Ozzy Osbournella, 71, on Parkinsonin tauti – Kiertueitaan perunut rokkari ei halua enää jatkaa salailua

iltalehti 18:50 21.01

Ozzy Osbournen, 71, terveysongelmien taustalla on parantumaton sairaus. Jo loppuu naureskelu Ozzy Osbourne toistuville jäähyväiskiertueille. Vaimonsa kanssa televisioshowssa Good Morning America vieraillut Ozzy teki paljastuksen. Tunteikkaassa haastattelussa paljastui, että 71-vuotias tähti sairastaa Parkinsonin tautia. – Selvisi, että minulla on lievä muoto... hän aloitti kykenemättä jatkamaan.


Aamutv-juontajalta jäätävä kuitti Harrylle: ”Säästä minut krokotiilin kyyneliltäsi, teistä tulee kuninkaallisia Kardashianeita”

mtv 16:36 20.01

Good Morning Britain -aamuohjelman juontaja Piers Morgan sivaltaa Harrya tiukoin sanoin Daily Mailissa julkaistussa kirjoituksessaan.


Näin sujuu ”Meghanilta” ja ”Harryltä” siivoushommat: Katso kaksoisolentojen hauska kuvakooste

iltalehti 14:06 16.01

Brittimedia ottaa kaiken irti Sussexin herttuaparin ilmoituksesta irrottautua kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Brittiläisen This Morning -aamutv:n ideana oli näyttää katsojille, miten itsenäiseen elämään haluavalta Sussexin herttuaparilta sujuu normaalit arkiaskareet. – Mikäli herttuapari on etsimässä uutta roolia, ajattelimme että miksi emme tänä aamuna tarjoaisi heille sellaista, Ruth Langsford ja Eamonn Holmes pohjustivat katsojiaan.


Hovin ex-lehdistösihteeri: Harryn päätös tuli kuningattarelle täytenä pommina – pahempi isku kuin Andrew’n skandaali

iltalehti 22:09 09.01

Kuningatar Elisabet ei ole virallisesti kommentoinut Sussexin herttuaparin päätöstä mitenkään. Kuningattaren entinen lehdistösihteeri Dickie Arbiter väittää kuningatar Elisabetin olevan enemmän raivoissaan prinssi Harryn vetäytymisilmoituksesta kuin prinssi Andrew’n skandaalista. Asiasta on uutisoinut esimerkiksi Metro. Arbiter oli vieraana Good Morning Britain -ohjelmassa torstaina. – Kuningatar on varmasti vihainen ja pettynyt. Hän on luultavasti enemmän raivoissaan tästä kuin prinssi Andrew’n heikosta haastattelusta, entinen lehdistösihteeri totesi.


Dallas Starsista potkut saanut valmentaja Montgomery paljasti todellisen syyn lähtöpasseille – taustalla vakava sairaus: "Hakeuduin katkaisuhoitoon"

yle 16:20 04.01

Entinen NHL-valmentaja Jim Montgomery kertoo Dallas Morning Newsille hakeutuneensa hoitoon alkoholismin vuoksi.


Tessa, 18, surmattiin raa’asti New Yorkissa – poliisi otti kiinni 13-vuotiaan pojan epäiltynä henkirikoksesta

iltasanomat 10:44 14.12

Opiskelija Tessa Majors surmattiin ja ryöstettiin keskiviikkona New Yorkin Manhattanilla sijaitsevassa Morningsiden puistossa.


Media: Kiinalaisvakoilija loikkasi Australiaan ja kertoi salaisista operaatioista Hongkongissa ja muualla

iltasanomat 12:46 23.11

Kiinalainen vakoilija on loikannut Australiaan mukanaan tietoja Kiinan operaatioista Hongkongissa ja muualla, kertovat Nine Network -yhtymän lehdet, joista toinen on Sydney Morning Herald.


Jennifer Aniston kärsii yksinäisyydestä – linnoittautuu kotiinsa: ”Ajoittain eristäydyn”

iltalehti 01:20 09.11

Näyttelijä Jennifer Aniston paljastaa kärsivänsä ajoittain yksinäisyydestä. Parhaillaan tuoretta The Morning Show -sarjaansa promoava Aniston kertoo toisinaan havahtuvansa siihen, että on ollut liiaksi yksin. –?Huomaan ajoittain eristäytyväni. Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan olla kotona. Koti on erittäin miellyttävä, turvallinen tila, Aniston sanoo Glamour-lehden haastattelussa.


