Rakennusteline kaatui koulun päälle Helsingissä, Heinin kamera tallensi kaatuvan puun Jyväskylässä – kuvat näyttävät, minkälaista tuhoa Liisa sai aikaan

iltasanomat 19:42 19.11

Liisa-myrsky on aiheuttanut tuhoja eri puolilla Suomea. IS:n lukijoiden lähettämistä kuvista ja videoista näkyy, että Liisa on kaatanut niin puuta kuin rakennustelinettäkin.


Mihin katosivat tehot? NHL:ssä loistanut Jesperi Kotkaniemi kertoi vaikeuksistaan SM-liigassa

iltalehti 14:47 14.11

Jesperi Kotkaniemi kertoi The Athleticille, minkälaista peliä SM-liigassa pelataan.


Enemmän tekijä kuin näkijä – tällainen poliitikko on Yhdys­valtain vara­presidentiksi nouseva Kamala Harris

iltasanomat 11:13 12.11

Yhdysvaltojen tulevaan varapresidenttiin Kamala Harrisiin on suhtauduttu epäluuloisesti sekä oikeistossa että vasemmistossa. Mutta minkälaista politiikkaa hän oikein ajaa?


Tiffany Cromwell avautuu: Tällaista on elämä Valtteri Bottaksen puolisona

iltalehti 16:42 18.10

Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell kertoi Adelaiden paikallislehdessä Sunday Mailissa, minkälaista on elämä F1-tähden kanssa. Yksityiskoneita, ökyjahteja ja samppanjaa? Maantiepyöräilijä Tiffany Cromwell kertoi Adelaiden paikallislehdessä Sunday Mailissa, minkälaista on arki F1-tähti Valtteri Bottaksen kanssa.


Mistä ilmestyvät majatalon asiakkaat ja koulun oppilaat? Salkkareissa tarvitaan tavisten apua viikoittain – toimittaja testasi näyttelemistä!

mtv 11:32 13.09

Salatuissa elämissä vilisee joukko avustajanäyttelijöitä pienissä sivurooleissa miltei joka jaksossa. Päätimme testata, minkälaista on toimia avustajanäyttelijänä Salkkareissa


Kimi Räikkönen komensi talliaan kovasanaisesti – kiukkuisella Jäämiehellä jo 1,6 miljoonaa katselukertaa

iltalehti 22:46 08.09

Kimi Räikkönen komensi kovasanaisesti talliaan. F1-sarja valotti Instagramissa julkaistussa videossa, minkälaista radiokeskustelua Alfa Romeon Kimi Räikkönen kävi kisainsinöörinsä kanssa Italian GP:ssä sunnuntaina. Kun Ferrarin Charles Leclerc jysäytti kovalla vauhdilla ulos, alkoivat radalla heilua punaiset liput ja kisa keskeytettiin hyväksi toviksi.


Tuomari lähestyi nuoria tyttöjä viesteillä, piina jatkui kentällä – suomalaisurheilijat kertovat tutkimuksessa järkyttävistä kokemuksistaan

iltalehti 13:32 08.09

Muut urheilijat ovat yleisin seksuaaliseen häirintään syyllistynyt ryhmä kilpaurheilussa. Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) tekemän tutkimuksen mukaan seksuaaliseen häirintään syyllistyvät suomalaisurheilussa useimmin muut urheilijat. Tämä käy ilmi SUEKin tiistaina julkaisemasta tutkimuksesta, jossa tutkittiin, kuinka paljon ja minkälaista häirintää ilmenee suomalaisessa kilpaurheilussa.


”Talossa oli täysi kaaos. Vauva itki, enkä pystynyt liikkumaan” – Janne Ahosen kilpakumppani kertoi, minkälaista oli elää syövän kanssa

iltalehti 15:13 24.08

Björn Einar Romören selätti syövän. Nyt hän kertoo, minkälaista taistelu sairauden kanssa oli. Mäkihypyn moninkertainen arvokisamitalisti Björn Einar Romören sai vuosi sitten keväällä ikäviä uutisia: miehen lonkasta löytyi ewingin sarkooma eli luusyöpä. Viime toukokuussa Romören kertoi Instagramissa, että syöpä on selätetty. Kemoterapia teki tehtävänsä, mutta mies ei ole vieläkään aivan täydessä tikissä.


Muistatko vielä, mihin Salatut elämät jäi? Tällaista jälkeä traaginen onnettomuus sai aikaan Pihlajakadulla

mtv 17:30 01.08

Salkkareiden kevätkauden lopussa nähtiin järkyttävä onnettomuus. Minkälaista jälkeä helikopteriturma sai aikaan Pihlajakadulla?


Katsojat kritisoivat kotimaisen sisustusohjelman nimivalintaa: ”Luksustaloja, ei kesämökkejä”

iltalehti 07:30 18.06

Suomen kauneimmat kodit -sarjan kesämökki-versiossa esitellään upeita asumuksia. Jyväskylä, Vantaa ja Kauhava esittelevät tänään parasta kesämökkiantiaan. Ja minkälaista antia se onkaan! Yksi on entinen vesibussi, toinen pieni siirtolapuutarhamökki ja kolmas keskiaikaisten hylkeenpyytäjien asumuksia mukaileva kokonaisuus. Suomen kauneimmat kodit: Kesämökit -sarjan tuomaristolla – toimittaja Hanna Sumarilla, arkkitehti Sini Rainiolla ja sisustusarkkitehti Tero Pennasella – on tuttuun tapaan jokaisesta paljonkin hyvää sanottavaa, mutta myös pientä kritisoitavaa. Tässä toiseksi viimeisessä esittelyjaksossa helmasyntejä ovat viimeistelemättömyys, yleismelu, kulissimaisuus ja remontoimattomuus.


Herravihaajasta tuli herra ja vihan kohde – ex-ministeri Lindström kertoo, mikä oli hänen uransa suurin virhe

iltasanomat 06:05 20.05

Jari Lindström kertoo kirjassaan, minkälaista oli olla perussuomalainen, sininen ja ministeri.


Salmonellan selättänyt suomalaiskiekkoilija kertoo värikkäästä elämästään Euroopassa: ”Jäällä oli enemmän soraa kuin Yyterissä”

iltalehti 15:43 19.05

Iiro Vehmanen, kiekkokaukaloiden väriläiskä, kertoo minkälaista on ammattilaisen elämä lätkän lilliputtimaissa. – 16-vuotiaana lopetin ammattikoulun sähköpuolella. Sanoin äidille, että musta tulee jääkiekkoilija. Iiro Vehmanen pelasi ilmoituksen aikaan B-junnuissa, Ässien kakkosjoukkueessa.


Hot topics