Listaus parhaista NHL-lupauksista julki – mukana kaksi suomalaista!

iltasanomat 07:58 08.07

The Athletic laittoi järjestykseen nuoret lupaukset, jotka eivät vielä ole saaneet peliaikaa NHL:ssä.


NHL:ssä paljastui kuukaudessa 35 koronavirustapausta – testejä tehty yhteensä tuhatmäärin

MTV 20:42 06.07

Yhteensä 35 pelaajaa on antanut positiivisen koronavirustuloksen 8. kesäkuuta alkaneella testijaksolla, jääkiekon NHL kertoi maanantaina kotisivuillaan.


NHL:ssä paljastui kuukaudessa 35 koronavirustapausta – testejä tehty tuhatmäärin

MTV 20:42 06.07

Yhteensä 35 pelaajaa on antanut positiivisen koronavirustuloksen 8. kesäkuuta alkaneella testijaksolla, jääkiekon NHL kertoi maanantaina kotisivuillaan.


Jesse Puljujärven uusi seura? Arvio uuden NHL-joukkueen kokoon­panosta julki – mukana neljä suomalaista

iltasanomat 10:41 04.07

Seattle aloittaa NHL:ssä kaudella 2021–2022. The Athletic arvioi joukkueen tulevaa kokoonpanon.


Nuori Teemu Selänne mätti tukun ylittämättömiä NHL-ennätyksiä, mutta Patrik Laine pääsi lähelle – "Voin myös hyvin jättää sen hänelle"

MTV 08:53 03.07

Tänään 50 vuotta täyttävällä Teemu Selänteellä on nimissään lukuisia ennätyksiä jääkiekon NHL:ssä. Iso osa niistä liittyy sensaatiomaiseen tulokaskauteen Winnipeg Jetsissä. 


Kultaleijona kiinnitti huomion Teemu Selänteen silmiinpistävään muutokseen NHL:ssä – jo pian alkoi tapahtua: "Ei tuollaista varmaan kukaan osannut kuvitella"

MTV 05:55 03.07

Ystävällinen ja iloinen, muita tsemppaava ja parrasvaloissa viihtyvä luonnonlapsi äärettömällä voitontahdolla. Näin 50 vuotta tänään perjantaina täyttävää Teemu Selännettä luonnehtivat hänen entiset joukkuekaverinsa. MTV Urheilu kysyi merkkipäivän kunniaksi muistoja Selänteestä myös hänen uransa alkuvaiheilta.


Yle: NHL:ssä miljoonia tienannut Jussi Jokinen tukee Wilma Murtoa tuntuvalla summalla – taustalla ainutlaatuinen yhteistyö

iltasanomat 21:24 02.07

Jussi Jokinen lähti Wilma Murron tukijaksi vuonna 2016.


Yle: Suomen yleisurheilutoivo Wilma Murrolla yllättävä tukija – NHL:ssä miljoonia tienannut Jussi Jokinen antaa 12 000 euroa vuodessa

iltalehti 20:31 02.07

Ylen mukaan jääkiekkoilija Jussi Jokinen tukee taloudellisesti seiväshyppääjä Wilma Murtoa NHL-konkari Jussi Jokinen tukee seiväshyppääjä Wilma Murtoa 12 000 eurolla vuodessa, kertoo Yle. Jokisen taloudellinen tuki kattaa noin neljänneksen Murron vuosibudjetista. Jokinen on tukenut Murtoa jo neljän vuoden ajan. – Jääkiekossa ja jalkapallossa suomalaisilla huipuilla palkkataso on aika erilainen kuin saman tason yksilöurheilussa. Halusin lähteä tähän olympiadiin tukemaan merkittävällä summalla, jotta Wilma pystyisi olemaan 24 tuntia vuorokaudessa huippu-urheilija, Jokinen kertoi Ylelle.


NHL:n suomalaisvalmentaja sai erikoisluvan – Mikko Rantanen paljastaa: Näin tarkoin rajoituksin NHL:ssä nyt harjoitellaan

iltalehti 13:45 01.07

NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät 10. heinäkuuta – oletettavasti. Joukkueet treenaavat harjoituskeskuksissaan tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja vielä toistaiseksi ilman valmentajia. Vaikka epätietoisuus pelien jatkumisesta haittaa, on Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantanen valmis Stanley Cup -jahtiin.


Sebastian Aholle koittaa tänään mojova tilipäivä – vääntö yli 300 miljoonan dollarin potista ratkesi NHL:ssä

iltalehti 08:47 01.07

NHL-pelaajat saavat allekirjoitusbonukset sovitusti. ESPN ja TSN uutisoivat, että liiga ja pelaajayhdistys NHLPA ovat päässeet sopuun siitä, ettei pelaajien allekirjoitusbonuksien maksamista siirretä, vaan ne suoritetaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Yli 300 miljoonan dollarin potti bonuksia lankeaa maksuun tänään, vaikkakin kuun alkuun sijoittuvien pyhäpäivien vuoksi rahat saattavat kilahtaa tileille vasta ensi viikolla.


