Auts, Anne! Kerttu Niskanen nosti viestinaiset voittotaisteluun – Anne Kyllönen romahti, Suomi putosi neljänneksi

iltalehti 11:51 08.12

Kerttu Niskanen teki vahvan suorituksen Lillehammerin maailmancupin viestissä. Anne Kyllönen oli suurissa vaikeuksissa. Kilpailua johtanut Suomi päätyi sijalle neljä. Kerttu Niskanen tykitti komean suorituksen ja nosti Suomen naiset voittotaisteluun Lillehammerin maailmancupin viestissä. Niskanen hiihti Suomen kakkososuutta 4x5 kilometrin kilpailussa. Hän lähti osuudelleen kärkiporukassa yhdessä Astrid Jacobsenin (Norja), Natalia Neprjajevan (Venäjä) ja Elina Rönnlundin (Ruotsi) kanssa.


Auts, Anne! Kerttu Niskanen nosti Suomen naiset viestin voittotaisteluun – Anne Kyllönen romahti

iltalehti 11:51 08.12

Kerttu Niskanen teki vahvan suorituksen Lillehammerin maailmancupin viestissä. Anne Kyllönen oli suurissa vaikeuksissa. Suomi putosi kärjestä sijalle neljä. Kerttu Niskanen tykitti komean suorituksen ja nosti Suomen naiset voittotaisteluun Lillehammerin maailmancupin viestissä. Niskanen hiihti Suomen kakkososuutta 4x5 kilometrin kilpailussa. Hän lähti osuudelleen kärkiporukassa yhdessä Astrid Jacobsenin (Norja), Natalia Neprjajevan (Venäjä) ja Elina Rönnlundin (Ruotsi) kanssa.


Komeaa, Kerttu! Niskanen nosti Suomen naiset viestin voittotaisteluun

iltalehti 11:51 08.12

Kerttu Niskanen teki vahvan suorituksen Lillehammerin maailmancupin viestissä. Kerttu Niskanen tykitti komean suorituksen ja nosti Suomen naiset voittotaisteluun Lillehammerin maailmancupin viestissä. Niskanen hiihti Suomen kakkososuutta 4x5 kilometrin kilpailussa. Hän lähti osuudelleen kärkiporukassa yhdessä Astrid Jacobsenin (Norja), Natalia Neprjajevan (Venäjä) ja Elina Rönnlundin (Ruotsi) kanssa.


Venäjän hiihtotähdet häkeltyivät – itänaapuri lentämässä ulos dopingrikkeiden vuoksi

iltalehti 06:08 02.12

Aleksandr Bolshunov ja Natalia Neprjajeva kommentoivat Venäjän maajoukkuetta uhkaavaa sulkemista kansainvälisistä kilpailuista. Venäjän hiihtotähdet ovat ymmällään, kun koko maajoukkue saatetaan sulkea kansainvälisistä kilpailuista. –?On vaikea tajuta, että niin on, Natalia Neprjajeva toteaa.


Krista Pärmäkoskikin hämmästyi venäläisen kilpasiskon kohtalosta – Natalia Neprjajeva ei salaillut rajua turhautumistaan: ”Ihan karmeaa”

iltasanomat 13:15 01.12

Natalia Neprjajeva pettyi rajusti sunnuntaina Rukan maailmancupissa.


Krista Pärmäkoski kertoo hetkestä, kun norjalaiset kilpasiskot iskivät ratkaisevan niitin: ”Ei vaan ollut jalkaa”

iltalehti 12:43 01.12

Suomalaistähti oli melko tyytyväinen Rukan maailmancupin takaa-ajon kuudenteen sijaan. –?Alussa yritin lähteä kovaa, ettei vaan Natalia Neprjajeva saisi peesihyötyä. Se alkuvauhti varmaan vähän kostautui, kun eivät hapot ihan huuhtoutuneet laskussa. Näin aloitti Krista Pärmäkoski kisa-analyysinsä Rukan maailmancupin 10 kilometrin vapaan takaa-ajon jälkeen.


Venäjän hiihtäjien pomo komensi naiset synnytystalkoisiin – tähti pyöritteli uhmakkaasti päätään

iltalehti 23:51 29.11

Natalia Neprjajeva ei ryhtynyt maajoukkuekavereidensa tapaan Jelena Välben määräämiin synnytystalkoisiin. Venäjän naishiihtomaajoukkueen kirkkain tähti Natalia Neprjajeva, 24, pyörittelee uhmakkaasti päätään, kun tiedustelen hänen mielipidettään hiihtopomo Jelena Välben määräämiin synnytystalkoisiin. –?Sadan prosentin varmuudella ei missään tapauksessa seuraavan 3–4 vuoden aikana, Neprjajeva jyrähtää.


Syvällä kuopassa käyneen Kerttu Niskasen tilanteeseen muutosta: ”Hän on vapautunut”

iltalehti 17:26 17.11

Suomalaishiihtäjän suoritukset viikonloppuna Oloksella olivat lupaavia. Viime kaudella syvässä kuopassa käyneen Kerttu Niskasen, 31, suoritukset viikonloppuna Oloksen tykkikisoissa olivat lupaavia. Sunnuntaina Niskanen oli itselleen heikommalla hiihtotavalla vapaalla kympin kisassa parhaana suomalaisena toinen. Tappiota viime kauden maailmancupin kakkoseen Natalia Neprjajevaan kertyi 15 sekuntia.


