Otto Koivula lähellä NHL-debyyttiä ? Islanders nosti suomalaisen ylös farmista

jatkoaika.com 17:09 30.10

Nuori Otto Koivula on nostettu New York Islandersin NHL-organisaatioon AHL:stä, kertoo The Athleticin toimittaja Arthur Staple.


NHL-seuraan siirtynyt suomalaispelaaja kohtasi Yhdysvalloissa erikoisen ongelman - autokauppiaat eivät vastaa viesteihin: ”englantini ei voi olla niin huonoa”

iltalehti 20:39 29.09

Emil Larmi haluaisi ostaa auton. Sunnuntaina 23-vuotta täyttänyt maalivahti Emil Larmi voitti viime kaudella SM-liigan mestaruuden HPK:n riveissä ja siirtyi sen jälkeen Pittsburgh Penguinsin NHL-organisaatioon. Kahden suunnan sopimuksen tehnyt Larmi on kauden alla yrittänyt osoittaa taitojaan seuran johdolle ja on siinä sivussa päivittänyt kuulumisiaan ahkerasti sosiaaliseen mediaan.


Alkavan kiekkokauden lutuisin veskari on tässä: suomalaismaalivahdin pikkutyttö poseeraa pienissä NHL-vahdin varusteissa

MTV 07:29 13.08

Toronto Maple Leafsin NHL-organisaatioon kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon tytär Fox on selvästi valmis alkavaan kiekkokauteen.


Carolinan suomalaistaituri kaupattiin Chicagoon – kiekkoveljekset samaan NHL-organisaatioon

MTV 06:22 25.06

Carolina Hurricanesin organisaatioon kuulunut suomalaishyökkääjä Aleksi Saarela siirtyy Chicago Blackhawksin organisaatioon osana isompaa pelaajakauppaa.


Nuorten Leijonien MM-kultasankari sai NHL-sopimuksen! Ei ainuttakaan aikuisten peliä Suomessa

iltalehti 08:45 16.05

21-vuotias laituri Kasper Björkqvist on solminut NHL-sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa. Pittsburgh Penguins tiedotti Suomen aikaa myöhään tiistai-iltana, että seura on solminut kahden vuoden sopimuksen laituri Kasper Björkqvistin kanssa. Björkqvist, 21, hyppää NHL-organisaatioon NCAA-yliopistoliigasta. Björkqvist on Penguinsin kakkoskierroksen NHL-varaus vuodelta 2016.


Eagle kesti esikisan Italiassa Salvini kello 17 Suomen päätymisen uus­natseille seuraava pääministeri valitaan

Hot topics