Nanna Karalahti myönsi totuuden lumoavan Instagram-kuvansa takana – Espanjan-matka sai viheliäisen käänteen

iltasanomat 16:58 21.11

Nanna Karalahti kertoi seuraajilleen vilpittömästi siitä, miten kahden lapsen kanssa matkustaminen ei aina ole niin helppoa kuin miltä kuvissa voisi vaikuttaa.


Nanna Karalahti julkaisi suloisen kuvan tyttärestään: "Raju pikku tyttö!"

mtv 13:07 21.11

Hyvinvointivalmentajana työskentelevä Nanna Karalahti viettää parhaillaan aikaa perheensä kanssa Espanjassa. Karalahti julkaisi tyttärestään herttaisen kuvan. 


Nanna Karalahti pesi Martina Aitolehden tuloillaan – hurjat mätkyt molemmille

iltalehti 15:44 04.11

Hyvinvointipalveluita yhdessä Martina Aitolehden kanssa tarjoava Nanna Karalahti tienasi ystäväänsä enemmän. Hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Martina Aitolehti tienasi viime vuonna 108 723 euroa. Jälkiveroa jäi maksettavaksi 18 579 euroa. Vuonna 2017 Aitolehden tulot olivat 101 389 euroa ja jälkiveroa jäi maksettavaksi 30 158 euroa. Tulot ovat nousseet selvästi, sillä vielä vuonna 2016 Aitolehden ansiotulot olivat 42 000 euron luokkaa.


Nanna Karalahden tulot löivät Jere-puolison laudalta – pyörittää useampaa yritystä

iltasanomat 12:54 04.11

Karalahtien perhe ansaitsee elantonsa yrittäjyydellä.


Nannaa mestaruushaaveille: Bottas paalupaikalle 12 tuhannesosasekunnin turvin – Hamilton keskeytti viimeisen nopean kierroksensa aika-ajoissa

yle 00:06 03.11

Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottas lähtee paalupaikalta Austinin F1-osakilpailuun.


Tältä näyttää Nanna Karalahden mummi - suloinen perhekuva

iltalehti 18:00 02.11

Televisiosta tuttu hyvinvointiyrittäjä ja liikuntavalmentaja Nanna Karalahti onnittelee isoäitiään myös Instagramissa. Nanna Karalahti on jakanut hauskan yhteiskuvan äitinsä ja isoäitinsä kanssa Instagramissa. Kuvassa on myös Nannan sisar sekä Nannan ja Jere Karalahden lapset Jax ja Alexia. Näet kuvan myös täältä.


Lumoavat kuvat julki: Nanna Karalahden Karoliina-sisko meni naimisiin – aikoi avioitua salaa jopa perheeltään, mutta suunnitelma petti

iltasanomat 14:18 26.10

Wellnessmalli-kilpailua luotsaava Karoliina Koivisto avioitui Patrick-rakkaansa kanssa Helsingin Tuomiokirkon kappelissa.


Nanna Karalahti elää unelmaansa – suuntaa perheensä kanssa Espanjaan: "Olen niin onnellinen"

mtv 13:07 24.10

Hyvinvoinnista ammatin itselleen tehnyt Nanna Karalahti kertoo elävänsä unelmaansa.


Pelaajan unelma! 2 500 retropeliä julkaistiin ilmaiseksi verkossa

stara 08:00 17.10

Internet Archive tarjoaa nannaa erityisesti 1980- ja 90-luvuilla varttuneille pelien


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 17.10

Internet Archive tarjoaa nannaa erityisesti 1980- ja 90-luvuilla varttuneille pelien


Muotiraamattu Vogue innostui suomalaismiehestä, joka löysi itsensä mummojen ompelukurssilla – Rolf Ekroth on muodin suuri lupaus

yle 08:00 13.10

Muotisuunnittelija, kulttuurivieras Rolf Ekroth pitää kohun keskelle joutunutta Aalto-yliopiston muotikoulun opettajaa Tuomas Laitista elämänsä tärkeimpänä suunnannäyttäjänä.