Kommentti: Jennifer Aniston ja Reese Witherspoon loivat itselleen huippuroolit – uutuussarja sivuaa terävästi MeToo-ajan jälkijäristyksiä

iltasanomat 17:50 01.11

The Morning Show on Applen uuden netti-tv-palvelun kärkisarja, ja aivan syystä, kiittää elokuva- ja tv-kriitikko Taneli Topelius.


Jennifer Lopezin vierailu tv-ohjelmassa ei mennyt putkeen - juontajat vitsailivat tähden lapsellisista vaatimuksista

iltalehti 11:13 08.10

Laulaja Jennifer Lopez vieraili This Morning -aamuohjelmassa tänä syksynä. Daily Mailin mukaan laulaja, näyttelijä Jennifer Lopezin vierailu This Morning -keskusteluohjelmassa aiheutti vaatimuksineen vaikeuksia. Ohjelmaa juontavan Phillip Schofieldin, 57, mukaan laulaja halusi takahuoneeseen tiettyyn lämpötilaan lämmitetyn keksin sekä ison lasin mahdollisimman kylmää täysmaitoa. Lopez kutsuttiin ohjelmaan kertomaan tyylistään. Schofield ja ohjelman toinen juontaja Holly Willoughby, 38, vitsailivat keksipyynnöstä maanantaina. Jennifer Lopezin edustaja on kieltänyt kaikki tarjoilupyyntöväitteet.


Jennifer Lopez diivaili This Morning -keskusteluohjelmassa - lapselliset vaatimukset ihmetyttävät

iltalehti 11:13 08.10

Laulaja Jennifer Lopez vieraili This Morning -aamuohjelmassa tänä syksynä. Daily Mailin mukaan laulaja, näyttelijä Jennifer Lopezin vierailu This Morning -keskusteluohjelmassa aiheutti vaatimuksineen vaikeuksia. Ohjelmaa juontavan Phillip Schofieldin, 57, mukaan laulaja halusi takahuoneeseen tiettyyn lämpötilaan lämmitetyn keksin sekä ison lasin mahdollisimman kylmää täysmaitoa. Lopez kutsuttiin ohjelmaan kertomaan tyylistään. Schofield ja ohjelman toinen juontaja Holly Willoughby, 38, vitsailivat keksipyynnöstä maanantaina. Jennifer Lopezin edustaja on kieltänyt kaikki tarjoilupyyntöväitteet.


Demi Moorelta shokkipaljastus: Oma äiti myi 15-vuotiaan tyttärensä rahasta seksiin kohtalokkain seurauksin – "Hän laittoi minut tarjolle"

iltalehti 10:59 24.09

Demi Moorelta ilmestyy tänään elämäkertakirja. Näyttelijä Demi Moore, 56, on julkaissut elämäkertakirjan, Inside Out, joka tulee Yhdysvalloissa myyntiin tänään tiistaina. Kirjassa tehdään rajujakin paljastuksia muun muassa Mooren lapsuudesta. Näyttelijä kertoi näistä Good Morning America -ohjelman Diane Sawyerille jo maanantaina.


Cristiano Ronaldolta poikkeuksellinen avautuminen tv-lähetyksessä – murtui kyyneliin katsoessaan yllättävän videon: ”En ole koskaan nähnyt tuota, uskomatonta”

iltalehti 20:58 16.09

Cristiano Ronaldo menetti isänsä 2000-luvun alussa. Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo on pitänyt huimasta suosiostaan huolimatta perheensä tarkasti poissa julkisuudesta. Brittitoimittaja Piers Morganin tekemässä haastattelussa nähtiin kuitenkin harvinainen poikkeus. Ronaldo puhui avoimesti suhteestaan isäänsä Good Morning Britain -televisio-ohjelmassa.


Viikonlopun F1-osakilpailu on uhattuna, hengittäminen ei ole enää terveellistä – tältä kaupungissa näyttää nyt

iltalehti 16:22 16.09

Singaporen F1-kisaviikonlopun yllä leijuu tummia pilviä. Indonesian tuhoisat metsäpalot ovat aiheuttaneet Singaporen kaupunkivaltiossa tilanteen, jossa ulkona hengittäminen ei ole enää terveellistä. Asiasta kertoo muun muassa Singaporen kansallista ympäristövirastoa siteeraava South China Morning Post.