NHL:ssä hämmentävä arvonta – odotettu tieto ykkösvarauksesta jäi vielä piippuun

iltalehti 12:10 27.06

Ennen arvontaa todennäköisyydet olivat Detroitin puolella, mutta seura pääsee valitsemaan lopulta neljäntenä. Jääkiekon NHL:ssä käytiin viime yönä tulevaa varaustilaisuutta edeltävät järjestelyt. Sarja järjesti arvonnan, joka ratkaisee seurojen varausnumerot itse varaustilaisuudessa. Ensimmäisen varausvuoron saava joukkue jäi kuitenkin epäselväksi, koska ykkösvarauksen sai niin sanotusti ”tyhjä arpa”.


Ex-NHL: Kari Takko teki ummikkona viisivuotisen uran NHL:ssä, muttei sopeutunut kakkosrooliin ? "Ymmärrän tappeluiden puolustelun 110-prosenttisesti"

jatkoaika.com 09:00 27.06

Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Maalivahti Kari Takolle tuli 80-luvulla tutuksi sekä bussiliiga AHL että NHL:ssä State of Hockey ja menestysjoukkue Edmonton Oilers.


Mario Lemieux kärsi kroonisista selkäkivuista ja sairasti syövän – naputteli ohimennen 1 723 pistettä NHL:ssä: ”En muista vastaavaa”

iltasanomat 08:00 27.06

Mario Lemieux oli ylivertainen jääkiekkoilija, jonka urasta jäi vaivojen takia jossiteltavaa. Joukkuetoverit eivät löydä pahaa sanottavaa legendasta myöskään kaukalon ulkopuolelta.


Mario Lemieux kärsi kroonisista selkäkivuista ja sairasti syövän – naputteli ohimennen 2 857 pistettä NHL:ssä: ”En muista vastaavaa”

iltasanomat 08:00 27.06

Mario Lemieux oli ylivertainen jääkiekkoilija, jonka urasta jäi vaivojen takia jossiteltavaa. Joukkuetoverit eivät löydä pahaa sanottavaa legendasta myöskään kaukalon ulkopuolelta.


Aleksander Barkovin elämässä on tapahtunut mullistuksia – heitti hulvattoman vitsin äidistään: "Sen takia tulemme edelleen toimeen"

MTV 17:17 26.06

Jääkiekon NHL:ssä pelaavan Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov sai aiemmin koronaviruspandemian aikana apua Olga-äidiltään. Viime aikoina Barkov on kuitenkin joutunut opettelemaan uutta.


Saksalainen voitti NHL:n pistepörssin. Se ei ollut sattuma, vaan enne. Saksa on herännyt jääkiekkoon, ytimessä on HIFK-ikoni Toni Söderholm ja tämä on reportaasi siitä. Hier kommt die Sonne.

jatkoaika.com 09:33 26.06

Kansainvälisessä jääkiekossa on nähtävissä mullistus, jota laji on odottanut vuosikymmeniä: Saksa on herännyt. Se näkyy jo NHL:ssä, arvoturnauksissa ja junioreissa. Kyse ei ole sattumasta, vaan työn tuloksista. Yksi kehityksen keskushenkilöistä on Toni Söderholm. Hänen vastuunsa on iso. Saksa on jääkiekolle huipputärkeä maa.


Uuden NHL-seuran kotiareenan nimi herättää huomiota – oikeudet ostanut miljardööri antoi merkittävän lupauksen

iltasanomat 22:24 25.06

Seattlen joukkue aloittaa NHL:ssä kaudella 2021–2022.


Suomalaismaalivahti todisti erotuomarin karmeat vammat: nenä irti, silmä roikkui, hampaat irtosivat

iltalehti 20:17 23.06

Linjatuomarin ura päättyi silmänräpäyksessä. NHL:ssä linjatuomarina toiminut Pat Dapuzzo valmistautui 9. helmikuuta 2008 Philadelphia Flyersin ja New York Rangersin otteluun niin kuin oli valmistautunut 24-vuotisen tuomariuransa aikana 1 531 aiempaan runkosarjan otteluun. Dapuzzo ei vain tiennyt, että illan Flyersin ja Rangersin kohtaaminen jäisi hänen viimeiseksi ottelukseen erotuomarina ja viimeiseksi kerraksi, jolloin hän vetää luistimet jalkaansa.


Kommentti: NBA teki kovan ratkaisun – seuraako NHL perässä?

MTV 07:48 21.06

NBA antoi pelaajille vapauden jäädä pois loppukauden peleistä ilman sanktioita. MTV Urheilun Marko Leppänen pohtii, olisiko saman kaltainen ratkaisu paikallaan NHL:ssä.


Hot topics