Brittinäyttelijätär sai odottamattoman puhelun herttuatar Meghanilta: ”Hän kiitti, että saatoin hänet ja Harryn yhteen”

iltalehti 08:27 14.08

Jameela Jamil oli yksi herttuattaren valitsemista naisista Vogue-lehden kanteen. Näyttelijä Jameela Jamil oli yksi 15. naisesta, jotka koristivat herttuatar Meghanin suunnitteleman Vogue-lehden kantta. The Good Place -sarjassa näyttelevä Jamil on nyt kertonut Grazie-lehdelle Vogue-vierailunsa taustoja. Saadessaan kutsun kirjoittaa kolumni lehden syyskuun numeroon, naisella ei ollut vielä mitään tietoa siitä, että Meghan olisi yksi lehden editoijista. – Sain tietää asiasta vasta sitten, kun Meghan soitti minulle itse! Missasin puhelun kolmesti, ennen kuin vastasin siihen. Halusin lyödä itseäni! Jamil kertoo lehdelle.


Valtteri Bottaksen vaikeudet heittopussin takana kummastuttivat kilpakumppania: ”Missasin ohitusmahdollisuuteni”

MTV 08:53 01.08

McLaren-kuski Carlos Sainz pitää Valtteri Bottaksen ohitusongelmia syynä siihen, ettei hän pystynyt itsekään nousemaan viidettä sijaa ylemmäs viime viikonlopun Saksan F1-kisassa.


Kommentti: Vuonna 2011 asuin Aasiassa ja missasin siskonpojan ensimmäisen syntymäpäivän, mutta paljon pahemmalta tuntui jäädä paitsi MM-kultajuhlista – juuri siksi tämä mestaruus on erityinen

yle 11:23 27.05

Kun juoksen pitkin hongkongilaisen opiskelija-asuntolani käytäviä luukuttaen läppäriltäni Pojun Poika saunoo -biisiä, on kansallisen yhteenkuuluvuuden tunne hieman hukassa. Juuri siksi tämä maailmanmestaruus on niin tärkeä, kirjoittaa Yle Urheilun Noora Takamäki.


- Kärpät tyly Bold Eagle kesti hajurakoa Antti Rinteeseen ja muisteli Mietaata Kansainväliset ilmasto­protestit jatkuvat kasvatti” neljä tuntia NHL-pelaaja ei ole onnittelee uuden punamullan välisen luottamuksen rakentamista”

Hot topics