Muistatko vielä Sabrina teininoidan? Sarjan tähdet kokoontuivat yhteen 17 vuoden jälkeen

iltalehti 22:12 23.01

Suomessakin seurattiin teininoidan seikkailuja takavuosina. Yhdysvaltalaista Sabrina, teininoita -sarjaa tehtiin vuosina 1996-2003. Tilannekomediassa seurattiin taikoja tekevää teini-ikäistä Sabrina Spellman -nimistä noitaa, jota näytteli Melissa Joan Hart. Melissa, 43, on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvan sarjassa näytelleiden kollegoidensa kanssa 17 vuotta sarjan päättymisen jälkeen. Kuvassa ovat hänen lisäkseen Nate Richert, 41, (näytteli Harvey Kinklea) David Lascher, 47, (Josh Blackhart) ja Elisa Donovan, 48 (Morgan Cavanaugh).


Onko tämä edes mahdollista? New York Rangersin kultakalu kuin toisesta maailmasta – tämä tilasto sen osoittaa

MTV 08:40 21.01

Kaapo Kakon edustamalla New York Rangersilla ei ole mennyt tällä kaudella jääkiekon NHL:ssä kovin häävisti, mutta Artemi Panarin on kannatellut seuraa minkä pystyy. Suorastaan mykistävästi.


Jo 45 vuotta lavalla – Ulla Tapaninen ei väsy kiertämään Suomea: ”Ainahan olen keikkunut tuolla reppuni kanssa”

iltalehti 09:30 16.01

Mitä hullumpi maailma, sitä isommat naurut Ulla Tapaninen heruttaa siitä lavalla. Perhoset lepattavat näyttelijä Ulla Tapanisen vatsanpohjassa. Hento lepatus pitääkin tuntua. Lavalle ei kannata mennä kuin homma olisi yhdentekevää. Tammikuussa Tapanisen vatsassa lepatti Turun Linnateatterissa. Hän vieraili siellä Lava-ammuntaa VI – Six pack -esityksensä kanssa.


Miten näin voi käydä? UFC-ottelija loukkasi kätensä hyvin kummallisella tavalla: ”Kusitesti pitäisi tehdä ottelun jälkeen”

iltalehti 16:15 14.01

UFC-ottelija Anthony Pettis syyttää USA:n antidopingjärjestöä siitä, että hän hävisi Nate Diazille. Entinen kevytsarjan UFC-mestari Anthony Pettis hävisi Nate Diazille 17.8.2019 tuomariäänin. Pettisin mukaan tappio oli USADA:n vika, sillä hän sai viillon oikeaan käteensä antaessaan virtsanäytettä ennen matsia. Vamma olisi kuulemma vaatinut tikkejä ja esti lämmittelyn, minkä vuoksi Pettis joutui omien sanojensa mukaan ”ottelemaan kuin amatööri”.


Venäjän poliisipomon Suomen-loma kuohuttaa: Putinin lähipiirin kovanaamaa lennätettiin 120 000 eurolla

iltasanomat 14:55 13.01

Monien maiden pakotelistalla oleva Venäjän tutkintakomitean johtaja Aleksandr Bastrykin näyttää mieltyneen lomailuun Suomessa, sillä hänen kerrotaan ottaneen uutta vuotta vastaan Kuopion seudulla jo kolmantena vuonna peräkkäin.


Venäjän poliisipomon Suomen-loma kuohuttaa: Putinin lähipiirin kovanaamaa lennätettiin Kuopion, Helsingin ja Moskovan välillä 120 000 eurolla

iltasanomat 14:55 13.01

Monien maiden pakotelistalla oleva Venäjän tutkintakomitean johtaja Aleksandr Bastrykin näyttää mieltyneen lomailuun Suomessa, sillä hänen kerrotaan ottaneen uutta vuotta vastaan Kuopion seudulla jo kolmantena vuonna peräkkäin.