Niskasen sisarukset jälleen hyvässä vedossa Oloksella

yle 13:29 17.11

Miesten vapaan hiihtotavan kilpailun voitti Iivo Niskanen. Naisten kisan ykkönen oli Venäjän Natalia Neprjajeva.


Venäläistähti antoi Suomen hiihtonaisille kyytiä – Kerttu Niskaselta lupaava veto

iltalehti 11:16 17.11

Natalija Neprjajeva voitti kaikki kolme Oloksen tykkikisojen starttia. Sunnuntaina tuli ykköstila vapaan kympillä. Kerttu Niskanen oli kisan kakkonen. Viime kauden maailmancupin kakkonen Natalia Neprjajeva oli voittamaton Oloksen tykkikisoissa viikonloppuna Muoniossa. Venäläinen sinetöi triplavoittonsa sunnuntaina, kun hän oli sukkelin vapaan etenemistavan 10 kilometrin väliaikalähtökilpailussa.


Suurkaupungin tyttö pisti aikanaan pienen Räyringin kylän sekaisin – Natalia Alaspää on yhä monelle Suomessa liian äänekäs ja liian venäläinen

yle 18:30 16.11

Kahden korkeakoulututkinnon blondi vaihtoi Neuvostoliiton sosialismin pohjalaiskylän kapitalismiin ja päätyi navetan kautta yrittäjäksi.


Anne Kyllöseltä todella väkevää menoa – vain venäläistähti oli parempi klassikkokilpailussa

iltalehti 13:37 15.11

Natalia Neprjajeva kukisti suomalaisen Oloksen tykkikisojen perinteisen sprintissä perjantaina. Hiihtokausi 2019–20 alkoi kunnolla perjantaina Oloksen klassisissa tykkikisoissa, kun kilpailuohjelmassa oli perinteisen etenemistavan sprintit. Vahvaa alkutalven kuntoa uhkuva Anne Kyllönen hiihti komeasti toiseksi Muonion tunturimaisemissa. Finaalissa edelle sujahti vain venäläistähti Natalia Neprjajeva, viime kauden maailmancupin kakkonen ja kaksinkertainen MM-mitalisti.


Venäläinen Natalia on järisyttävän lihaksikas ilmestys: muut kilpailijat näyttivät lavalla todella pieniltä – tulos herätti ihmetystä

iltalehti 10:55 10.11

Natalia Kuznetsova saavutti viime vuoden loppupuolella ammattilaiskortin kehonrakennuksessa. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Viime viikonloppuna venäläinen nousi lavalle IFBB Pro Leaguen kisassa Romaniassa. Hän oli massiivinen muihin kilpailijoihin verrattuna, mutta tuloksena oli ”vain” kakkostila, kuten Kuznetsova itse kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan oheen.


Venäläistä Nataliaa, 19, luullaan jatkuvasti Jennifer Lopeziksi – opiskelijatyttö hämmästyi vertauksista

iltasanomat 20:49 31.10

Venäläistä Nataliaa luullaan jatkuvasti poptähti Jennifer Lopeziksi.


Euroviisuissa 2012 hurmannut Udmurtian laulava mummo Natalia Pugacheva on kuollut

iltasanomat 22:04 26.10

Venäjä osallistui vuoden 2012 Euroviisuihin mummoilla eli babushkoilla.


Alma juhlii vuosipäivää Natalia-rakkaansa kanssa – julkaisi harvinaisen yhteiskuvan!

iltalehti 00:08 16.10

Laulaja Alma juhlii vuosipäivää tyttöystävänsä kanssa. Chasing Highs -hitistään tunnettu Alma julkaisi kuvan suutelukuvan itsestään ja tyttöystävästään Natalia Kalliosta Instagram-tilillään. –?3 vuotta. Rakastan sinua, beibi, Alma kirjoittaa englanniksi.


Alma julkaisi harvinaisen kuvan Natalia-rakkaastaan – suutelee tyttöystäväänsä hellästi: ”Rakastan sinua kulta”

iltasanomat 22:22 15.10

Alma juhlistaa parin vuosipäivää herkällä yhteiskuvalla.


Alma julkaisi harvinaisen kuvan Natalia-rakkaastaan – suutelee tyttöystävänsä hellästi: ”Rakastan sinua kulta”

iltasanomat 22:22 15.10

Alma juhlistaa parin vuosipäivää herkällä yhteiskuvalla.


Ihmisoikeuskouluttaja Natalia Kallio ei tahdo mainetta Alman tyttöystävänä: "Minua tarkastellaan paljon parisuhteeni kautta"

mtv 08:09 12.10

Feministisen runoteoksen julkaissut Kallio haluaa, että nainen nähdään yksilönä. 


Alma ja Natalia-tyttöystävä lemmenlomalla Pariisissa - vierailivat jopa drag-klubilla: "Pariisi oli hieno"

iltalehti 12:16 16.09

Alma vieraili Pariisissa lemmenlomalla tyttöystävänsä kanssa. Poptähti Alma kertoo Instagramissa käyneensä Pariisin lomalla. Seurana hänellä oli tyttöystävä Natalia. Pari on nauttinut kuvien perusteella täysin palkein Pariisin kulturellista ympäristöstä ja nähtävyyksistä. He kävivät muun muassa Eiffel-tornilla ja taidegalleriassa. Kaksikko näyttää yöpyneen Pariisin kattojen korkeudella olevassa huoneistossa.


? Nyt vuorossa olevaa yhdeksää ihmistä vaihtuu tänään työsulkuun – kadonneen

Hot topics