Eristyksissä ilman seksiä? Entiseltä NHL-pelaajalta sivallus huolestuneille: ”Enpä usko, että Sidney Crosby ajattelee niin”

iltalehti 20:14 04.07

NBA- ja NHL-pelaajien majoittuminen tuottaa mielenkiintoisen pulman. NHL:n ja NBA:n suunnitellessa kauden jatkumista moni käytännön asia on herättänyt kysymyksiä. Yksi tällainen asia on pelaajien majoittuminen, mikä tulee tautitilanteesta johtuen olemaan hyvin tarkoin määriteltyä. Asia nousi pinnalle, kun koripalloasiantuntija Stephen A. Smith kertoi varsin kipakkaan sävyyn ESPN:llä olevansa huolissaan Orlandon Disney Worldiin eristyksiin majoittuvista NBA-pelaajista.


NHL:n suurseuran nimi ja logo tulenaran keskustelun kohteena: ”Pitävät kiinni rasistisista kuvista”

iltasanomat 15:18 04.07

Amerikan alkuperäiskansojen keskus Chicagossa pitää Blackhawksin logoa ja nimeä rasistisina.


Korona iski NHL:n mestariseuraan – joukkueessa ”monia” tartuntoja

iltasanomat 11:49 04.07

The Athleticin lähteiden mukaan joukkueen perjantain harjoituksia ei järjestetty, ja sen harjoitustilat suljettiin viikonlopuksi.


Koronavirus iski rajusti NHL:n hallitsevaan mestarijoukkueeseen – harjoitukset peruttiin

iltalehti 11:02 04.07

Useampi Bluesin pelaaja antoi positiivisen koronatestituloksen. Viime kaudella Stanley Cupin ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana voittanut St. Louis Blues joutui keskeyttämään harjoituksensa joukkueessa ilmaantuneiden useiden koronatartuntojen takia. Asiasta kertoi ensimmäisenä The Athletic.


Suomalainen kiekkolupaus Anton Lundell itsevarmana: "Minut varataan kymmenen ensimmäisen joukossa" – nimeää esikuvakseen suomalaisen NHL-tähden

MTV 08:18 04.07

Hyökkääjä Anton Lundell on kuluvana kesänä järjestettävän NHL:n varaustilaisuuden suomalainen kärkinimi. Lundellia on povattu varattavaksi erilaisissa arvioissa ensimmäisen kierroksen sijoilla 10-20, mutta sentteri uskoo olevansa kuumempaa tavaraa.


Joutuuko NHL:n suurseura luopumaan ikonisesta logostaan? ”Urheilu rajaa automaattisesti joitakin ihmisiä ulkopuolelle”

iltalehti 08:07 04.07

Viime viikkoina rasismin vastaiset mielenosoitukset ovat vaikuttaneet myös monien yritysten brändi- ja imagoratkaisuihin. Esimerkiksi Suomessa asia muuttunut asenneilmapiiri on näkynyt Valion luovuttua Eskimo-jäätelömerkistään. USA:n suurten urheilun ammattilaissarjojen kuumin keskustelunaihe on ollut NFL-seura Washington Redskins, jonka nimeä on vaadittu muutettavaksi jo vuosikymmenten ajan. Nyt jopa tärkeät sponsorit ovat yhtyneet vaatimuksiin.


NHL ällistyi suomalaistähden ”kanuunasta” – ”Hän on vasta 20-vuotias”

MTV 06:30 04.07

Monet jääkiekkofanit ovat jo alkaneet odottaa innolla koronatauon päättymistä ja NHL:n pudotuspelien alkamista. Maailman kovin kiekkosarja on antanut sillä välin kannattajille hieman tunnelmapaloja.


Sport hankki takalinjoilleen NHL:n ykköskierroksen varauksen

yle 18:26 03.07

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Vaasan Sport solmi yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Stuart Percyn, 27, kanssa.


Sport hankki entisen NHL:n ykköskierroksen varauksen – ”Saimme erittäin monipuolisen puolustajan”

iltalehti 16:39 03.07

Vaasan Sport hankki takalinjoilleen puolustaja Stuart Percyn. Stuart Percyn ja Sportin välinen sopimus kattaa tulevan kauden, mutta sopimukseen kuuluu kahden kuukauden koeaika, seura kertoo verkkosivullaan. 27-vuotias kanadalaispuolustaja on Toronto Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2011.


Venäläinen maalivahtivalmennus on ajanut suomalaisen kiinni, suomalaisten osaamisella ? KHL:stä on kehkeytynyt NHL-valmiiden timanttien hautomo

jatkoaika.com 12:05 03.07

KHL:n suomalaiset maalivahtivalmentajat laittoivat alulle venäläisten maalivahtien nousun huipulle, ja tällä hetkellä KHL-taustaiset maalivahdit ovat murtautumassa NHL:n eliittiin laajana rintamana.


