Ruotsin perinteisiä hiihtokisoja uhkaa katastrofi – lunta ei ole ja sää on liian lämmin: "Alkaa hermostuttaa"

MTV 13:31 23.01

Falunin kisat ovat vaarassa. Lämmin sää ja lumipula uhkaavat maastohiihdon perinteistä maailmancuptapahtumaa, joka on tarkoitus järjestää 8.–9. helmikuuta keski-Ruotsissa. Järjestäjillä on enää kaksi viikkoa armonaikaa.


Australiassa kuuma sää lietsoo jälleen maastopaloja – sammutustöissä olleen lentokoneen pelätään pudonneen

iltasanomat 07:16 23.01

Snowy Monaron alueella etsitään mahdollisesti pudonnutta sammutuskonetta.


Heille Putin uskoi perustuslain muokkaamisen: pianisti, seiväshyppääjä, kosmonautti, kasakkapäällikkö, näyttelijä – katso koko lista

iltasanomat 13:08 22.01

Venäjän duuma aikoo äänestää perustuslain muutosesityksistä ensimmäisen kerran jo torstaina – eli vain viikko sen jälkeen, kun Putinin kokoama kirjava perustuslakityöryhmä aloitti työnsä.


Tyly ennustus: Meghanin ja Harryn ero brittihovista on vasta alkua – monarkioiden tuhoutuminen on jo alkanut

iltalehti 07:01 22.01

Hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan Meghanin ja Harryn ero on vasta alkua tulevalle kehitykselle: jatkossa monarkiat ”lopettavat itse itsensä”. Prinssi Harryn ja ja hänen puolisonsa Meghanin ero brittihovista on saanut ympäri maailmaa pasmat sekaisin. Brittitabloidien lisäksi Sussexin herttuapari ero on edelleen – lähes kaksi viikkoa eroilmoituksen jälkeen – muun muassa brittiläisen yleisradioyhtiö BBC:n etusivun uutisista. Tähän on hyvä valmistautua, sillä vastaavat uutiset eivät varsinaisesti ole katoamassa eurooppalaisista monarkioista. Suomalaisen hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan jatkossa hoveista irtautumisuutiset yleistyvät.


Masennukseen sairastuneelta Courtney Stoddenilta synkkä paljastus: ”En nähnyt ulospääsyä”

stara 23:20 21.01

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:20 21.01

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin


Rafael Nadal sai positiivisen alun Australian avoimiin

iltasanomat 19:34 21.01

Rafael Nadal kesytti vastustajansa kolmessa erässä. Simona Halepin ranne on kipeä.


Suomalaisilla hoviasiantuntijoilla selkeä näkemys Sussexin herttuaparin kohuerosta – Meghanin ja Harryn päätös kertoo monarkian merkityksen horjumisesta

iltasanomat 21:23 19.01

Suomalaisasiantuntijoiden mielestä monarkian merkitys vähenee, mutta Sussexin herttuapari tuskin saa kaipaamaansa rauhaa.


Mona-Liisa Nousiaisen leski avoimena vaimonsa kuolemasta – äidin tilanne kerrottiin lapselle hyvin pian diagnoosin jälkeen: "Lapset ovat sen verran fiksuja"

MTV 07:11 17.01

Puolisonsa Mona-Liisan syövälle menettänyt Ville Nousiainen yrittää opetella elämään yksinhuoltajana ja pyörittämään yksin kotitalouden arkea. Entinen huippuhiihtäjä kertoo nyt avoimesti vaimonsa kuolemasta ja sitä edeltävästä ajasta hänen sairautensa kanssa. 


Syöpään kuolleen huippuhiihtäjä Mona-Liisa Nousiaisen leski kertoo MTV:lle perheen arjesta ilman vaimoa ja äitiä – ”Välillä näyttää hyvältä, välillä oikein huonolta”

iltalehti 23:48 16.01

Mona-Liisa Nousiaisen oireet pysyivät pitkään taustalla, mutta syöpä vei hiihtäjän nopeasti. Hiihtomaailmaa kohtasi heinäkuussa tragedia, kun maajoukkuehiihtäjä Mona-Liisa Nousiainen kuoli syöpään vain 36-vuotiaana. Kaipaamaan jäivät maajoukkueesta tuttu aviomies Ville Nousiainen ja vuonna 2010 syntynyt Isabella-tytär. Ville Nousiainen puhui menetyksestään torstaina MTV:n Viikon vieras -ohjelmassa.


