Norjan Ingebrigtsenin ihmeperheen 13-vuotias tyttö jätti treenilenkillä Suomen huippujuoksijan kuin nallin kalliolle

iltalehti 17:29 30.09

Ingrid Ingebrigtsen oli samaan aikaan St. Moritzissa kuin Suomen Camilla Richardsson. Ingebrigtsenin juoksijaperheen kyvyt ällistyttävät, kuten tästä jutusta käy ilmi. Suomalaisilla on tuoreita kokemuksia norjalaisten kyvyistä. Perheen tytär Ingrid oli taannoin treenileirillä Sveitsin St. Moritzissa samaan aikaan kuin Suomen huippujuoksija Camilla Richardsson.


Kommentti: Miksi Suomen tähtijuoksija pakotettiin vasten tahtoaan harjoitusleirille? Topi Raitanen ei ilmeisesti ymmärrä ainutlaatuista merkitystään

iltasanomat 07:35 07.09

St. Moritzissa MM-kisoihin virittää konettaan Ruotsin 3.34-tasoinen maileri Kalle Berglund, joka toivoi Topi Raitasesta treeniseuraa Sveitsiin, kirjoittaa Pekka Holopainen.


Krista Pärmäkoski ja Antti Tuisku tekivät raastavan juoksutestin alppimaisemissa - huippukuntoinen laulajatähti: "Aivan hirveetä"

iltalehti 17:53 14.08

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski ja keikkatauolla oleva artisti Antti Tuisku jatkoivat yhteisiä treenileirejään St. Moritzissa. Pärmäkoski ja Tuisku ovat jo aiemmin treenanneet yhdessä. Hiihtäjä ja keikkatauolla oleva laulaja pyöräilivät ja juoksivat aiemmin yhdessä Espanjan Alicantessa. Toisiaan fanittava kaksikko jatkoi nyt yhteistä treenaamistaan Sveitsin St. Moriztissa. Pärmäkoski valmistautuu Sveitsissä valmentajansa Matti Haaviston johdolla tulevaan hiihtokauteen. Mukaan matkaan on lähtenyt myös erittäin urheilullinen ja kovaa treenaava Tuisku.


avointen puolivälierissä Kuluvan talven Paljastus ratkaisevalla uudelleen koronaviruksen levitessä – kuvaaja kaatui

Hot topics