Tanja Valanne paistaa jättimäisiä pizzoja, joihin uppoaa kilo juustoa – sukupizzan on pystynyt ahtamaan nopeasti vain kaksi ihmistä

iltasanomat 02:00 13.12

Siilenpesän massiivisia pizzoja tilataan yleensä jaettavaksi esimerkiksi polttareihin tai muihin juhliin. Neljästä viiteen kiloa painavan kokonaisuuden hallinta vaatii myös kokilta paljon.


Uusi hallitus linjasi: Ministerin pitää ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen, jos aikoo siirtyä muihin tehtäviin

iltasanomat 21:00 10.12

Ilmoitusta ei tarvitse tehdä, jos on ilmeistä, että uudessa tehtävässä ei synny eturistiriitaa.


Hallitukselta heti periaatepäätös: Ministerit sitoutuvat kertomaan aikeistaan siirtyä toisiin hommiin hallituskaudella

yle 19:11 10.12

Ilmoitus aikomuksesta siirtyä muihin tehtäviin ja tarvittava selvitys tulee antaa hyvissä ajoin etukäteen.


Olympiavoittajan tiukka viesti Venäjälle: ”Lopettakaa huijaaminen, h**vetti soikoon!”

iltasanomat 14:31 09.12

Maailman antidopingtoimisto Wada päätti maanantaina, että Venäjä ei saa osallistua olympialaisiin eikä muihin urheilun arvokilpailuihin neljään vuoteen.


Mies kuoli huoneistopalossa Kaarinassa

iltasanomat 07:47 06.12

Palo ei levinnyt muihin asuntoihin.


Ylen aamu tänään: Ylen kannatusmittaus – PS ja Kokoomus kasvattavat etumatkaansa muihin puolueisiin nähden. Katso lähetys tästä.

yle 06:10 05.12

Mitä al-Holin lasten kotiuttamisoperaatiosta pitäisi ajatella? Jälkinäytös pohtii onko Olympiastadionista tullut artisteille statusareena.


Nato-maiden johtajat kokoontuvat Lontooseen – pienemmällä piirillä Syyria-kokous

iltasanomat 00:46 03.12

Turkin suhde muihin liittolaisiin on ollut koetuksella.


Raju kielto on mullistamassa kilpahiihtoa! Suomen pomot ja Sami Jauhojärvi tykkäävät merkittävästä muutoksesta, mutta valvonta on asiantuntijoillekin mysteeri

yle 10:30 02.12

Suksivoiteiden fluoripitoisuudet ovat vain marginaalisia muihin tuotteisiin verrattuna. Tästä huolimatta FIS:n päätöstä kieltää fluorivoiteet pidetään ainakin Suomen huollossa hyvänä.


Onko Lewis Hamiltonin jatko Mercedeksellä sidottu muihin sopimuksiin? Tallipomo kertoo, mistä mestaritiimin sisällä nyt puhutaan

MTV 08:58 30.11

Mercedeksen F1-tallia jo seitsemän vuotta luotsannut Toto Wolff kertoo yhä nauttivansa tallipäällikön tehtävän armottomasta raakuudesta, mutta hän kertoo jatkopäätöksensä koostuvan monen muun tekijän yhteissummasta.


Motoristi vilkuili naisia ajon aikana – törmäsi rajusti autoon

stara 15:20 29.11

Liikenteessä katse kannattaa säilyttää aina tiessä. Huomion kiinnittyminen muihin asioihin


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 29.11

Liikenteessä katse kannattaa säilyttää aina tiessä. Huomion kiinnittyminen muihin asioihin


Sihvonen: Keittiöfilosofi teki paluun kotimaiseen jääkiekkoon – "Liiga ei pääse hänestä, eikä hän Liigasta"

MTV 06:40 26.11

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen on hyvillään Risto Dufvan paluusta Liigaan. "Saa tästä ainakin yhden kolumnin aiheen, jos ei muuta", Sihvonen kirjoittaa ja lisää, että "Dufvaan sopii suhtautua samoin kuin Dufva suhtautuu meihin muihin eli jääkiekkoyhteisöön: keikarimaisen kepeästi, viisauksin ja leukaillen."


