Sattumaako? Supertähti Neymar on ollut viisi vuotta sivussa samana päivänä – 11. maaliskuuta on jälleen tärkeä peli

iltalehti 22:39 20.12

11. maaliskuuta on viime vuosina tarkoittanut Neymarille taukoa peleistä. 11. maaliskuuta on monelle päivä muiden joukossa. Sitä se ei kuitenkaan ole Paris Saint-Germainia edustavalle Neymarille. Neymar on ollut viisi vuotta peräjälkeen sivussa kentältä juuri 11. maaliskuuta. Viimeiset kolme vuotta brassitähti on kärsinyt juuri kyseisenä ajankohtana loukkaantumisesta, aikaisemmin hän on ollut pelikiellossa.


Neymarin siirtosaagassa tänään käänne? Barcelonan ja PSG:n edustajat tapaavat

iltalehti 07:43 13.08

Katalonialainen radiokanava RAC1 kertoi myöhään maanantai-iltana, että Barcelonan ja PSG:n edustajat tapaavat tiistaina. PSG:stä pois haluavan Neymarin tuleva osoite saattaa selkiytyä tänään, kun huippuseurojen edustajat keskustelevat mahdollisen siirrosta, kertoo RAC1. Seurojen välit ovat siinä määrin tulehtuneet, että Barcelonan puheenjohtajan Josep María Bartomeun sijasta ranskalaisseuran edustajien eteen saapuu Neymarille tuttu brasilialainen neuvonantaja André Cury.


Kohufutaaja Neymarille jälleen huonoja uutisia – on pitkään pelikiellossa Mestarien liigassa

MTV 16:37 19.06

Viime viikot kohuotsikoiden keskellä pyörinyt brasilialaistähti Neymar on saanut jälleen huonoja uutisia. Euroopan jalkapalloliitto UEFA ei hyväksynyt Neymarin seurajoukkueen Paris Saint-Germainin valitusta hyökkääjätähden pelikieltoon liittyen.


Raiskauskohun keskellä vellovalle Neymarille lisää murheita, Copa America jää väliin loukkaantumisen vuoksi – "Hän ei ole siinä kunnossa"

MTV 09:02 06.06

Brasilian supertähti Neymar ei kykene osallistumaan Copa Americaan loukkaantumisen vuoksi.


Raiskauskohun keskellä vellovalle Neymarille lisää murheita – "Hän ei ole siinä kunnossa"

MTV 09:02 06.06

Brasilian supertähti Neymar ei kykene osallistumaan Copa Americaan loukkaantumisen vuoksi.


keskelle katua tolppa nostaa kyyneleet silmiin Poikkeuksellisen pirteän myyjän pois estetty, ihmiset Rovaniemellä aloitteen työpäivien valmentajan tempusta – YYA-uskollisuus

Hot topics