Mika Myllylän lahjakas maajoukkuetoveri yritti puhtain keinoin hiihdon huipulle – pääsi sketsisarjan naljailun kohteeksi: "Nyt on hyvä olo ilman taakkaa"

MTV 06:45 14.12

Helmikuussa viisikymppisiään viettävä Kuisma Taipale oli aikakautensa lahjakkaimpia huippuhiihtäjiä, mutta hän ei saavuttanut koskaan maailman terävintä huippua. Suomalainen sketsiryhmäkin nappasi aiheekseen veteliläisen, joka valitsi oman ladun ja yritti arvokisojen kärkeen ilman kiellettyjä aineita. Taipale kertoi MTV Urheilulle ratkaisuistaan ja siitä mitä hän ajattelee nykyisestä dopingmaailmasta. 


Mika Myllylän Wiljami-pojan, 18, SM-liigadebyytti herätti huomiota – "Ei minusta kirjoitettaisi, ellei isäni olisi, kuka hän oli"

iltalehti 22:22 13.12

HIFK:n paidassa perjantaina pelanneen Wiljami Myllylän liigadebyytti kiinnosti mediaa huomattavasti enemmän kuin oikeastaan kenen tahansa muun 18-vuotiaan pelaajan. Peliaikaa vain 4.38 Porissa Ässiä vastaan kellottanut hyökkääjä tiesi, miksi häneltä haluttiin kommentteja pelin jälkeen. – Ei minusta muuten kirjoitettaisi, ellei isäni olisi, kuka hän oli. Näitä kyselyjä tulee, mutta en sekoita perhetaustaani haastatteluihin. Olen jääkiekkoilija Wiljami Myllylä, debytantti totesi tomerasti.


Hiihtolegenda Mika Myllylän nimi seuraa poikaa, joka debytoi HIFK:n riveissä SM-liigassa – ”Minä olen Wiljami Myllylä, ja isä oli kuka hän oli”

iltasanomat 22:09 13.12

Wiljami Myllylän sukunimi on iso osa suomalaista urheiluhistoriaa.


HIFK jäi nollille Lambertin ja Myllylän debyytissä, Ilves vei Tampereen paikallistaiston – näin pelattiin SM-liigassa perjantaina

iltasanomat 21:06 13.12

SM-liigassa pelattiin seitsemän ottelun kierros. Tositoimissa olivat kaikki joukkueet paitsi HPK.


Kuuntele Yle Puheen Jääkiekkokierrosta: Hiihtolegenda Mika Myllylän Wiljami-poika debytoi tänään SM-liigassa

yle 15:07 13.12

HIFK:n paidassa nähdään perjantaina myös toinen debytantti, vasta 15-vuotias Brad Lambert. Yle Puheen lähetys alkaa kello 18.02.


Hiihtolegenda Mika Myllylän Wiljami-poika debytoi tänään SM-liigassa

yle 15:07 13.12

HIFK:n paidassa nähdään perjantaina myös toinen debytantti, vasta 15-vuotias Brad Lambert.


HIFK räväyttää kahdella huippukiinnostavalla debyytillä – Mika Myllylän poika ensi kertaa liigajäälle

MTV 13:03 13.12

Jääkiekon SM-liigan Ässät-HIFK-ottelussa nähdään kaksi erittäin kiinnostavaa debytanttia perjantaina.


Superlupaus Brad Lambert, 15, ja Mika Myllylän Wiljami-poika debytoivat tänään SM-liigassa

iltasanomat 12:38 13.12

HIFK esittelee kaksi uutta kasvoa perjantaina Porissa.


Hurja veto! Mika Myllylän poika ja 15-vuotias superlupaus debytoivat Liigassa – ”Saattaa tulla vaikka kolme häkkiä”

iltalehti 12:21 13.12

Wiljami Myllylä ja Brad Lambert ovat HIFK:n kokoonpanossa Ässiä vastaan. Leijonien EHT-ottelut, loukkaantumiset ja sairastelut ovat verottaneet Helsingin IFK:n kokoonpanoa, minkä vuoksi perjantaina Ässiä vastaan kokoonpanossa on pelaajia, jotka ovat tällä kaudella pelanneet lähinnä A-nuorissa. Mukana ovat muun muassa Wiljami Myllylä, 18, ja Brad Lambert, 15.


Juha Mieto polvistui Mika Myllylän haudalle – viimeisen puhelun muistelu herkisti: ”Vähän ennen kuin...”

iltasanomat 14:17 01.12

Kolme kynttilää toi valoa, kun Juha Mieto vieraili Mika Myllylän haudalla.


Tiesitkö? Kerttu Niskanen sai hellittelynimen Mika Myllylän mukaan: ”Olin mies muiden mukana”

iltalehti 12:28 01.12

Kerttu Niskasta kutsutaan lähipiirin keskuudessa Mikaksi. Lauantaina MTV3-kanavalla esitetyssä Tuttu juttu -ohjelmassa kävi ilmi, että Kerttu Niskasen hellittelynimi on Mika. Se on annettu Mika Myllylän mukaan, sillä Niskasen takakeno kuulemma muistuttaa edesmennyttä hiihtomestaria.


