Kaksi ammuttiin kuoliaaksi Norrköpingissä yökerhon edustalla

yle 08:10 05.12

Muita haavoittuneita ei tiettävästi ole, eikä ketään ole toistaiseksi otettu kiinni.


Pukkiparty valtasi virtuaalimaailman – Teemu Pukki sai omat kasvonsa FIFA 20 -peliin

MTV 16:59 04.12

Jalkapallon FIFA 20 -pelin fanit saivat riemuita tuoreen päivityksen johdosta, kun Huuhkajissa ja Norwichissa Valioliigassa loistaneen Teemu Pukin kasvot lisättiin peliin. 


Mitä nyt? Tämä seuraa, jos Antti Rinne ei suostu eroamaan

iltasanomat 06:07 03.12

Jos keskustan luottamus hallitukseen on ehdollistettu pääministerin eroon ja Sdp ilmoittaa seisovansa Rinteen takana, ei keskustalle jää muita mahdollisuuksia kuin jättää hallitus ja äänestää sitä vastaan luottamusäänestyksessä.


Trumpilta kylmä käsi virkarikostutkinnalle: Valkoisesta talosta kukaan ei osallistu

iltasanomat 09:28 02.12

Presidentti Donald Trumpia tai muita Valkoisen talon edustajia ei nähdä keskiviikon kuulemisissa.


Kiitospäivän kalkkunat armahdettiin syödyksi tulemiselta ja viikon muita uutiskuvia

yle 08:00 02.12

Kuluneella viikolla Yhdysvaltain presidentti armahti kiitospäivän kalkkunat ja eri puolilla maailmaa järjestettiin mielenosoituksia. Katso viikon vaikuttavimmat uutiskuvat.


Glee-tähden kertomus parisuhdeväkivallasta karmii – ex-rakas heitteli tavaroilla, löi ja vähätteli

iltalehti 09:47 01.12

Melissa Benoist haluaa rohkaista myös muita kertomaan kokemuksiaan. Näyttelijä Melissa Benoist, 31, on julkaissut rohkean videon Instagramissa. Videolla Benoist kertoo avoimesti kokemastaan perheväkivallasta. Teinitähtenä tutuksi tullut Benoist kertoo ex-kumppanin pahoinpidelleen häntä. Näyttelijä ei kuitenkaan nimeä kyseistä henkilöä. Suhde alkoi ystävyytenä, mutta kehittyi vähitellen parisuhteeksi.


Asemiehet olivat jo teloittamassa 7-vuotiasta Edwardia – sisällissodasta ja malariasta selvinneestä pojasta kasvoi Suomen kovin ottelijalupaus

iltalehti 10:57 30.11

"Eddie” Walls oppi Lappeenrannassa lyömään kovaa. Hän ymmärsi, että ainoa paikka, jossa hänen pitää satuttaa muita, on vapaaotteluhäkissä. –?Olen omasta mielestäni vieläkin seitsemän matsin voittoputkessa. Näin lataa vapaaottelija Edward Walls suomalaisen vapaaottelupromootion Cagen ennakkovideossa.


Horoskooppi

iltalehti 02:12 30.11

OINAS 21.3.–19.4. Kaipaat jännitystä, seikkailua tai romantiikkaa, joka kohottaisi sinut arkisten askareiden yläpuolelle. Mieti, mitä se voisi olla, ja ala tehdä suunnitelmia sen hyväksi. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Tiedät olevasi jonkin asian suhteen oikeassa, mutta et osaa pukea sitä sanoiksi muita vakuuttavalla tavalla. Luota intuitioosi, äläkä haaskaa aikaasi turhaan väittelyyn.


Kalle Kinnusesta ensimmäinen elokuvataiteen valtionpalkinnon saanut kriitikko – kurkkaa täältä palkitut, joukossa "ultramoderni" Vesala ja monia muita

yle 10:30 29.11

Vesala muistelee Ylelle PMMP:tä ja toivoo, ettei musiikin valtionpalkinto ole etiäinen pikaisesta ajautumisesta taiteilijoiden vahakabineettiin.


