Tunnistaisitko? TVOF-kilpailija Jesse Kaikuranta katosi julkisuudesta: Laihtui ja vaihtoi tukan väriä

iltalehti 06:34 25.10

Jesse Kaikuranta hurmasi The Voice of Finland -ohjelmassa vuonna 2012. Jesse Kaikuranta osallistui vuonna 2012 The Voice of Finland -kisaan. Hän ei voittanut kilpailua, mutta ylsi finaalin asti. Heti kilpailun jälkeen Jesse teki hienon uran. Hän sai levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa ja radiossa soitettiin jatkuvasti hänen hittejään, kuten Vie mut kotiin, Järjetön rakkaus ja Näytän sulle rannan.


Yle: Isac Elliot solmi kansainvälisen levytyssopimuksen

iltalehti 09:56 13.08

Laulaja Isac Elliot on kaikessa hiljaisuudessa solminut kansainvälisen levytyssopimuksen. Asiasta kertoo Yle. Laulaja Isac Elliot niittää mainetta myös kansainvälisesti. Mies on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa. Asiasta kertoo Yle. Levytyssopimuksen lisäksi Isac Elliot solmi myös managerisopimuksen brittiläisen First Access -yrityksen kanssa. Isac Elliotin asioiden lisäksi manageriyritys hoitaa myös Rita Oran ja Young Thugin asioita. Keikkamyyjää ei vielä ole lyöty lukkoon.


Youtube-tähti Deata luo uraa artistina: ”Suurin unelma olisi päästä vetämään iso keikka”

iltalehti 23:39 25.05

Deatana tunnettu tubettaja Mikael Hertell julkaisee muutaman viikon päästä uuden singlen. Suosikkitubettaja Deata eli Mikael Hertell on yksi Suomen suosituimmista tubettajista. 23-vuotiaalla Deatalla on yli 300 000 seuraajaa Youtubessa. Hertell tunnettiin aluksi pelivideoistaan, mutta nykyisin hän tekee sisältöä laajasti eri aiheista ja julkaisee myös videoblogeja. Musiikin tekeminen oli Hertellille pitkäaikainen haave. Vuonna 2017 Mikael Hertell solmi levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä ”Ne haluu Deetä” viime vuoden helmikuussa artistinimellä Deata.


Erika Vikman hehkuttaa uutta levytyssopimustaan – näyttävä asu varasti huomion

mtv 09:40 25.05

Erika Vikman tekee jatkossa yhteistyötä Warner Musicin kanssa.


jäi slopestylessä viimeiseksi vain löylykauha “Turnauskestävyyttä tarvitaan!”

Hot topics