"

jatkoaika.com 09:30 26.06

Saksan pääsarjassa pelasi päättyneellä kaudella seitsemän suomalaista. Mannheimia edustavat Tommi Huhtala ja Jan-Mikael Järvinen pitävät DEL-liigaa fyysisenä ja vauhdikkaana. He kehuvat myös sarjan ulkomaalaisvahvistusten tasoa.


Muistatko iskelmälaulaja Mikael Konttisen? Täyskäännös uralle – työskentelee nyt lentäjänä: Tältä hän näyttää nyt

iltalehti 11:23 24.06

Mikael Konttinen toteutti lapsuudenhaaveensa ja ryhtyi lentäjäksi. Laulajana tunnettu Mikael Konttinen elää nykyään ammatillista unelmaansa lentäjänä. Vaikka musiikki on aina ollut lähellä sydäntä, on työ täysipäiväisenä lentäjänä toteutunut lapsuudenhaave. – Lentäjänä toimiminen on ollut minulle se klassinen pikkupojan haave. Sisälläni on aina ollut hinku lentämään, Konttinen kertoo.


Muistatko tv:stä tutun iskelmälaulaja Mikael Konttisen? Täyskäännös uralle – työskentelee nyt lentäjänä

iltalehti 11:23 24.06

Mikael Konttinen toteutti lapsuudenhaaveensa ja ryhtyi lentäjäksi. Laulajana tunnettu Mikael Konttinen elää nykyään ammatillista unelmaansa lentäjänä. Vaikka musiikki on aina ollut lähellä sydäntä, on työ täysipäiväisenä lentäjänä toteutunut lapsuudenhaave. – Lentäjänä toimiminen on ollut minulle se klassinen pikkupojan haave. Sisälläni on aina ollut hinku lentämään, Konttinen kertoo.


"Pojat eivät tanssi" – Kiusaajat eivät saaneet Mikael Hagelstamia lopettamaan, nyt valmentaja huutaa hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja

yle 06:37 24.06

13-vuotiaana ulkomaille muuttanut Mikael Hagelstam on kuullut ilkeitä kommentteja läpi nuoruutensa. Nyt hän elää unelmaansa kilpatanssijana Tallinnassa.


Mikael Gabriel uhoaa podcastissa olevansa Suomen paras räppäri – sivaltaa tiukan mielipiteensä levy-yhtiöiden toiminnasta rasismikohun keskellä

iltasanomat 09:36 23.06

Artisti syyttää useita levy-yhtiöitä mustien luoman kulttuurin hyväksikäyttämisestä.


Laulaja Jippu teki elämässään täyskäännöksen ja jätti taakseen hurjat vuodet viihdemaailman huipulla– tältä hän näyttää nyt

iltalehti 05:58 23.06

Jippu on tehnyt täyskäännöksen elämässään. Hän toimii nykyään evankelistana. Laulaja-lauluntekijä Jippu eli Meri-Tuuli Elorinne tuli aikoinaan tutuksi menestyneenä poplaulajana, joka palkittiin vuonna 2006 parhaan debyyttialbumin Emma-palkinnolla. Noista vuosista on kuljettu pitkä matka yksityiselämän karikoiden kautta työhön evankelistana Turun Mikaelin seurakunnassa. Kotona häntä odottaa nyt aviomies Sami Elorinne sekä 5-vuotias Romeo-poika. – Nykyään en tule julkisuuteen mainostamaan tulevaa levyäni, vaan haluan tulla julkisuuteen sanomaan, että kirkolla ja hengellisillä asioilla on annettavaa tämän ajan ihmisille. Haluan olla kirkon työntekijänä ja kristittynä evankelistana vaikuttamassa myös siihen, että myös julkisuudessa Jeesus ja Jumala tulisivat lähemmäksi ihmistä, Jippu kertoo.