Treenasi huumepöllyissä, pelasi krapulassa - äidin pysäyttävät sanat saivat NHL-pelaajan hankkimaan apua

iltalehti 12:55 13.01

Nate Thompson kertoo Sportsnetin haastattelussa joutuneensa vahingolliseen päihdekierteeseen. 35-vuotias Thompson kertoo kiskoneensa viinaa ja huumeita suuren osan urastaan. Käyttö kiihtyi nuoruusvuosien jälkeen, kun alaskalainen oli vakiinnuttamassa paikkaansa NHL:ssä vajaa kymmenen vuotta sitten.


NHL-pelaaja treenasi pilvessä ja veti kovia huumeita – vasta äidin koskettavat sanat pysäyttivät: ”Joudun ehkä hautaamaan poikani”

iltasanomat 05:47 13.01

Montreal Canadiensin Nate Thompson oli lähellä päätyä pohjamutiin.


Hollywood-tähti Zac Efron joutui hengenvaaraan kesken tv-kuvausten – lennätettiin helikopterilla sairaalaan

iltasanomat 21:40 29.12

Zac Efron joutui vaaralliseen tilanteeseen kuvatessaan uutta extreme-sarjaansa.


Brittilehti: Zac Efron hengenvaarassa – lennätettiin sairaalaan Australiaan

stara 08:00 29.12

Suosittu näyttelijä Zac Efron kiidätettiin äskettäin brittilehti Sunday Telegraph -lehden


Meksiko syyttää Boliviaa diplomaattiensa häirinnästä La Pazissa – "Lähettilään virka-asunnon ympärillä lennätetty drooneja"

yle 10:36 26.12

Meksikon ja Bolivian välille kehkeytyi diplomaattinen kriisi sen jälkeen, kun Meksiko myönsi turvapaikan marraskuussa maanpakoon lähteneelle Bolivian entiselle presidentille Evo Moralesille.


Ritva Viljanen oli vastassa, kun ensimmäinen suomalainen tsunamin uhri lennätettiin kotiin – isovanhempien reaktio kävi sydämeen

iltasanomat 12:05 25.12

Sisäministeriön kansliapäällikkönä tsunamin aikaan toiminut Ritva Viljanen oli vastassa, kun kotiin lennätettiin ensimmäinen suomalainen vainaja, 14-vuotias tyttö.


Voiko TRE-tärinä auttaa työuupumuksessa?

iltalehti 07:29 18.12

TRE-menetelmällä puretaan hallitusti stressiä. Toimittaja Tero Kyllönen on palanut loppuun kahdesti. Illan Akuutissa TV1:llä hän selvittää, kuinka stressiä voi purkaa eräänlaisella ”tärinäterapialla”. Moni työuupumuksesta kärsinyt on Akuutin mukaan kertonut kokeilleensa TRE-stressinpurkumenetelmää palautumiskeinona. Menetelmä perustuu ihmisen biologiseen ja neurologiseen kykyyn palautua traumoista ja stressaavista tilanteista tärisemällä. Tärinäoppaana Terolla on Tension, Stress \& Trauma Release Exercise -kouluttaja Jyrki Rytilä. Hänen ohjastuksessaan Tero venyttelee ja herättelee vartalonsa syviä lihaksia. Välillä istutaan seinää vasten, välillä mennään lattiatasoon. Juuri lattialla Teron jalat alkavat täristä, niin kuin toiveena onkin. Tärinä nousee aina pakaroihin ja lantioon asti.


Yle: Al-Holin suomalaiset lennätetään Suomeen sen jälkeen, kun kurdit saavat leiriläiset Irakin rajalle

iltasanomat 20:37 10.12

Ylen mukaan kurdit toisivat al-Holin leirillä olevia suomalaisia Syyrian ja Irakin väliselle rajalle.


