Tuttu tarina: NHL:ssä paikkaansa hakenut suomalaishyökkääjä taas farmiin

MTV 19:15 11.12

Kolmen ottelun verran Florida Panthersin NHL-miehistössä viettänyt Aleksi Saarela on lähetetty takaisin seuran farmijoukkueeseen.


”Tästä jätkästä tulee todella mielenkiintoinen” – 18-vuotiaalle NHL:n suomalaissensaatiolle vuolasta ylistystä valmentajaltaan

MTV 06:46 18.10

Kolme ottelua välissä huilannut puolustaja Ville Heinola palasi isoon rooliin Winnipeg Jetsin NHL-miehistössä ja jätti päävalmentaja Paul Mauricelle lämpimän tunteen kypsästä pelaamisestaan.


Pomo paljasti medialle: Dallas Starsin suomalaispuolustaja haluaa vaihtaa maisemaa

iltalehti 16:22 14.09

Julius Hongalla ei ole vielä sopimusta alkavasta kaudesta. Suomalaispuolustaja Julius Honka ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Dallas Starsin NHL-miehistössä. Honka on edelleen ilman sopimusta ensi kaudesta, mutta Dallas omistaa hänen oikeutensa.


Video: NHL-valmentajan kieli meni solmuun suomalaistulokkaan nimen kanssa - totesi tehtävän mahdottomaksi!

iltalehti 07:25 12.09

Veini Vehviläinen lähtee Columbuksen leirille taistelemaan paikasta NHL-miehistössä. Columbuksen maalivahtitilanne on ennen kautta kutkuttava. Joukkueen supertähtimaalivahti Sergei Bobrovski suuntasi Floridaan, mutta ketään isoa nimeä ei hankittu tilalle. Näin Joonas Korpisalolle, Elvis Merzlikinsille ja Veini Vehviläiselle tarjoutuu leirillä mahdollisuus vakuuttaa valmentaja John Tortorella taidoistaan.


Leijonien MM-sankarivahdin NHL-unelma häämöttää silmien edessä – "Ilmaiseksi ei ole tullut mitään"

MTV 18:03 13.08

Kevin Lankinen operoi keväällä häikäisevällä tavalla Suomen jääkiekkomaajoukkueen tolppien välissä, kun Leijonat juhli MM-kultaa. Nyt sankarimaalivahti yrittää ottaa seuraavaa askeltaan ja saavuttaa paikan Chicago Blackhawksin NHL-miehistössä.


Lihaksikas suomalaislupaus ällistytti NHL-seuran pomot - kuntotestien ennätykset murskaksi: ”Oletteko nähneet hänet t-paidassa?”

iltalehti 09:45 09.07

Kasper Björkqvist, 21, on tehnyt vakuuttavaa jälkeä Pittsburgh Penguinsin kuntotesteissä. Pittsburgh Penguinsin NHL-varaus, 21-vuotias Kasper Björkqvist on herättänyt Pittsburghissa huomiota kovan kuntonsa myötä. Björkqvist teki toukokuussa Penguinsin kanssa kahden vuoden mittaisen tulokassopimuksen ja pyrkii voittamaan paikan NHL-miehistössä.


Näkemys: Kevin Lankinen on valmis NHL:ään – heikentyneessä Blackhawksissa mahdollisuus ottaa isoakin roolia

jatkoaika.com 10:00 30.05

MM-sankari Kevin Lankinen on näytöillään ansainnut paikan Chicago Blackhawksin NHL-miehistössä, eikä epävarmassa maalivahtitilanteessa ykköstorjujan paikkakaan ole kaukaa haettua.


10.05 Stalinin vainot epäilty pakenee yhä hamutaan joukkuekaveri on kuva uusi lohduttoman väliltä tasa-arvolain vastaisia Tiffany Cromwellin Trukin väistötiloihin 20

Hot topics