Venäläisjärkäle rullasi Jesperi Kotkaniemen yli tylyllä tavalla – suomalaisen tilanteesta ikäviä uutisia

iltalehti 19:23 11.12

Montreal Canadiens on asettanut Jesperi Kotkaniemen loukkaantuneiden listalle. Katso videolta Nikita Zadorovin raju taklaus Jesperi Kotkaniemeen 5. joulukuuta pelatussa ottelussa. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Toista kauttaan NHL:ssä pelaava Jesperi Kotkaniemi koki kovia viime torstain kierroksella, kun Colorado Avalanchen 198-senttinen ja 107-kiloinen venäläispuolustaja Nikita Zadorov jyräsi hänet jään pintaan heti ottelun alussa.


Lupaava kiekkoilija koki Patrik Laineen kohtalon: yöt videopelien parissa nostettiin tapetille

iltalehti 18:47 11.12

Montreal Canadiensin organisaatioon kuuluva Ryan Poehling sai satikutia siitä, miten kevyesti hän suhtautuu ammattiinsa. Keskushyökkääjänä pelaava yhdysvaltalainen Ryan Poehling, 20, on Montreal Canadiensin ykköskierroksen varaus (numero 25) vuodelta 2017. Läpimurto NHL:ään on yhä tekemättä, siitäkin huolimatta, että Poehling teki viime kaudella koittaneessa NHL-debyytissään hattutempun. Pääosa NHL-varauksen jälkeisistä vuosista on kuitenkin klunut muissa sarjoissa; ensin NCAA-yliopistosarjassa ja sitten farmiliiga AHL:ssä.


Suomalaisen NHL-lupauksen tilanteesta huolestuttavaa tietoa: päävamman saanut hyökkääjä ei ole hetkeen palaamassa

MTV 17:41 11.12

Viime viikolla loukkaantunut NHL-hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi on siirretty seuransa Montreal Canadiensin riveistä loukkaantuneiden listalle.


Vastustaja rikkoi Kaapo Kakkoa jäähyn arvoisesti – sitten seurasi suomalaishyökkääjän ele, joka ihastutti NHL-faneja

MTV 19:47 07.12

New York Rangersin Kaapo Kakko jäi pisteittä, kun joukkue taipui kotijäällään Montreal Canadiensille 1–2. Suomalaishyökkääjä onnistui silti ihastuttamaan NHL-faneja.


Suomalaisen NHL-tulokkaan paha moka oli käydä kalliiksi – valmentajalta hieno ele

MTV 08:22 07.12

Montreal Canadiensin tulokaspuolustaja Otto Leskinen antoi New York Rangersille mahdollisuudet tasoitusmaaliin NHL-kierroksella. Luottoa tuli siitä huolimatta. 


Millä numerolla Jesperi Kotkaniemi kiekkoilee Montreal Canadiensissa?

iltalehti 05:55 07.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä oli Shaun Heshkan uran ensimmäinen SM-liigaseura? 2) Minkä lajin ikoni on Steve Redgrave?


Suomalainen NHL-tähti pelottavassa tilanteessa – hirvittävä loukkaantuminen vain senteistä kiinni

MTV 21:15 06.12

Montreal Canadiensin hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi joutui Nikita Zadorovin kovan taklauksen kohteeksi torstain ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. NHL-toimittaja Arpon Basun mukaan aivotärähdyksen. Avalanchen Mikko Rantanen oli myös pelottavassa tilanteessa samassa kamppailussa.


Jesperi Kotkaniemi sai aivovamman, taklaajalle ei tule rangaistusta

iltalehti 18:58 06.12

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä löi päänsä jäähän ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Canadiensin Jesperi Kotkaniemi meni Avalanchen puolustusalueen kulmaan ja syötti kiekon ketjukaverilleen Artturi Lehkoselle samalla hetkellä, kun Avalanchen puolustaja Nikita Zadorov taklasi häntä tehostaen tekoaan polven koukistamisella. Kotkaniemi lensi holtittomasti pää ja olkapää edellä jään pintaan ja jäi pitkäksi aikaa paikoilleen ennen kuin hänet autettiin pukukoppiin.


Venäläisjärkäle jyräsi Jesperi Kotkaniemen sairastuvalle, valmentaja käärmeissään: ”Näitte, miten hän kaatui”

iltalehti 08:19 06.12

Jesperi Kotkaniemi loukkaantui torstain NHL-kierroksella. Katso videolta Nikita Zadorovin raju taklaus Jesperi Kotkaniemeen. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi ehti piipahtaa vain kertaalleen jäällä torstain kotiottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Vierasjoukkueen 198-senttinen ja 107-kiloinen venäläispuolustaja Nikita Zadorov taklasi suomalaisen ulos pelistä tämän ensimmäisessä vaihdossa, puolentoista minuutin kohdalla.


