Toisenlaiset äidit -ohjelmasta tuttu Suvituuli, 37, pettyi puolisoon ja lääkitsi oloa tunnesyömisellä – näin hän selätti kiloihin liittyvän häpeän

iltalehti 12:53 12.07

Talent Suomi ja Toisenlaiset äidit -ohjelmista tuttu laulaja-lauluntekijä Suvituuli Siikasaari, 37, on oppinut kantapään kautta hyväksymään kurvinsa ja haluaa nyt viedä eteenpäin kehopositiivista sanomaa. Sinä viikonloppuna piti olla afrobeat-tanssin klubi-iltamat, mutta Suvituuli Siikasaarta, 37, ahdisti. Hän on aina rakastanut tanssia ja afrobeat-musiikkia, mutta nyt koko ajatus tanssimisesta muiden nähden pelotti.


Natsit kiinnostuivat Espoosta merkillisestä syystä 1940: Bodomjärven läheltä sai punaista kiveä, jota Hitler halusi

iltasanomat 12:35 12.07

Hitler halusi espoolaista kiveä holtittomiin rakennushankkeisiinsa, mutta punainen graniitti päätyikin Moskovan metroon.


Elle MacPherson muisteli nuoruuden mallivuosia: ”Luulin olevani terve”

stara 11:20 12.07

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle MacPherson tunnetaan myös nimellä


Viihdelehti Stara.fi

stara 11:20 12.07

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle MacPherson tunnetaan myös nimellä


Muistatko vielä Snookin, JWoww'n ja muut Jersey Shoren räävittömät bilehileet? Näin he ovat muuttuneet kymmenessä vuodessa

mtv 10:30 12.07

Jersey Shoren tähdet bilettivät raivokkaasti telkkarissa monen tuotantokauden verran. Kymmenessä vuodessa monen elämä on kuitenkin muuttunut merkittävästi.


Muistatko kaikkien aikojen ensimmäisen Tenavatähden? Näin hänelle kävi äkkisuosion jälkeen

iltasanomat 09:00 12.07

Daralee Jumpsen jännittää, pääseekö hän nauttimaan Suomen kesästä tänä vuonna.


Ex-mies asteli Prismaan ja teki hirmutekonsa määrätietoisesti – pian paljastui suhdehelvetti karmivine yksityiskohtineen

iltasanomat 08:01 12.07

Vuoden 2009 viimeisenä aamuna Ibrahim Shkupolli surmasi entisen naisystävänsä, tämän neljä työkaveria ja itsensä. Taustalta paljastui parisuhdehelvetti, jota miehen mustasukkaisuus hallitsi: nainen ei saanut katsoa edes televisiota, jos siellä oli miehiä.


Mahtavaa Makwan! Amirkhani kuristi vastustajansa tajuttomaksi – näin Abu Dhabissa oteltiin

iltasanomat 04:12 12.07

Amirkhani vei ottelun, kun vastustajalta Henryltä meni taju jo ensimmäisessä erässä.


Tuore selvitys: Näin laajaa tuhoa koronavirus voi aiheuttaa potilaissa

iltasanomat 22:39 11.07

Amerikkalaislääkäreiden mukaan koronavirus ei vaikuta pelkästään keuhkoihin.


Ottelijat ovat UFC:n pelinappuloita – näin paljon heille maksetaan: ”Ei mitään sääntöjä, kukaan ei valvo”

iltalehti 22:15 11.07

Dana Whiten johtama UFC vetää valtaosan kaikista tuloista itselleen. Ottelijoille jää muruset. Jon Jones on UFC:n yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä vapaaottelijoista. Kevyen raskaansarjan mestari on kuitenkin kertonut avoimesti jäävänsä pois häkeistä niin kauaksi aikaa, kunnes hänelle aletaan maksaa kunnon korvausta. Jorge Masvidal ei pitkien neuvotteluiden jälkeen suostunut allekirjoittamaan nimeään UFC:n välisarjan titteliotteluun vastaan, koska palkkio ei miellyttänyt. Lopulta hän suostui otteluun, kun UFC 251 -ilta piti pelastaa nopeasti, ja Masvidal kutsuttiin paikkaajaksi.


Maria Veitola pyrki töihin Jyrki-ohjelmaan – avautuu mauttomasta työhaastattelusta: ”Minua pyydettiin näyttämään alushousuni”

iltalehti 20:35 11.07

Maria Veitolan mukaan media-ala muuttunut parempaan päin. Juontaja-toimittaja Maria Veitola muistelee tuoreessa Instagram-julkaisussaan erittäin epäsovinnaista työhaastatteluaan Jyrki-ohjelmaan. Kyseistä nuorille suunnattua populaarimusiikkiin painottuvaa ohjelmaa kuvattiin vuosina 1995-2001. Veitola kertoo pyrkineensä ohjelmaan töihin. Työhaastattelu itsessään oli kuitenkin epäsovinnainen.


Lewis Hamilton löi kaikille jauhot suuhun, Valtteri Bottas vaisu – näin Steiermarkin GP:n aika-ajot etenivät

MTV 17:53 11.07

F1-kausi jatkuu tänä viikonloppuna Itävallassa, tällä kertaa Steiermarkin GP:n nimissä. MTV Urheilu seuraa aika-ajojen tapahtumia hetki hetkeltä.


Kimi Räikkösellä huono tuuri, Valtteri Bottakselle tyly kohtalo kärkitaistossa – näin sateiset aika-ajot etenivät

yle 15:31 11.07

Yle Urheilu seuraa hetki hetkeltä aika-ajoja Itävallasta.


Kuninkaallinen perhe yllättyi kustannuksista – näin suuri summa upposi lähteiden mukaan herttuatar Meghanin vaatekaappiin hoviin liittymisen jälkeen

mtv 13:35 11.07

Lähteiden mukaan herttuatar Meghanin vaatekaapin arvo nousi huimiin summiin vuonna 2018.


Matalapaineen keskus liikkuu nyt suotuisaa reittiä – näin sateet vyöryvät Suomen yli

iltasanomat 12:35 11.07

Sadevaroitus maalla, tuulivaroitus merellä.


Kommentti: Makwan Amirkhani tekee harvinaisen arvokasta työtä – pian saadaan lisää suomalaisia UFC:hen

iltalehti 12:25 11.07

Suomessa on useita, joilla on hyvä mahdollisuus nousta seuraavana UFC:hen. Makwan Amirkhani neuvotteli itsensä ottelemaan kesän ja ehkä jopa koko vuoden kovimpaan UFC-iltaan. Näin Suomen vapaaottelun ykkösnimi kertoi jo tiedotteessa, kun ottelu Danny Henryä vastaan varmistui. Hänen ja UFC:n välissä ei nimittäin ole muita henkilöitä.


Otkes päättää maanantaina, aloittaako se tutkinnan Jyväskylän senioritalon tulipalosta – olennainen kysymys on, miksi palo levisi toiseen rakennukseen

yle 10:16 11.07

Jyväskylän Palokassa syttyi perjantaina laaja kerrostalopalo. Asiasta järjestetään tiedotustilaisuus lauantaina kello 13.


Katso tutkakuvat: Näin Suomen halkova syvä matala­paine etenee tunti tunnilta – taajamatulvat mahdollisia, sadevaroitus annettu

iltasanomat 09:19 11.07

Sadevaroitus maalla, tuulivaroitus merellä.


Hot topics