Nanna Karalahti palaa ruutuun: Fitnesspäiväkirja 2020 alkaa pian, mukana Eevi, muttei Jannia

iltalehti 12:04 09.10

Nanna Karalahti, Eevi Teittinen, Tia-Maria Sokka ja Pernilla Böckerman tähdittävät Fitnesspäiväkirjojen uutta tuotantokautta. Fitnesspäiväkirjat alkaa uusin jaksoin Dplay -suoratoistopalvelussa 5.11. ja televisiosta sarja tulee keväällä 2020. Sarjaa tähdittävät Nanna Karalahti, Eevi Teittinen, Tia-Maria Sokka ja Pernilla Böckerman. – Onko vähän siistiä??! Ihana päästä motivoimaan jengiä myös telkkarin välityksellä. Oon muutaman jakson nähnyt itse, tulee kyllä ihan todella hieno kausi, Karalahti kertoo Instagram-päivityksessään.


Nanna Karalahti hellyttävässä yhteiskuvassa lapsensa kanssa: "Ei ole olemassa niin voimakasta asiaa kuin äidinrakkaus"

mtv 07:30 08.10

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden puoliso, hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti julkaisi herttaisen kuvan itsestään ja Jax-pojastaan.


Jere Karalahti esittelee uusia tatuointejaan – lasten nimet koristavat pohkeita: ”Mielettömän upeat”

iltalehti 08:02 09.09

Ex-kiekkotähti on tatuoinut pohkeisiinsa lastensa Jaxin ja Alexian nimet. Entinen jääkiekkoilija, yrittäjä Jere Karalahti on ottanut kaksi uutta tatuointia. Karalahden molemmissa pohkeissa komeilevat nyt koristeelliset tatuoinnit, joissa lukee hänen ja Nanna Karalahden lasten Alexian ja Jaxin nimet. – Vähän uutta inkkii, boom! Huikeeta settii, Jere kirjoittaa.


Nanna Karalahti julkaisi suloisen kuvan tyttärestään: "Mikään ei koskaan vähennä tätä kiitollisuutta ja rakkautta"

mtv 19:03 04.09

Nanna Karalahti jakoi kauniin kuvan tyttärestään.


SaiPan Antti Tuomenoksa rakensi eurooppalaisen joukkueen sivuuttaen pohjoisamerikkalaiset pelaajat ? Ramstedt ja Záborský uuden joukkueen keihäänkärkenä

jatkoaika.com 17:39 24.08

Urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa on ollut jälleen kiireinen mies rakentaessaan SaiPan kokoonpanoa palanen kerrallaan. Viime kausina SaiPassa on totuttu näkemään tuntemattomia pohjoisamerikkalaisia suunnannäyttäjiä, mutta tulevalla kaudella suurin huomio kiinnittyy kahteen Liiga-konkariin, Teemu Ramstedtiin ja Tomáš Záborskýyn.


Perhetragedia varjosti Nanna Karalahden lapsuutta – äiti romahti: ”Synnyin itkevän syliin”

iltalehti 14:17 18.08

Torstaina ilmestyneessä WSOY:n kustantamassa Sinä pystyt -teoksessa Nanna Karalahti avautuu lapsuuttaan varjostaneesta tragediasta. Yrittäjä Nanna Karalahti kertoo tuoreessa WSOY:n kustantamassa Sinä pystyt -teoksessa olleensa aina kannustajaluonne. Pärjääjämentaliteetti syntyi osittain lapsuutta varjostaneen perhetragedian takia. Nanna oli vielä äitinsä mahassa kasvamassa, kun perhettä kohtasi suuri suru. – Minä synnyin itkevän äidin syliin, kirjoittaa Nanna Karalahti teoksessa.


Jere ja Nanna Karalahti elävät uutta elämänvaihetta, joka laittoi perheen arjen uusiksi – ”Voimme vihdoin olla vain kahdestaan”

iltasanomat 19:23 16.08

Jere Karalahti ymmärsi Atlantin valtamerellä purjehtiessaan, että perhe on hänelle kaikista tärkein asia. Nyt hänen lapsensa ovat aloittaneet tarhassa ja ex-kiekkoilija elää uudenlaista arkea.


Ässien kolmesta nuoresta, dramaattista voittoa päättyneessä ottelussa sarjan MM-taistosta seksuaalisuuden heräämistä

Hot topics