Norwich tienasi Suomessa hurjan summan Teemu Pukki -tuotteillaan – nerokkaasta paidasta tuli joulun hitti

iltalehti 08:50 21.11

Teemu Pukin naamakuva nähdään tänä jouluna useissa kodeissa ympäri Suomen. Ennen Suomen ja Liechtensteinin välistä perjantain EM-karsintaottelu Norwich City haistoi selvän markkinaraon. Helsingin Kampin kauppakeskukseen ilmestyi valioliigaseuran pop-up-koju. Norwichin myyjät kauppasivat pääasiassa Teemu Pukki -tuotteita, jotka menivätkin kuin kuumille kiville historiallisen EM-karsintaottelun alla.


Torimyyjät ovat kaataneet paistorasvaa toistuvasti suoraan viemäriin Espoossa: ”Tämä täytyy nyt ottaa oikein tosissaan”

iltasanomat 13:34 24.10

Kovettuva paistorasva voi lopulta tukkia Läkkitorin viemärit.


THL on saanut ilmoituksen epäillyistä sähkö­tupakan aiheuttamista keuhko-oireista – ”Asiasta keskusteltiin, mutta se ei johda lisätoimiin”

iltasanomat 06:35 18.10

Sähkötupakan terveyshaitoista ei ole vielä riittävästi tutkimustietoa. Tuotteiden myyjät harmittelevat uutisoinnin sävyä.


Kaapo Kakko säväytti ensimmäisessä pelissään New Yorkissa – ”Meikä kerää täällä kiekot”

iltalehti 05:31 19.09

Suomalaistulokas toivoo vaihtavansa pian pelinumeroa Rangersissa. Legendaarisen Madison Square Gardeniin oli pakkautunut satoja työntekijöitä keskiviikkona, kun New York Rangers pelasi ensimmäisen virallisen harjoitusottelunsa paikallisvastustaja New Jersey Devilsiä vastaan. Jäätanssijat, urkuri, kioskimyyjät, väliaikashow’n koreografit ja noin 25 median edustajaa antoivat ymmärtää, että NHL:ssa ja New Yorkissa urheiluviihde otetaan myös harjoituskaudella tosissaan.


FB-kirppisryhmien käyttäjät ihmeissään: ilmoituksia hylätään nyt urakalla – "Marketplacen tulon jälkeen kaikki on muuttunut hankalaksi"

yle 14:39 13.08

Myyjät tuskailevat ilmoitusten sääntöjen kanssa, kun samaan aikaan myynnissä on myös laittomia tuotteita.


kameroille – entisestään korvasta ylös – lakkokaaos rekonstruktiossa ”Minun näkökulmani on

Hot topics