Nähdäänkö Harry ja Meghan seuraavaksi Netflixissä? Nyt herttuaparia havittelee jopa suoratoistojätti

iltalehti 08:52 24.01

Suoratoistopalvelu Netflix haaveilee jo yhteistyöstä kuninkaallisista titteleistään luopuvien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa. Kuningatar Elisabet kertoi lauantaina, että Sussexin herttuapari menettää kuninkaalliset tittelinsä brittihovista erotessaan. Luopumisen taustalla on parin toive elää vapaammin ja taloudellisesti riippumattomina hovista. Päätös avaa prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi kaupallisten yhteistöiden, kuten Netflixin ja Disneyn kanssa työskentelemisen saralla. Brittihovin edustajina vastaavien yhteistöiden tekeminen ei ole aiemmin ollut mahdollista. Tilanteesta on innostunut nyt myös suoratoistojätti Netflix. Uutismedia News Skyn mukaan Netflixin sisältöjohtaja Ted Sarandos on kertonut avoimesti halustaan päästä tekemään yhteistyötä Harryn ja Meghanin kanssa.


Hurja väite: Prinssi Harry haluaa lopettaa The Crown -sarjan: ”Varmistan, että sarjalle tulee loppu”

iltalehti 00:37 24.01

Netflixin The Crown -sarja kertoo kuningatar Elisabetin valtaannoususta ja brittihovin käänteistä hänen hallitsijuutensa aikana. Brittihovissa on riittänyt viime aikoina tohinaa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat halustaan jättää kuningashuone ja elää jatkossa ilman hovin rahallista tukea. He menettivät kuninkaalliset tittelinsä, eli heistä ei käytetä enää jatkossa nimitystä ”kuninkaallinen korkeutenne”. Jatkossa Harry ja Meghan tulevat asumaan sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa. Käänteet ovat olleet niin hurjia, että kuninkaallisfanit taatusti nauttisivat niistä The Crown -sarjassa, mikäli sarjaa tehtäisiin tähän päivään saakka ulottuvaksi. Neljättä kautta tehdään parhaillaan ja se sijoittuu 1980-luvulle. Vuosikymmeniä siis riittää ennen kuin tähän päivään asti päästäisiin.


Ben & Jerry’sin uutuusmaku: Netflix & Chilll’d

stara 21:20 23.01

Jäätelöyhtiö Ben & Jerry’s on aloittanut yhteistyön suoratoistopalvelu Netflixin kanssa.


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:20 23.01

Jäätelöyhtiö Ben & Jerry’s on aloittanut yhteistyön suoratoistopalvelu Netflixin kanssa.


Netflixin Mindhunter-suosikkisarjan kohtalo täysin auki – näyttelijöiden sopimus umpeutui

iltasanomat 22:30 22.01

Netflixin Mindhunter-sarjan kohtalo on täysin auki.


Ilouutinen faneille! Henkien kätkemä ja muut ylistetyt japanilaiset animaatiot saapuvat Netflixiin

iltalehti 10:12 22.01

Netflixiin saapuu liuta japanilaisia animaatioelokuvia. Suoratoistopalvelu Netflix hemmottelee japanilaisten animaatioelokuvien ystäviä. Helmikuun alusta lähtien katsottavaksi saapuu liuta Studio Ghiblin elokuvia. Netflixiin saapuvien elokuvien joukossa ovat esimerkiksi mestariohjaaja Hayao Miyazakin rakastetut klassikot Henkien kätkemä, Prinsessa Mononoke, Kikin lähettipalvelu, Naapurini Totoro, Liikkuva linna ja Prinsessa Kaguyan taru. Netflixin tiedotteen mukaan elokuvat tulevat katsottavaksi Aasiassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Väli-Amerikassa.


Disney+ -suoratoistopalvelu ei tule vielä Suomeen

stara 13:20 21.01

Disney aloitti Netflixin haastajaksi kuvaillun Disney+ -suoratoistopalvelunsa Yhdysvalloissa loppuvuodesta. Suomeen


Tältä Steven Seagal näyttäisi Netflixin The Witcher -sarjan pääroolissa

stara 20:00 18.01

Netflixin The Wicher – Noituri – sarjan pääroolissa nähdään muun


Netflixin italialaisen suosikkisarjan Suburran tähti: ”Rooli on auttanut minua ymmärtämään, millaista on olla hylkiö”

iltasanomat 08:02 05.01

Giacomo Ferrara on yksi Italian ensimmäisen Netflix-tuotannon tähdistä. Hänen hahmonsa haluaa Rooman kuninkaaksi.