Mika Myllylän kylmäävä toteamus pureutui ex-vaimon mieleen – sanat ennakoivat kuolemaa jo vuosia aiemmin: ”Katsoi minua silmiin”

iltasanomat 07:15 02.11

Mika Myllylän entinen vaimo Suvi Paavola muistelee hiihtäjätähden kuolemaa Kaj Kunnas Exclusive -sarjan avausjaksossa.


Mika Myllylän kylmäävä toteamus pureutui ex-vaimon mieleen – sanat ennakoivat kuolemaa vuosia ennakkoon: ”Katsoi minua silmiin”

iltasanomat 07:15 02.11

Mika Myllylän entinen vaimo Suvi Paavola muistelee hiihtäjätähden kuolemaa Kaj Kunnas Exclusive -sarjan avausjaksossa.


Suvi Paavola katsoi vierestä, kun Mika Myllylä vajosi hitaasti kohti loppua – ”Toinen tarvitsee apua, mutta ei voi auttaa”

iltalehti 07:04 02.11

Mika Myllylän ex-vaimo Suvi Paavola (ent. Myllylä) kertoo Kaj Kunnas Exclusive -ohjelmassa päivästä, jolloin Myllylä kuoli. –?Hiihdon olympiavoittaja Myllylä löydettiin kotoaan kuolleena tiistaina aamupäivällä klo 11:n aikoihin. Asiasta tuli ilmoitus sivulliselta. Ylikomisario Teemu Heikkisen mukaan Myllylä oli asunnossaan yksin, kun hänet löydettiin. Näin uutisoitiin Iltalehden sivuilla heinäkuussa vuonna 2011. Myllylä oli kuollessaan 41-vuotias.


Ex-vaimolta paljastus Mika Myllylän douppaamisesta – Kari-Pekka Kyrön mukaan käyttö saatettiin salata lähimmäisiltä: ”Omatunto ei kolkuttanut”

iltasanomat 14:50 01.11

Lahden aikaisen päävalmentajan mukaan doping ei vuonna 2001 ollut mörkö, jota olisi pitänyt peitellä omantunnon takia. Asennemaailma on muuttunut täysin.


Mika Myllylän ex-vaimo muisteli hiihtotähden kuolinpäivää – murtui kyyneliin tv-haastattelussa: ”Mitenköhän lapset?”

iltasanomat 07:07 01.11

Mika Myllylän entinen vaimo Suvi Paavola murtui kyyneliin muistellessaan hiihtäjätähden kuolinpäivää uuden Kaj Kunnas Exclusive -sarjan avausjaksossa.


Mika Myllylän riipaisevat sanat jäivät ex-vaimon mieleen – enteilivät traagista kuolemaa jo vuosia aiemmin: ”Hän katsoi minua silmiin”

iltalehti 06:02 01.11

Suvi Paavola (ent. Myllylä) kertoi Kaj Kunnakselle tienneensä miehensä dopinginkäytöstä. Kun Lahden dopingskandaali vyöryi julkisuuteen kevättalvella 2001, Mika Myllylä oli yksi heistä, jonka elämä muuttuisi peruuttamattomasti. Myllylä oli 90-luvulla hiihtänyt arvokisamitalista toiseen, mutta juhlittu legenda, karpaasi, oli nyt dopingista kärynnyt urheilija.


Mika Myllylän ex-vaimo teki paljastuksen tv-ohjelmassa – tiesi hiihtotähden dopingin käytöstä jo ennen Lahden kisoja

iltasanomat 05:55 01.11

Mika Myllylän ex-vaimo Suvi Paavola vaikeni miehensä dopingsalaisuudesta ennen Lahden käryä.


Mika Myllylä tankkasi viskipullon hämmästyttävällä tahdilla viidenkympin kisan jälkeen – Tapio Suominen pelasti kuvaa odottaneelta norjalaiselta: ”Vauhti kiihtyi"

iltalehti 21:44 28.09

Tapio Suominen kertoo tuoreessa kirjassaan Mika Myllylän tapaamisesta Trondheimin yössä. Mika Myllylä voitti Trondheimin MM-kisoissa talvella 1997 huiman uransa ensimmäisen arvokisakullan. Norjalaissuuruudet Erling Jevne ja Bjørn Dæhlie jäivät kauas Myllylän taakse kisat päättäneellä kuninkuusmatkalla. Tapio Suominen muistelee Urheiluhullu-elämäkerrassaan (Otava) uunituoreen kultamitalistin tapaamista Trondheimin keskustan sporttibaarissa.


Mika Myllylä täyttäisi 50 vuotta – tällainen oli hiihtäjäsankarin traaginen elämä

iltasanomat 16:50 12.09

Vuonna 2011 kuollut olympiavoittaja Mika Myllylä olisi täyttänyt tänään 12. syyskuuta 50 vuotta. Julkaisemme kattavan tarinan Myllylän noususta maailman parhaaksi hiihtäjäksi ja hänen elämänsä traagisesta lopusta.


Ahteen siunaustilaisuus kannattajarintamalta koulussa ”Haluaisin tietää, Liigan kurinpitoon oheisharjoittelu olemalla lauantaisin oli kammottava ruoski kovasti itseään – niiden

Hot topics