Beverly Hills -tähti Tori Spelling teki yllättävän tunnustuksen vuosien takaa: ”En tuntenut oloani lainkaan kauniiksi”

iltalehti 18:47 15.12

Hittisarjaa tähdittänyt näyttelijä Tori Spelling kertoo avoimesti ikävistä tunteista, joita hän kävi läpi nuorempana. Valtaisan suosion Suomessakin 1990-luvulla saavuttaneen Beverly Hills, 90210 -sarjan näyttelijä Tori Spelling kertoo olleensa nuorena näyttelijänä hyvin epävarma itsestään. Huolimatta siitä, että hän sai työnsä vuoksi paljon huomiota, ei hän tuntenut oloaan hyväksi. – Olin nuori, todella epävarma teini, joka ei koskaan kokenut olevansa riittävän hyvä, vaikka tähditin supersuosittua tv-sarjaa ja näyttelin kaunista, suosittua teiniä, jolla oli kaikki hyvin. Hahmoni oli sellainen, jota tytöt kadehtivat ja pojat katsoivat ihaillen, Spelling kirjoittaa.


Cats-elokuvan kuvauksissa ei päässyt helpolla: Näyttelijä Rebel Wilson laihtui liki kilon päivässä

iltalehti 16:34 15.12

Cats-elokuvaa tähdittävä näyttelijä Rebel Wilson paljastaa, että elokuvan kuvaukset olivat fyysisesti hyvin rankkoja. Rebel Wilson, 39, tähdittää Cats-musikaalielokuvaa, jonka kuvauksissa hän joutui taipumaan melkoisiin fyysisiin suorituksiin. Näyttelijä kertoo People-lehden haastattelussa haastavista olosuhteista, joissa elokuvaa kuvattiin. – Laihduin liki neljä kiloa neljässä päivässä, kun kuvasimme osuuksiani, Wilson kertoi.


Legendaarinen näyttelijä Anna Karina on kuollut – Oli ranskalaisen elokuvan uuden aallon ikoni ja elokuvaohjaaja Godardin muusa

yle 14:11 15.12

Anna Karina tuli tutuksi etenkin 1960-luvun roolisuorituksistaan ranskalaisessa elokuvassa.


Näyttelijäikoni Anna Karina on kuollut

iltalehti 13:59 15.12

Ranskan uuden aallon näyttelijäikoni kuoli 79-vuotiaana. Näyttelijä-laulaja Anna Karina (oikealta nimeltään Hanne Karin Blarke Bayer), 79, on kuollut. Hänen agenttinsa mukaan tanskalais-ranskalainen näyttelijätär kuoli pariisilaisessa sairaalassa syöpään, uutisoi BBC. Ranskan kulttuuriministeri Franck Riester otti osaa kuolemaan Twitterissä ja sanoi ranskalaisen elokuvan menettäneen yhden legendoistaan.


Jasper Pääkkönen odottaa päätöstä kansainvälisen uutuussarjan kohtalosta: "Kalenteri on pitänyt pitää auki sitä ennakoiden"

mtv 13:04 15.12

Hollywoodissa uraa luova Jasper Pääkkönen nähdään pitkästä aikaa suuressa suomalaistuotannossa näyttelijän tähdittäessä Antti J. Jokisen uutta Omerta-suurelokuvatuotantoa.


Ikoninen näyttelijä Anna Karina on kuollut

iltasanomat 12:52 15.12

Anna Karina oli kuollessaan 79-vuotias.


Näyttelijä Mia Ehrnrooth sai toisen lapsen – esittelee tyttöään suloisessa some-päivityksessä

mtv 12:10 15.12

Näyttelijä Mia Ehrnrooth ja yrittäjä Joel Roos saivat toisen lapsensa.


Ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth sai toisen lapsen – julkaisi suloisen kuvan tyttövauvasta

iltalehti 12:05 15.12

Näyttelijä sai toisen lapsensa lauantaina. Salatuissa elämissä Cindyä näytellyt Mia Ehrnrooth, 32, synnytti toisen lapsensa lauantaina. Hän kertoo asiasta Instagramissa. – Eilen illalla tämä pikkuinen tyttö syntyi, Ehrnrooth kirjoittaa.


Ullalla on asiaa! Näyttelijä Maija-Liisa Peuhun ideoima sarja alkaa

mtv 11:03 15.12

Salattujen elämien joulutauon alkaessa faneille on luvassa viihdyttävä nettisarjauutuus. Ulla Taalasmaan elämää päästään seuraamaan tarkemmin joulukuussa alkavassa nettisarjassa. 


Pamela Tola pelkäsi vanhuutta enemmän kuin kuolemaa: Elämä menee hukkaan, jos yrittää vääntyä toisten vaatimiin asentoihin

yle 08:08 15.12

Kulttuurivieras, näyttelijä-ohjaaja Pamela Tola näyttää vanhat naiset kokonaisina ihmisinä, eikä kadu #metoo-puheitaan.


Vauva-arjesta nauttiva Salkkarit-tähti Tiia Elg: "Kyllä tämä on paljon helpompaa kuin mitä ajattelin"

mtv 19:14 14.12

Näyttelijä Tiia Elg on opetellut äitinä olemisen saloihin.