Pekka Seppäsen kolumni: Suomen urheilulla on 11 kuukautta armonaikaa 

yle 11:03 16.01

Suomesta ei tule paras Pohjoismaa, kirjoittaa Pekka Seppänen.


Vaimonsa Mona-Liisan syövälle menettänyt ex-huippuhiihtäjä Ville Nousiainen kertoo surustaan ensimmäistä kertaa kameran edessä – tämän vuoksi perhe salasi sairauden: "Se olisi ollut tosi raskasta"

MTV 06:01 16.01

Viime vuosi oli suomalaiselle hiihtoväelle suuren surun täyteinen, sillä äärimmäisen pidetty ex-huippuhiihtäjä Mona-Liisa Nousiainen kuoli heinäkuussa vatsasyövän uuvuttamana vain 36-vuotiaana.


Charles Leclerc salasi kielletyn tempun Ferrarilta – kertoi nokkelan syyn omavaltaisuudelleen

iltasanomat 22:57 14.01

Monacolaiskuljettaja kertoo Autosportin haastattelussa suhteestaan tallikaveriinsa Sebastian Vetteliin.


Näkökulma: Meghan-skandaali olisi voinut tuhota koko monarkian – pelastuksen toi 93-vuotias rautarouva taitavalla peliliikkeellään

iltalehti 16:07 14.01

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ero hovista olisi voinut tuhota koko brittihovin, muistuttaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. "Meitä muita kaatuu kuin heinää, mutta hän se porskuttaa aina vaan.” The Crown -sarjassa on päästy vasta vuoteen 1977, mutta ohjelman kolmannella kaudella prinsessa Margaretin suusta kuultu kommentti on jälleen ajankohtainen.


Kimi Räikkönen tähdittää automainosta – video päättyy romanttiseen kohtaamiseen tyrmäävän upean Minttu-vaimon kanssa

iltalehti 15:37 14.01

Mainosvideolla Kimi kurvailee Monacon katuja pitkin romanttiseen illanviettoon Minttu-vaimonsa kanssa. Minttu Räikkönen on julkaissut Instagram-tilillään Alfa Romeo Stelvion mainosvideon, jota tähdittää hänen aviomiehensä Kimi Räikkönen. F1-tähti kurvailee pitkin Monacon katuja mainostamallaan uudenkarhealla autolla, ja myös Minttu nähdään mainoksessa pienessä roolissa.


Erja Häkkinen teki yllätysvisiitin Suomeen – Hugo-poika aloitti viikko sitten armeijan: ”Lapset menee omaa vauhtiaan”

iltasanomat 06:38 14.01

Monacossa asuva Erja Häkkinen ehti lyhyellä Suomen-vierailullaan tulla katsomaan uutuuselokuva Helenen.


Erja Häkkisen Hugo-poika astui armeijan harmaisiin – sisko ikävöi Monacossa: "Armeija kuulosti ehkä siltä, ettei sieltä niin äkkiä tulla pois"

mtv 20:51 13.01

Hugo Häkkisen armeijataival alkoi 6. tammikuuta, kertoo äiti Erja Häkkinen. Pikkusisko Aina on ehtinyt jo ikävöidä veljeään.


Gwyneth Paltrow myy vaginakynttilää 70 eurolla

stara 19:20 13.01

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow on oman Goop -lifestyle-sivustonsa keulakuva. Nyt


Harryn ja Meghanin shokkipäätös aiheutti kriisin: ”En ole koskaan nähnyt monarkiaa näin pahassa tilassa”

iltalehti 23:58 12.01

Sussexin herttuaparin shokkipäätös vetäytyä roolistaan Britannian kuningashuoneessa on aiheuttanut hovissa kriisin. Viihdejulkaisu People kertoo, että 93-vuotias kuningatar Elisabet ei saanut tietää prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöksestä kuin vain hetki ennen kuin herttuapari julkisti asian sosiaalisen median kanavillaan. – En ole koskaan nähnyt monarkiaa näin pahassa tilassa, palatsin sisäpiiriläinen kertoo The Mail on Sunday -lehdelle.


anastaneen miehen maahan lähtee nollaamaan rumaa saaneen Jani Sievisen satojatuhansia euroja, yli Lappiin

Hot topics