Sihvonen: Keittiöfilosofi teki paluun kotimaiseen jääkiekkoon – ”Liiga ei pääse hänestä, eikä hän Liigasta”

MTV 06:40 26.11

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen on hyvillään Risto Dufvan paluusta Liigaan. "Saa tästä ainakin yhden kolumnin aiheen, jos ei muuta", Sihvonen kirjoittaa ja lisää, että "Dufvaan sopii suhtautua samoin kuin Dufva suhtautuu meihin muihin eli jääkiekkoyhteisöön: keikarimaisen kepeästi, viisauksin ja leukaillen."


Autoilija näki majavan kantamassa valtavaa keppiä – riensi apuun

stara 16:40 24.11

Joidenkin halu auttaa muita ei rajoitu pelkästään muihin ihmisiin. Toiset


Valtteri Bottas loikkaa parempaan tiimiin ja hyväkuntoinen Kimi Räikkönen lopettaa uransa? F1-huhuissa pyöritetään tuolileikkiä, jolla saattaa olla isot seuraukset

yle 07:23 23.11

Jos Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen tallipäälliköt siirtyvät huhujen mukaisesti muihin tehtäviin, sillä voi olla suuria vaikutuksia suomalaiskuskien F1-tulevaisuuteen.


Erikoinen episodi: SM-liigajätti kiskottiin pois vastustajan vaihtopenkin vierestä – katso kierroksen tulokset

iltalehti 21:45 22.11

Liigan kärkikolmikko repi eroa muihin. Kierroksen kaikki tulokset näet jutun lopusta. Liigan kärjessä porskuttavat Kärpät, Tappara ja JYP repivät jälleen eroa takana oleviin joukkueisiin. Kärkikolmikosta kaikki ottivat perjantaina voiton, kun taas perässä olevat Ilves ja Lukko hävisivät. JYP nousi voittoon 0–2-tappioasemasta. Ottelun käännekohta oli Mikael Kurosen ulosajo laitataklauksesta. Toisen erän viiden minuutin ylivoiman aikana JYP tuli tasoihin. Voittomaalin teki kolmannessa erässä Mikko Mäenpää.


Suomalainen CHL-fiasko asettaa SM-liigan vakavan pohdiskelun äärelle – "Se on kylmä fakta"

MTV 06:55 20.11

Suomalaisseurojen karmivasti sujunut CHL-kausi on nostanut esille kysymysmerkkejä SM-liigan tasosta suhteutettuna muihin Euroopan huippusarjoihin. C Moren asiantuntija Petteri Nokelaisen mukaan SM-liigaseuroilla on paljon parannettavaa varsinkin markkinointipuolella.


Jättimäinen huumeoperaatio ”Nacci” Tranbergin pidätyskaupungissa: entinen huippujalkapalloilija epäiltynä suuressa ringissä

iltalehti 22:27 19.11

Sergio Contreras, eli Koke, kiersi useissa Euroopan ammattilaissarjoissa uransa aikana. Muun muassa espanjalaislehdet Diario Sur ja El Confidencial uutisoivat tiistaina poliisin mittavasta iskusta Esteponaan ja muihin lähialueen kaupunkeihin Andalusian maakunnassa. Espanjan kansalliskaarti, Guardia Civil, takavarikoi peräti 1000 kiloa hassista. Jättioperaatioon osallistui lehtien mukaan 150 viranomaista.


TPS hankaloitti HIFK:n tilannetta Naisten Liigassa

jatkoaika.com 18:16 17.11

TPS voitti HIFK:n Naisten Liigassa maalein 5 - 4. TPS aloitti pelin väkevästi, mutta menetti pelin hallinnan rikkeisiin. HIFK kiitti saadusta lisätilasta ja nousi kahden maalin johtoon ottelun puolivälissä. Juulia Salosen iskemä 1 - 2 kavennusmaali ei vielä nostanut joukkuetta mukaan peliin, mutta kolmannessa erässä alkoi tapahtua, kun TPS rynni takaa ohi 4 - 2 johtoon. HIFK haki aikalisän kautta lisää virtaa tekemiseensä ja onnistui venyttämään pelin vielä tasoihin. Uche Udeh ratkaisi kaksi pistettä turkulaisille jatkoajalla. Pisteet olisivat olleet arvokkaita vieraille, sillä eroa muihin joukkueisiin on kurottava, mikäli joukkue mielii Naisten Liigan ylempään jatkosarjaan.


jäähalli pullisteli Krystal,

Hot topics