Salkkarit-kaunotar Tiia Elg julkaisi leikkisän kuvan lapsestaan

iltalehti 19:00 14.12

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tiia Elg poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassaan tyttärensä kanssa. Evan roolista Salatut elämät -sarjassa tutuksi tullut näyttelijä Tiia Elg poseeraa aurinkoisena pienen tyttärensä kanssa tuoreessa kuvassa. Aurinkoinen näyttelijä kannattelee Isabella-tytärtään otoksessa leikkisästi. Kuvan ohessa Elg kertoo rakastaneensa nuorempana aforismeja ja runoja. Vielä tänä päivänäkin Elg pitää yhtä nuoruudestaan tuttua aforismia mottonaan.


Salkkarit-kaunotar Tiia Elg julkaisi kuvan lapsestaan

iltalehti 19:00 14.12

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tiia Elg poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassaan tyttärensä kanssa. Evan roolista Salatut elämät -sarjassa tutuksi tullut näyttelijä Tiia Elg poseeraa aurinkoisena pienen tyttärensä kanssa tuoreessa kuvassa. Aurinkoinen näyttelijä kannattelee Isabella-tytärtään otoksessa leikkisästi. Kuvan ohessa Elg kertoo rakastaneensa nuorempana aforismeja ja runoja. Vielä tänä päivänäkin Elg pitää yhtä nuoruudestaan tuttua aforismia mottonaan.


Timo Lavikainen ottaa ilon irti pikkulapsiarjesta: ”Kaupassakäynti lisäpainoilla, kuvassa kaikkensa antanut piirinmestaruuskisojen kultamitalisti”

iltalehti 15:46 14.12

Timo Lavikainen esittelee Instagramissa multitaskaamisen taitojaan. Näyttelijä Timo Lavikainen elää lapsiperhearkea. Tanssii tähtien kanssa -kisassakin syksyllä hurmannut mies on nimittäin kahden pienen lapsen isä. Perheen tuorein tulokas, tyttö, syntyi marraskuussa. Lisäksi Timolla ja hänen Maikki-vaimollaan on joulukuussa 2017 syntynyt poika. Molemmilla on myös jo aikaisemmista suhteista syntyneet vanhemmat lapset.


Näyttelijä Colin Firth eroaa – 22 vuotta kestänyt avioliitto sisälsi välirikon ja vaimon syrjähypyn

iltalehti 10:50 14.12

Colin ja Livia Firth olivat suhteestaan jo kertaalleen tauolla, mutta nyt avioliitto on täysin taputeltu. Englantilainen Oscar-palkittu näyttelijä Colin Firth, 59, eroaa 22 avioliittovuoden jälkeen. – Colin ja Livia Firth ovat eronneet. He pysyvät hyvinä ystävinä ja rakastavat lapsiaan kuten ennenkin. He pyytävät yksityisyyttä ja kieltäytyvät kommenteista, lähipiiri tiedottaa People-lehdelle.


Emmerdale-tähti Sheila Mercier, 100, on kuollut

iltalehti 21:55 13.12

Usealla vuosikymmenellä Annie Sugdenia Emmerdale-sarjassa esittänyt brittinäyttelijä Sheila Mercier on kuollut 100-vuotiaana. Brittimedioiden mukaan Emmerdale-sarjassa myös näytellyt Frederick Pyne vahvisti asian sosiaalisessa mediassa perjantaina. –?Surullisena uutisena joudun kertomaan Emmerdale-faneille, että Sheila Mercier, Annie Sugden, on kuollut rauhallisesti nukkuessaan... Hän olisi täyttänyt 101 vuotta uudenvuodenpäivänä. Hän oli suuri näyttelijä ja hänen kanssaan oli mahtavaa näytellä, Pyne kirjoittaa.


Ex-Salkkarit-tähti antoi upean tanssinäytteen uuden rakkaansa kanssa: "Jos joku tuntee sen Tanssii Tähtien Kanssa, niin voisiko se soittaa minulle?"

mtv 19:06 13.12

Ex-Salkkarit-tähti Tero Tiittanen julkaisi somessa upean videopätkän, jossa nähdään näyttelijän uusi rakas. 


Näyttelijä Danny Aiello on kuollut

iltalehti 18:35 13.12

Yhdysvaltalainen näyttelijä Danny Aiello on kuollut 86-vuotiaana. Aiello muistetaan muun muassa Sal Fragionen roolista vuonna 1989 julkaistussa elokuvassa Do the Right Thing – Kuuma päivä. Aiello oli seuraavana vuonna ehdokkaana parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon saajaksi.


Näyttelijä Danny Aiello on kuollut – Muistetaan muun muassa elokuvasta Do the Right Thing

yle 18:18 13.12

Aiello teki lukuisia sivurooleja tunnettujen ohjaajien ja nimekkään näyttelijäkaartin elokuvissa.


Amanda Bynes karkasi hoitolaitoksesta – vanhemmat epäilevät huumeiden käyttöä

stara 16:00 13.12

Näyttelijätär Amanda Bynes tarvitsee jatkuvaa hoitoa ja tarkkailua. Nyt nainen


kotiin kuin tyhjästä on märkää – kertoo ottavansa

Hot topics