Onko F1-sääntöihin ujutettu turvallisuusriski? - ”Mennään kyllä ihan väärään suuntaan”

iltalehti 09:39 10.12

Vuoden 2021 F1-säännöissä on yllättävä muutos. Siinä kohtaa piti vähän hieraista silmiään. Toki Kansainvälinen autoliitto FIA haluaa yhdessä F1-oikeuksia hallitsevan Liberty Median kanssa rukata formula ykkösten sääntöjä niin, että kilpailusta tulisi tasaisempaa ja edullisempaa. Yhtenä keinona kustannusten karsimiseen – ja siten lajin osallistumiskynnyksen madaltumiseen – vuoden 2021 säännöissä laajennetaan kaikille yhteisiksi tarkoitettujen standardiosien käyttöä. Tavoite on kannatettava ja toivottavasti tulemme näkemään uusia kilpailukykyisiä F1-talleja.


Kuolleen somekissa Lil Bubin muisto elää - omistaja haluaa lähettää jäännökset avaruuteen

iltalehti 07:08 05.12

Jos rahoitusta löytyy, edesmenneen somekissa Lil Bubin tuhkat lennätetään avaruuteen. Erikoisesta ulkonäöstään tunnettu suloinen internet-julkkis Lil Bub -kissa kuoli joulukuun ensimmäisenä päivänä. Kuolemasta kertoi kissan omistaja Mike Bridavsky. Kahdeksanvuotias kissa kärsi monenlaisista fyysisistä ongelmista, mutta Bridavskyn mukaan viimeisinä aikoinaan kissalla oli niiden lisäksi vaikea tulehdus. Lil Bub kuoli nukkuessaan.


Kohun saattelemana Oulun kaupunginteatterista lähtenyt Kari-Pekka Toivonen löysi uuden johtajapestin

iltalehti 14:54 04.12

Kari-Pekka Toivonen Hämeenlinnan teatterin uudeksi taiteelliseksi johtajaksi. Hämeenlinnan Teatterin hallitus on valinnut uudeksi taiteelliseksi johtajaksi teatteritaiteenmaisteri Kari-Pekka Toivosen. Taiteellisena johtajana hän on työskennellyt aiemmin Linnateatterissa 2012-2014 ja Oulun kaupunginteatterissa 2014-2019.


Pelicansille raju menetys: tähtivahti vaihtaa maisemaa – korvaaja jo selvillä

MTV 08:19 28.11

SM-liigaseura Pelicansin maalivahtiosastolla tapahtuu muutoksia, kun alkukaudella lahtelaisseuraa kannatellut Tomi Karhunen siirtyy Sveitsin suurseura SC Berniin. Karhusen korvaajan nimi on jo selvillä.


Mitä sekoilua! Doc Martin loppuu, ei lopu, loppuu...

iltalehti 06:16 28.11

Suomessakin suositun brittisarjan jatkoa voi tässä vaiheessa vain arvailla. Sosiaalisesti kömpelölle Martin Ellinghamille joudutaan ehkä heittämään hyvästit – tai sitten ei. Suomessakin ennätettiin jo uutisoida, että verikammoiselle lääkärille jätetään jäähyväiset meillä parhaillaan pyörivän kauden jälkeen. Siitä on jäljellä illan jakso mukaan lukien enää kolme osaa.


Puolalaismedia Onet: Rajusti kaatunut Zyla selvisi ilman vakavia vammoja – hyppääjä itse leikitteli somessa: "Klassinen nenätelemark"

yle 19:56 24.11

Mäkihyppääjä Piotr Zyla kaatui pahannäköisesti ensimmäisen kierroksen hyppynsä Wislan maailmancupissa.


asia nousi hurmioon “Turnauskestävyyttä tarvitaan!” käteen Muut vievät Kiinasta koronaviruksen tartuntakeskittymästä Kunlun-pelissä Näkemys Liigayleisö suorana Boeing tässä, jos en todettuja valitsivat juuri Suomen

Hot topics