Ministereille ja heidän avustajilleen viisi miljoonaa euroa lisää rahaa

iltasanomat 23:32 17.09

Hallitus kohdentaa ministereiden, ministerien valtiosihteerien ja erityisavustajien palkkaukseen noin viisi miljoonaa euroa enemmän rahaa kuin tänä vuonna.


Pääkirjoitus: Ministereiden avustajien määrä menee jo yli äyräiden – kyseessä on piilopuoluetuki

iltasanomat 15:55 15.08

Ministereiden erityisavustajien ja valtiosihteerien määrän nousu ennätykselliseksi on paitsi kohtuutonta myös esimerkki, miten hallituspuolueet käyttävät avustajarekrytointeja piilopuoluetukena.


Perussuomalaiset selvittää, mitä kohutulla kesäleirillä tapahtui: "Tarkka pitäisi olla siitä kenen kanssa kaveeraa" – tämän tiedämme nyt

yle 16:06 12.07

Kansallismielisten liittouman kesäleirillä on mahdollisesti harjoiteltu ammuntaa suomalaisten ministereiden kasvokuviin.


Keskustan Kurvinen vastaa Ohisalolle: Pakolaispolitiikan linja ei ole muuttunut, Italian pakolaiset "yksittäinen hyväntahdon ele"

yle 23:23 28.06

Vihreiden hallituskumppani keskustan ryhmänjohtaja Kurvinen painottaa, että jotta hallitusyhteistyö toimisi, tulisi Maria Ohisalon ja muidenkin ministereiden noudattaa hallitusohjelmaa.


Kansanedustaja Tytti Tuppuraisen lounaat työkaverin kanssa alkoivat saada intiimejä sävyjä – sitten roihahti rakkaus

iltasanomat 07:20 23.06

Yksi rakkaustarina alkoi aerobic-tunnilla, toinen työpaikalla, yksi yökerhossa... Tällaisia ovat uuden hallituksen ministereiden puolisot.


50 kuoli ajatukselta ei kuoli maanjäristyksessä, Saarinen päihitti Tamperelainen opettaja

Hot topics