Faith No More saapuu Suomeen – Tuska-festivaali julkaisi tukun muitakin kiinnityksiä

iltasanomat 12:00 28.11

Muun muassa Faith No More, Korn, Gojira ja Deftones nähdään Helsingin Suvilahdessa 26.–28.6.2020 järjestettävässä Tuskassa.


Valtteri Bottakselle rangaistus F1-päätöskisaan – joutuu jahtaamaan muita

MTV 11:28 28.11

Valtteri Bottas joutuu starttaamaan Abu Dhabin F1-kisaan joukon hänniltä.


Kohu paisuu! Nöyryytetty NHL-tähti rohkaisi muita astumaan esille – pelaajayhdistyksellä tiukka linjaus

iltasanomat 18:09 27.11

NHL:n pelaajayhdistys pani suukapulan pelaajille.


Petter Northug pessimistisenä hiihdon dopingongelmasta: Rukalla nähdään huijareita

iltalehti 13:53 27.11

Petter Norghug ja ruotsalaishiihtäjät puhuivat hiihdon dopigista Expressenille. Maastohiihdon doping on ollut viime päivinä pinnalla neula käsivarressaan viime kevään MM-kisoissa kärähtäneen Max Hauken kerrottua oman versionsa tapahtumista ruotsalaislehti Expressenille. Hauken pidätys oli osa laajempaa operaatiota, jossa nalkkiin jäi myös monia muita kiellettyjen aineiden parissa touhunneita toimijoita.


Herttuatar Meghan aloitti kiinteiden syöttämisen puolivuotiaalle Archielle - tällainen on kuninkaallisen vauvan ruokavalio

iltalehti 18:08 26.11

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn puolivuotias Archie-poika on päässyt maistelemaan maidon lisäksi muitakin makuelämyksiä. Brittiläinen kuninkaallisasiantuntija, toimittaja Omid Scobie kertoi vastikään Yahoon The Royal Story -podcastissa, että Archielle on aloitettu kiinteiden ruoka-aineiden syöttäminen. – Meghan on sanonut, että Archieta totutellaan nyt kiinteiden syömiseen, Scobie paljasti ohjelmassa.


Kielteistä julkisuutta saaneesta Sastamalan kuntouttavasta työtoiminnasta tehtiin tutkintapyyntö poliisille

yle 11:58 26.11

Poliisi on kuullut tutkintapyynnön tekijää ja aikoo kuulla myös muita henkilöitä.


Kiinteistöjen osto huoletti Medvedeviä – Rinne muistutti rajoitusten koskevan muitakin kuin Venäjää

iltasanomat 19:47 25.11

Venäjän ja Suomen pääministerit keskustelivat Moskovassa myös Suomen kiinteistökauppojen uudesta rajoituslaista, käy ilmi valtioneuvoston tiedotteesta.


Törkeästä ihmiskaupasta epäillyn Veijo Baltzarin yhdistys sai valtionavustuksia 126 000 euroa – kriittinen raportti ei sulkenut julkisia rahahanoja

iltasanomat 17:20 25.11

Esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö myönsi Baltzarin yhdistykselle vielä viime vuonna 66 000 euroa. Kaiken kaikkiaan yhdistys sai muita avustuksia 2016-2018 yhteensä yli 360 000 euroa.


Törkeästä ihmiskaupasta epäillyn Veijo Baltzarin yhdistys sai valtioavustuksia 126 000 euroa – kriittinen raportti ei sulkenut julkisia rahahanoja

iltasanomat 17:20 25.11

Esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö myönsi Baltzarin yhdistykselle vielä viime vuonna 66 000 euroa. Kaiken kaikkiaan yhdistys sai muita avustuksia 2016-2018 yhteensä yli 360 000 euroa.


ja korvamatoja Reserviläisliitto paheksuu

Hot topics