NHL:n pudotuspelikaupungit selvillä - valinnat osuivat Kanadaan

iltalehti 09:52 02.07

NHL:n pudotuspelien pelipaikkakunnat on päätetty. TSN-kanavan Bob McKenzie kertoo Twitterissä, että NHL:n pudotuspelien pelipaikkakunnat on päätetty. Jäljellä olleista vaihtoehdoista valinta osui Torontoon ja Edmontoon, joihin molempiin sijoitetaan 12 joukkuetta. Näin ollen esimerkiksi huhuissa vahvasti tyrkyllä ollut Las Vegas ja myös muut ehdolla olleet Yhdysvaltain kaupungit jäävät ilman playoff-kiekkoa.


Lähde: NHL:n pudotuspelikaupungit selvillä – kesken jäänyt kausi pelataan loppuun kiekkopyhätöissä

MTV 08:04 02.07

NHL:n pudotuspelien isäntäkaupungeiksi on valittu Toronto ja Edmonton, kertovat Sportsnet, ESPN ja TSN.


NHL-tähdet palaamassa olympiakaukaloihin? Pohjois-Amerikasta kantautuu lupaavia tietoja

MTV 06:58 02.07

NHL:n ja pelaajayhdistys NHLPA:n neuvottelema uusi työehtosopimus on päästämässä NHL-pelaajat jälleen olympiakaukaloihin, kertoo TSN:n toimittaja Pierre LeBrun.


NHL:n suomalaisvalmentaja sai erikoisluvan – Mikko Rantanen paljastaa: Näin tarkoin rajoituksin NHL:ssä nyt harjoitellaan

iltalehti 13:45 01.07

NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät 10. heinäkuuta – oletettavasti. Joukkueet treenaavat harjoituskeskuksissaan tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja vielä toistaiseksi ilman valmentajia. Vaikka epätietoisuus pelien jatkumisesta haittaa, on Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantanen valmis Stanley Cup -jahtiin.


ESPN: NHL:n allekirjoitusbonusten maksaminen ei lykkäänny – Sebastian Aho saa lähes kymmenen miljoonaa dollaria

yle 09:52 01.07

Eniten allekirjoitusbonusta tänä vuonna saavat Toronto Maple Leafsin Auston Matthews ja Mitch Marner.


Tulevia NHL-legendoja, ykkösvarauksia ja riihikuivaa rahaa – supertalentin kieltäytyminen käynnisti kaikkien aikojen tarjouskilpailun: ”Syynä oli yksittäinen ihminen”

MTV 07:00 30.06

Kanadalaisen entisen kiekkotähden Eric Lindrosin siirto Quebec Nordiquesista Philadelphia Flyersiin on yksi NHL:n historian puhutuimmista pelaajakaupoista. Kolmen seuran väliseksi selkkaukseksi eskaloituneen jupakan ratkeamisesta on kulunut tänään 28 vuotta.


NHL-pelaajilta on löytynyt yhteensä 26 positiivista koronanäytettä

yle 23:13 29.06

NHL:n on teettänyt pelaajille yli 1450 testiä.


HIFK hankki uuden sentterin Pohjois-Amerikasta – ”Olemme seuranneet pidempään”

iltalehti 15:51 28.06

Helsingin IFK on hankkinut riveihinsä Alex Broadhurstin. Alex Broadhurst on solminut HIFK:n kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen, kertoo seura tiedotteessaan. 27-vuotias yhdysvaltalaissentteri on pelannut edelliset seitsemän kautta NHL:n farmisarjassa AHL:ssä. Viime kaudella hän edusti San Diego Gullsia. NHL-seura Chicago Blackhawks varasi Broadhurstin seitsemännellä varauskierroksella vuoden 2011 varaustilaisuudessa.


Näkemys: Seattlen NHL-joukkueella ei vielä ole nimeä, mutta jo areenaratkaisujen myötä organisaatio antoi kasvot NHL:n tulevaisuudelle

jatkoaika.com 10:00 28.06

Seattlen suunnalta puhaltaa NHL-yhteisöön ilahduttavan raikas tuulahdus.


Alexandre Daigle oli NHL:n ykkösvaraus 27 vuotta sitten – hyökkääjästä tuli yksi kaikkien aikojen flopeista

iltalehti 15:43 27.06

Saku Koivu varattiin samassa tilaisuudessa numerolla 21. 27 vuotta sitten NHL:n varaustilaisuudessa tehtiin yksi kaikkien aikojen huonoimmista ykkösvarauksista, ainakin jälkikäteen tarkastellessa ja valtaviin odotuksiin nähden. Kanadanranskan pääpaikassa Quebeckissä järjestetyssä varaustilaisuudessa huudettiin ensimmäisenä Alexandre Daiglen nimi.


Hot topics