Muistatko vielä, mihin Salatut elämät jäi? Tällaista jälkeä traaginen onnettomuus sai aikaan Pihlajakadulla

mtv 17:30 01.08

Salkkareiden kevätkauden lopussa nähtiin järkyttävä onnettomuus. Minkälaista jälkeä helikopteriturma sai aikaan Pihlajakadulla?


Katsojat kritisoivat kotimaisen sisustusohjelman nimivalintaa: ”Luksustaloja, ei kesämökkejä”

iltalehti 07:30 18.06

Suomen kauneimmat kodit -sarjan kesämökki-versiossa esitellään upeita asumuksia. Jyväskylä, Vantaa ja Kauhava esittelevät tänään parasta kesämökkiantiaan. Ja minkälaista antia se onkaan! Yksi on entinen vesibussi, toinen pieni siirtolapuutarhamökki ja kolmas keskiaikaisten hylkeenpyytäjien asumuksia mukaileva kokonaisuus. Suomen kauneimmat kodit: Kesämökit -sarjan tuomaristolla – toimittaja Hanna Sumarilla, arkkitehti Sini Rainiolla ja sisustusarkkitehti Tero Pennasella – on tuttuun tapaan jokaisesta paljonkin hyvää sanottavaa, mutta myös pientä kritisoitavaa. Tässä toiseksi viimeisessä esittelyjaksossa helmasyntejä ovat viimeistelemättömyys, yleismelu, kulissimaisuus ja remontoimattomuus.


Herravihaajasta tuli herra ja vihan kohde – ex-ministeri Lindström kertoo, mikä oli hänen uransa suurin virhe

iltasanomat 06:05 20.05

Jari Lindström kertoo kirjassaan, minkälaista oli olla perussuomalainen, sininen ja ministeri.


Salmonellan selättänyt suomalaiskiekkoilija kertoo värikkäästä elämästään Euroopassa: ”Jäällä oli enemmän soraa kuin Yyterissä”

iltalehti 15:43 19.05

Iiro Vehmanen, kiekkokaukaloiden väriläiskä, kertoo minkälaista on ammattilaisen elämä lätkän lilliputtimaissa. – 16-vuotiaana lopetin ammattikoulun sähköpuolella. Sanoin äidille, että musta tulee jääkiekkoilija. Iiro Vehmanen pelasi ilmoituksen aikaan B-junnuissa, Ässien kakkosjoukkueessa.


”Ei Suomessa niin voisi tehdä, siellä saisi sakot!” Lauri Kerminen kertoo, miksi haluaa elää yksin Keski-Siperiassa

iltalehti 12:07 26.03

Venäjän Superliigan tähtipelaaja Lauri Kerminen, 27, kertoo, minkälaista on lentopalloilijan elämä Venäjällä. – Halloota! Lauri Kerminen vastaa puhelimeen. Mies voi lähetä Savosta, mutta savo ei ilmeisesti lähde miehestä.


Eurooppalaiset saavat nyt tuntea, minkälaista on olla kansallisuutensa takia ei-toivottu – voimme ottaa siitä opiksi

yle 14:00 23.03

Arkea maailmalta: Afrikassa valkoisille on nyt uusi lempinimi, "Corona!", kirjoittaa Ylen Afrikan-toimittaja Liselott Lindström.


Italialaisseuran ikimuistoisen juhlapäivän ylle laskeutui synkkä varjo: saiko Lombardiaa koetteleva kuoleman aalto alkunsa jalkapallo-ottelusta? "Se oli silkkaa hulluutta"

MTV 16:29 22.03

Pohjois-Italiassa sijaitsevasta Lombardian maakunnasta on levinnyt viime päivinä maailmalle järkyttäviä uutisia, kuvia ja videoita, jotka kertovat, minkälaista tuhoa koronavirus voi pahimmillaan saada aikaan. Tapaukset ovat nostaneet pinnalle erään kuukausi sitten pelatun jalkapallo-ottelun ja puhuttelevan kysymyksen: entä jos?


Kisainsinööri kertoo työstään Kimi Räikkösen rinnalla: suomalaisen poikkeuksellinen kyky varikkopilttuussa saa kiitosta – "He eivät milloinkaan saavuta hänen tasoaan"

MTV 07:30 13.02

Kimi Räikkösen kisainsinöörinä Alfa Romeon F1-tallissa työskentelevä Julien Simon-Chautemps kertoi ranskalaislehden haastattelussa työnkuvastaan ja siitä, minkälaista on tehdä tiivistä yhteistyötä suomalaisen Jäämiehen kanssa.


Asiantuntija: Yhdysvallat otti tietoisesti ”korkean tason riskin” surmatessaan Suleimanin – minkälaista vastaiskua Iranilta voidaan odottaa?

iltasanomat 18:34 03.01

Iran on uhannut kostaa Yhdysvalloille ilmaiskun, joka tappoi Iranin korkea-arvoisen sotilasjohtajan Qassem Suleimanin. Maanpuolustuskorkeakoulun dosentin Antti Parosen mukaan vastaiskulle on monenlaisia vaihtoehtoja.


Uuden sarjan päätähti Elli Melasniemi, 21, tulee kuuluisasta näyttelijäsuvusta: ”Olen nähnyt, minkälaista tämä ala on oikeasti”

iltasanomat 07:30 01.01

Uudessa kotimaisessa sarjassa Elli Melasniemi näyttelee lukion kolmasluokkalaista, joka tulee yllättäen raskaaksi.


Nainen ampui Jesse Ojalaa raketilla jalkaan – jälki siitä pysyy matkassa loppuelämän: "Jotkut olettavat, että aiheutin tämän itse"

yle 19:08 30.12

Ilotulitteet aiheuttavat vuosittain useita onnettomuuksia. Viisi vuotta sitten kotkalainen Jesse Ojala sai kokea, minkälaista vaaraa niistä todella voi olla.


Hot topics