Ellinoora tekee musiikkia yhdessä pitkäaikaisen tuottajapuolisonsa kanssa – ”Meillä on hyvä meininki”

iltasanomat 21:38 14.12

Ellinoora jännitti Emma-ehdokkuuksia yhdessä puolisonsa, musiikkituottaja Samuli Sirviön kanssa.


Jyväskyläläinen Joonatan Luoto tekee modernia iskelmäpoppia – kirjoitti koskettavan biisin isän ja lasten asemasta eroperheissä

iltasanomat 18:45 14.12

Joonatan Luoto on uusi modernia iskelmäpopmusiikkia tekevä artisti, jonka ensimmäinen single Pienen tytön suurta ikävää julkaistiin striimauspalveluissa isänpäiväviikonloppuna.


Näkökulma: JVG:tä on kuunneltu Spotifyssa kauemmin kuin nykyinen ajanlasku on ollut käytössä – ja se tiivistää kaiken musiikinkuuntelusta

iltalehti 14:20 14.12

JVG:n järjettömälle suosiolle ei näytä tulevan rajoja vastaan, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. Spotify julkaisi tiistaina listan 2010-luvun kuunnelluimmista artisteista Suomessa. Vuosikymmenen kuunnelluin artisti on Cheek, jonka musiikkia on kuunneltu Spotifyssa jotain 350 ja 400 miljoonan kuuntelukerran välillä.


Rajua kritiikkiä musiikkibisneksestä - Jonne Aaron lataa suorat sanat: ”Some on pilannut monta hyvää artistia”

iltalehti 15:49 13.12

Entinen Negative-rokkari Jonne Aaron, 36, elää tätä nykyä seesteistä arkea Tampereella omakotitalossaan. Mies kritisoi nykypäivän musiikkibisnestä, jossa sosiaalinen media on saanut suuren roolin. Tamperelaisen hotelli Tammerin ruokasalissa on historian havinaa. Glögimukistaan hörppivä laulaja Jonne Aaron, 36, kääntyy salaliittolaismaisesti kohti, ja paljastaa tutkineensa paljonkin rakennuksen menneisyyttä. Hän ihastui niin hotellin tunnelmaan, että lahjoitti vastikään sen aulaan oman antiikkisohvansa. Teko on ehtaa Jonnea - spontaanilta muusikolta voi odottaa yllättäviäkin vetoja. Hän on kuluneen vuoden aikana siivonnut kotinsa varastoja ja raivannut tilaa olennaisille tavaroille. Vaihtoon on mennyt myös levy-yhtiö. Laulaja päätti hiljattain yhteistyönsä Warner Music -levy-yhtiön kanssa. Uutta on tuloillaan - musiikillisesti mies kertoo tekevänsä toiveikkaampaa materiaalia tutun melankolisen sävyn sijaan.


Tällainen on Jannika B:n ja Toni Wirtasen joulu: ”Tehdään pipareita ja syödään niitä kahta kauheammin”

iltalehti 19:55 12.12

Laulaja Jannika B raotti musiikkiperheen joulusuunnitelmia. Artistien kiireinen vuosi huipentui Emma-gaala-ehdokkuuksien julkistamiseen, joka keräsi Tavastia-klubille tähtiloistoa torstaina. Paikan päällä oli muun muassa laulaja Jannika B, joka sai Emma-ehdokkuuden Vuoden iskelmä -kategoriassa. Hän paljasti perheen tehneen jo valmiiksi joulusuunnitelmat.


Maustetytöt kohun keskelle nostanut Emma-raadin jäsen: “Valkoisen musiikkitoimittajan voi olla vaikeaa tajuta, miltä tuntuu, kun n-sanan käyttäminen ei ole kunnon anteeksipyynnön arvoista”

yle 13:43 12.12

Maustetytöt jäivät ilman Vuoden tulokas -ehdokkuutta. Raadin jäsen Renaz Ebrahimi sanoo, että keskustelu yhtyeen sanoituksista oli erittäin tarpeen myös Emma-tuomaristossa.


Vakavasti sairas Roxette-tähti Marie Fredriksson ei halunnut ajatella omia hautajaisiaan - elämäkerrassa riipaiseva kirjoitus: "Ei äiti saa kuolla"

iltalehti 21:22 11.12

Maanantaina pitkäaikaiseen sairauteen kuollut Roxette-laulaja Marie Fredriksson pohti elämäkerrassaan aivokasvaimeen sairastumistaan. Tiistaina koko musiikkimaailma järkyttyi uutisesta, jossa kerrottiin Roxette-yhtyeestä tutuksi tulleen laulaja Marie Fredrikssonin kuolleen 61-vuotiaana. Ruotsalaislehdissä kuolemaa on käsitelty keskiviikon ajan. Fredrikssonin elämää on muisteltu useaan otteeseen ja yksi merkkipaalu oli vuonna 2015 julkaistu elämäkerta Kärleken till livet.


Norwich tulee taas Suomeen – seura haaveilee suuresta kunnianosoituksesta Teemu Pukille: ”Hänen pitäisi voittaa”

iltalehti 21:43 10.12

Norwich virittelee koko ajan uusia yhteistyö- ja brändikuvioita Suomeen. Norwichin operatiivinen johtaja Ben Kensell sekä seuran markkinointiosaston Ben Tunnell ja Sam Jeffrey ovat asettuneet neuvottelutilan pöydän taakse Helsingissä. Brittikolmikko tarjoilee suomalaiselle medialle pitkän esityksen Norwichista. Mukana on historiaa, dataa ja tietysti elokuvan traileria muistuttava mainosvideo, jonka puhujan ääni ja taustamusiikki alkaa hieman hymyilyttää.