Mikael Gabriel paljastaa uudessa podcastissa jättävänsä räpin – löysi taukonsa aikana rauhan ja tähtää nyt urheilun ammattilaiseksi

iltasanomat 22:36 22.06

Mikael Gabriel kokee pelanneensa rap-genren läpi. Nyt artisti haluaa panostaa lauluun.


Muistatko vielä nämä kohauttavat julkkisriidat? Jare Tiihosen ja Mikael Gabrielin käsirysy, Bam Margera katkaisi tylysti välit Ville Valoon...

iltasanomat 07:27 21.06

Julkisuudessa on seurattu jos monenmoisia riitoja. Listasimme viisi kohauttavaa tapausta, joissa julkkisten välit ovat katkenneet kuin seinään.


Näin suomalaisjulkkikset viettivät juhannusta – katso kesäiset otokset

iltalehti 19:43 20.06

Suomalaisjulkkikset ovat jakaneet juhannustunnelmiaan sosiaalisessa mediassa. Keskikesän juhla on ajanut suomalaiset mökeille ja loman viettoon. Myös monet julkisuudenhenkilöt ovat jakaneet juhannuskuulumisiaan Instagram-kuvapalvelussa. Aiemmin tällä viikolla vauvauutisen julkistanut räppäri Mikael Gabriel vietti juhannusta ystäväporukalla. Juhlijoiden joukossa poseeraavat muun muassa JVG:n Jare ja Ville Galle ja Haloo Helsingin rumpali Jukka Soldan. Juhannustervehdysten oheen on liitetty aihetunniste ystävät on perhe.


Mikael Gabrielin Triana-rakkaalta suoraa puhetta raskaudesta – paljastaa joutuneensa uuteen tilanteeseen: "En aio valehdella"

mtv 11:40 18.06

Mikael Gabrielin puoliso Triana Iglesias paljastaa Instagramissa alkuraskauden olleen hänelle haastavaa aikaa.


Lapsi tulossa! Mikael Gabriel ja Triana Iglesias paljastivat upean perheuutisen somekuvalla

stara 22:40 16.06

Suosikkiräppäri Mikael Gabriel ja norjalainen Triana Iglesias ovat julkistaneet iloisen


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:40 16.06

Suosikkiräppäri Mikael Gabriel ja norjalainen Triana Iglesias ovat julkistaneet iloisen


Upeita uutisia! Mikael Gabriel ja Triana-kihlattu odottavat lasta!

mtv 21:47 16.06

Rap-artisti Mikael Gabriel ja hänen kihlattunsa Triana Iglesias odottavat lasta. Pariskunta kertoo asiasta Mikael Gabrielin Instagram tilillä.


Mikael Gabrielin yllätyspaljastus – vauva tulossa!

iltalehti 21:42 16.06

Muusikko Mikael Gabriel ja kihlattu Triana Iglesias odottavat lasta. Rap-artisti Mikael Gabriel ja kihlattu Triana Iglesias odottavat vauvaa. Muusikko jakoi ilouutisen Instagram-tilillään. Näet kuvan myös täältä.


Mikael Gabriel ja Triana-rakas odottavat esikoistaan – kertoivat ilouutisen somessa

iltasanomat 21:34 16.06

Tulevat vanhemmat odottavat esikoistaan innoissaan.


Ruotsalaisen olympiavoittajan 34-vuotiaana tekemä itsemurha järkyttää – veli kertoo murtuneena: ”Ikävä vain kasvaa ja kasvaa”

iltasanomat 09:38 14.06

Mikael Ljungberg juhli vuonna 2000 painin olympiakultaa. Neljä vuotta myöhemmin hän teki itsemurhan.


Ruotsin sisäministeri pettyi Suomen päätökseen: ”Olisimme mielellään nähneet Suomelta erilaisen vastauksen”

iltasanomat 18:05 12.06

Ruotsin sisäministeri Mikael Dambergin mukaan kaikilla Pohjoismailla on velvollisuus toimia niin, ettei pohjoismainen yhteistyö heikenny.


Hot topics