"Likainen taklaus" – Jesperi Kotkaniemi talutettiin ulos kaukalosta venäläisjätin antaman käsittelyn jälkeen

MTV 07:25 06.12

Montreal Canadiensin hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi loukkaantui jääkiekon NHL-kierroksella Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Canadiens hävisi kotonaan Colorado Avalanchelle 2-3. 


Jesperi Kotkaniemi loukkaantui pelottavalla tavalla NHL:ssä – valmentaja jyrisi suomalaisen telomisesta: ”Todella vaarallista!”

iltasanomat 06:05 06.12

Montrealin huippulupaus rojahti vaarallisesti niskoilleen jäähän.


Venäläisjätti teloi Jesperi Kotkaniemen törkeällä pyyhkäisyllä – suomalaiset ketjukaverit auttoivat päälleen pudonneen lupauksen ulos kaukalosta

iltalehti 02:39 06.12

Canadiens isännöi Avalanchea. Montreal Canadiensin ja Colorado Avanlanchen ottelu sai synkeän alun. Isäntien Jesperi Kotkaniemi putosi Nikita Zadorovin taklauksen jälkeen ilkeästi pää ja niska edellä jäähän. Ottelu oli pelattu vain puolitoista minuuttia.


Venäläisjätti jyräsi Jesperi Kotkaniemen – suomalaiset ketjukaverit auttoivat päälleen pudonneen lupauksen ulos kaukalosta

iltalehti 02:39 06.12

Canadiens isännöi Avalanchea. Montreal Canadiensin ja Colorado Avanlanchen ottelu sai synkeän alun. Isäntien Jesperi Kotkaniemi putosi Nikita Zadorovin taklauksen jälkeen ilkeästi pää ja niska edellä jäähän. Ottelu oli pelattu vain puolitoista minuuttia.


Jesperi Kotkaniemi jäi jyrän alle – suomalaiset ketjukaverit auttoivat ulos kaukalosta

iltalehti 02:39 06.12

Canadiens isännöi Avalanchea. Montreal Canadiensin ja Colorado Avanlanchen ottelu sai synkeän alun. Isäntien Jesperi Kotkaniemi putosi Nikita Zadorovin taklauksen jälkeen ilkeästi pää ja niska edellä jäähän. Ottelu oli pelattu vain puolitoista minuuttia.


NHL:ssä nähdään uusi suomalaisdebytantti – pelissä valtava määrä härmäläisiä!

MTV 19:09 05.12

Puolustaja Otto Leskinen tekee NHL-debyyttinsä, kun hänen edustama Montreal Canadiens kohtaa Colorado Avalanchen.


NHL-debyytti tuoksuu ilmassa – Montreal nosti suomalaispuolustajan miehistöönsä

MTV 08:16 05.12

Montreal Canadiens on nostanut suomalaispuolustaja Otto LeskisenNHL-miehistöönsä.


Jo neljäs suomalaispelaaja Montrealiin – NHL-joukkue nosti viime kauden SM-liigakomeetan farmista

iltasanomat 00:23 05.12

Otto Leskinen on kutsuttu Montreal Canadiensin riveihin.


”Katsokaa” – tämä Montrealin suomalaispelaajien upea reaktio Saku Koivun läsnäoloon ihastutti NHL-asiantuntijaa

MTV 19:58 04.12

Montreal Canadiens juhlisti tiistaina paikallista aikaa 110-vuotista historiaansa ennen New York Islandersia vastaan pelattua NHL-ottelua. Seura oli kutsunut paikalle entisiä kapteenejaan. Mukana oli luonnollisesti myös Saku Koivu, joka kipparoi ”Habsia” vuosina 1999–2000.


Ai muistaako Montrealin NHL-yleisö Saku Koivun? Video kapteenin paluusta nostaa kylmät väreet pintaan

MTV 10:11 04.12

Saku Koivu sai selvästi villeimmät suosionosoitukset, kun NHL-seura Montreal Canadiens toi vanhat kapteeninsa jäälle tiistain kierroksella.


Saku Koivu sai häkellyttävän hienon vastaanoton Montrealissa - ylivoimainen yleisön suosikki seuran ex-kapteeneista

iltalehti 09:18 04.12

Montreal Canadiens juhlisti seuran 110-vuotista taivalta ennen New York Islandersin kohtaamista. Juhlallisuuksiin oli kutsuttu mukaan seuran 11 entistä kapteenia, jotka kuulutettiin jäälle yksi kerrallaan. Yleisön suosikista ei jäänyt epäselvyyttä. Centre Bellin lehtereiltä lähteneet desibelit nousivat omille luvuilleen, kun esiin asteli Canadiensia kymmenen vuoden ajan kipparoinut Saku Koivu.


Tessa, – dopingpanna iski

Hot topics