Näin matka supertähteyteen alkoi: Traagisen lapsuuden elänyt Marie Fredriksson piti Per Gessleä ensin nössönä

iltalehti 21:16 10.12

Marie Fredriksson koki lapsuudessaan traagisen menetyksen, mutta kotona myös laulettiin ja kuunneltiin paljon musiikkia. Musiikkimaailma pysähtyi tiistaina, kun uutinen Roxette-yhtyeen Marie Fredrikssonin, 61, kuolemasta levisi maailmalle. Fredrikssonin terveysongelmat alkoivat vuonna 2002, kun hänellä diagnosoitiin aivokasvain. Sitä ennen hän oli kokenut paitsi maailmanlaajuista tähteyttä, myös traagisen lapsuuden.


Kommentti: Kun Marie Fredriksson lauloi, minä tanssin koulun diskossa hitaita – Roxette-laulajan syöpätaistelu päättyi, mutta yhtyeen muotovaliot pop-hitit eivät unohdu

mtv 19:06 10.12

Marie Fredriksson ja Per Gessle näyttivät Roxetten huippuvuosina, mitä pop-musiikki täydellisimmillään on.


Vorot iskivät musiikkikouluun ja veivät 25-vuotiaana kuolleen kitaristilegendan soittimet – Ozzy Osbourne lupasi heti 25?000 taalan löytöpalkkion

iltasanomat 12:54 10.12

Muun muassa Randy Rhoadsin kitara ja vahvistin lähtivät varkaiden matkaan.


Mies huudatti musiikkia Lahdessa – uhkaili asiasta huomauttanutta kirveellä

stara 20:40 09.12

Mukkulankadulla Lahdessa itsenäisyyspäivää kylässä viettänyt mies oli turhautunut naapurista kantautuneeseen


Suomalainen Anton Tammi ohjasi supertähdelle värikkään musiikkivideon – The Weeknd nuolee sammakkoa

mtv 19:30 08.12

The Weeknd-artistin uusin musiikkivideo kuvattiin Las Vegasissa.


Tragedia musiikkimaailmassa – kolmas K-Pop -tähti lyhyen ajan sisään

stara 20:00 06.12

Korealaisessa Surprise U -yhtyeessä laulajnut 27-vuotias Cha In Ha on


Jay-Z:n fanit riemastuivat – kappaleet palasivat Spotifyyn synttäreiden kunniaksi

stara 08:00 06.12

Räppäri ja liikemies Jay-Z poistatti vuonna 2017 kaiken musiikkinsa Spotifystä


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 06.12

Räppäri ja liikemies Jay-Z poistatti vuonna 2017 kaiken musiikkinsa Spotifystä


Leo Stillmanin uusi musiikkivideo Iltalehden ensinäytössä – sadetta toivoneelle kuvausryhmälle kävi tuuri

iltalehti 10:01 05.12

Vuoden 2018 Emma-gaalassa Vuoden tulokas -palkinnon pokannut Leo Stillman julkaisi Kultaa-kappaleelle musiikkivideon. Herkkää Kultaa-kappaleen musiikkivideota kuvattiin Rooman kaduilla, josta Leon mukaan haettiin suurkaupungin fiilistä. Kuvaukset tehtiin Leon mukaan öisin, koska kuvauksissa haluttiin taltioida 2,87 miljoonan asukkaan kaupungin tyhjiä katuja ja upeaa arkkitehtuuria.


Suomalainen Anton sai todellisen unelmatyön – pääsi ohjaamaan musiikkivideon maailmantähdelle

iltasanomat 11:40 04.12

Suomalainen Anton Tammi on ohjannut superähti The Weekndin uuden musiikkivideon. Heartless-kappaleen video sai ensiesityksensä viime yönä.


Megatähti The Weeknd julkaisi uuden musiikkivideon pitkän odotuksen jälkeen – tekijäluettelosta paljastui jättiyllätys: ohjaajana suomalainen Anton

iltasanomat 11:40 04.12

Suomalainen Anton Tammi on ohjannut superähti The Weekndin uuden musiikkivideon. Heartless-kappaleen video sai ensiesityksensä viime yönä.


40 vuotta keikoilla kiertäneen Jorma Kääriäisen tulot romahtivat - tiukkaa kritiikkiä musiikkialasta: ”En jaksa ymmärtää”

iltalehti 06:31 03.12

Jorma Kääriäinen, 58, on nauttinut pitkään kansan suosiota. Viime vuosina musiikkialan muutokset ovat kuitenkin myös vaikuttaneet keikkatuloihin ja levymyynteihin. Kääriäiseltä julkaistiin levy Nyt tai ei koskaan -kiertueen kynnyksellä, mutta sitä ei ole juurikaan radioissa soitettu. –Ja oikein hyvää aamupäivää, se on Jorma, kuuluu miellyttävä ääni puhelimen päästä. Agentsienkin riveissä laulanut muusikko Jorma Kääriäinen, 58, on hyvällä tuulella. Syystäkin, sillä hänen Nyt tai ei koskaan -kiertueensa on onnistunut yli odotusten. Kokonaisuus huipentuu torstaina 5. joulukuuta Helsingin Kulttuuritalolle ja Jormaa jännittää.


Elena Vikström kuuli Isoa penistään levypalloa

Hot topics