Tässä tulevat Lilian ja Doris! 95-vuotiaat kaksoset hurmasivat britit - nousivat someilmiöksi heti

iltalehti 19:10 15.09

Lilian ja Doris nauttivat oluesta ja hyvistä elokuvista. Britannian vanhimmat kaksoset ovat edelleen varsin hyväkuntoisia ja reippaita. Kaksosten pitkän iän salaisuus on Lilian Coxin, 95, ja Doris Hobdayn, 95, mukaan Guinness-olut ja Jason Stathamin fanitus. Naiset kertoivat vanhenemisesta This Morning -aamuohjelman haastattelussa ja nousivat välittömästi puheenaiheeksi. Naiset kertoivat haastattelija Holly Willoughbylle ihailevansa kovasti näyttelijä Jason Stathamia. He kertoivat käyneensä katsomassa elokuvan Fast \& Furious Presents: Hobbs \& Shaw yhdessä. Lilianin mielestä Statham on fantastinen.


Kiinalaislehti: Hongkongin johtaja lupaa tänään ratkaisun mielenosoituksiin johtaneeseen juurisyyhyn

yle 09:45 04.09

South China Morning Post perustaa tietonsa nimettömiin lähteisiin.


Tv-juontaja kuittaili ja kikatteli prinssi Georgen balettiharrastuksesta – suututti yleisön ja tanssijapiirit: ”Todella ällöttävää!”

iltalehti 21:33 27.08

Koreografi Gene Kellyn leski Pataricia Ward Kelly ei sulattanut tv-juontajan loanheittoa. Menestyneen koreografin ja tanssijan Gene Kellyn leski Patricia Ward Kelly ärähti tv-juontaja Lara Spencerille sen jälkeen, kun tämä vitsaili prinssi Georgen, 6, balettiharrastuksesta. Lara Spencer juontaa suosittua The Good morning America -show’ta. Ohjelmassa Spencer, 50, kikattelee avoimesti, kun puheenaiheena on prinssi Georgen rakkaus balettia kohtaan. Juontajan suhtautuminen pojan balettiharrastukseen on tunteetonta.


Työkaverit valittavat Lindsay Lohanin mielialavaihteluista: ”Hänestä on kiva raivota”

iltalehti 01:53 13.08

Näyttelijä Lindsay Lohanin paluu televisiomaailmaan ei ole sujunut täysin ilman ongelmia. Lindsay Lohan on uusi tuomari Australian The Masked Singer -ohjelmassa. Lähipiirilähteen mukaan Lohanin uusi työ ei ole mennyt täysin suunnitelmien mukaan. The Sydney Morning Heraldin mukaan Lohan on saanut kuvauksissa raivokohtauksia. – Hän rakastaa sinua yhtenä hetkenä ja seuraavana hän on valmis irtisanomaan sinut. Tietenkään hän ei tarkoita sitä, hänestä on kiva raivota, lähipiirilähde sanoo The Sydney Morning Heraldin mukaan.


Dwayne ”The Rock” Johnson puhuu tunteikkaasti kolmesta tyttärestään: ”Suurin siunaus, jonka olen koskaan saanut”

iltalehti 23:37 04.08

Hollywood-tähti Dwayne Johnson on kolmen lapsen isä. Fast \& Furious -elokuvista tuttu näyttelijä Dwayne Johnson saapui keskiviikkona vieraaksi Good Morning America -ohjelmaan, jossa hän puhui tunteikkaasti isyydestä. – Miehenä sitä odottaa, että pääsee kasvattamaan oman pojan, mutta minun tyttäreni ovat olleet suurin siunaus, jonka olen koskaan saanut, 47-vuotias näyttelijä sanoi.


Robin Williamsin pojalta sydäntäsärkevä tilitys isänsä kuolemasta: ”Hänen jakamisensa maailman kanssa oli vaikeaa”

iltasanomat 08:02 22.07

Robin Williamsin poika Zachary avautui isänsä kuolemasta Good Morning Britain -ohjelmassa.


mukana Kazakstaniin

Hot topics