Suosikkisarja Orange is the New Blackin luojan poika kuoli lasketteluonnettomuudessa

stara 16:00 04.01

Netflixin huippusuositun Orange is the New Black -sarjan luojaa, Jenji


Orange Is the New Black -sarjan luojan uusivuosi alkoi järkyttävästi – menetti poikansa tapaturmaisesti

mtv 21:04 02.01

Netflixin suosikkisarjan luoja Jenji Kohanin vuosi alkoi surun saattelemana.


Margaret oli skandaalinkäryinen raikuliprinsessa: Sivusuhteet murhasta syytettyyn gangsteriin ja 18 vuotta nuorempaan puutarhuriin suututtivat kansan lopullisesti

iltalehti 07:52 02.01

Skandaalit ovat aina värittäneet brittihovin elämää. Prinsessa Margaretia ei muisteta hyväntekeväisyystyöstä vaan kohuprinsessana, joka osasi myös pitää hauskaa. Kuningatar Elisabetin pikkusisko, jo edesmennyt prinsessa Margaret on tullut viime vuosina monille tutuksi Netflixin hittisarjasta The Crown. Hänen tapahtumarikas elämäntarinansa vallan varjossa on vertaansa vailla. Vuonna 1930 syntynyt prinsessa Margaret oli nelisen vuotta vanhempaa isosiskoaan Elisabetia kauniimpi: pieni, siro ja tiimalasivartaloinen. Siniset silmät, täyteläiset huulet ja virheetön iho toivat Margaretille mainetta maailman kauneimpana naisena. Margaret oli viimeinen prinsessa, joka ei koskaan käynyt koulua. Noina aikoina ajateltiin, että Margaret ei tarvinnut koulutusta, hänhän menisi naimisiin. Kirjaviisauden sijaan Margaret pärjäsikin seurapiireissä nokkeluudellaan ja huumorintajullaan.


Näin Kevin Hartin vaimo sai rakkaansa kiinni pettämisestä – itkee edelleen, kun muistelee kyseistä hetkeä

iltalehti 00:10 31.12

Eniko Parrish kertoo vaikeasta aiheesta Netflixin uudessa dokumentissa. Eniko Parrish kertoo Netflixin uudessa dokumenttisarjassa aviomiehensä pettämisskandaalista. Kyyneleiltä ei vältytä. Koomikko ja näyttelijä Kevin Hart on pahoitellut pettämistään myös julkisesti. Parrish, 35, sai tietää Hartin pettämisestä tuntemattomalta henkilöltä anonyymin viestin avulla. Parrish muistelee kyseistä hetkeä Netflixin uutuusdokumentissa, jaksossa kolme, What Happened in Vegas.


Teräsmies-tähti näytteli uutuussarjassa yläosattomissa – turvautui äärimmäiseen keinoon

mtv 14:09 29.12

Näyttelijä Henry Cavill tähdittää Netflixin uutuussarjaa The Witcher.


Kommentti: Netflixin uutuus on gangsterielokuvien kuningas – tästä kaikissa mafiatarinoissa on aina ollut kyse

iltasanomat 22:15 25.12

Komea The Irishman paljastaa, mistä ohjaajalegenda Martin Scorsesen mafiatarinoissa on aina ollut kyse, ylistää elokuvakriitikko Taneli Topelius.


Tiesitkö, että Dolly Partonin megahitti syntyi, kun vieras punapää yritti vietellä countrytähden miehen?

iltasanomat 07:45 22.11

Dolly Parton’s Heartstrings on Netflixin kahdeksanosainen uutuussarja. Jokainen jakso perustuu yhteen Dolly Partonin lauluun.


ja ryhmiä odotellaan” kiri kolmen maalin löysi lupaavan moni jäi rentouttava oheisharjoittelu takaa ohi - ulko­maalaisia

Hot topics