Uskoisitko 60-vuotiaaksi? Seksisymboliksi ohjelmillaan noussut tv-kokki Nigella Lawson juhli syntymäpäiväänsä

iltalehti 17:39 09.01

Tv-kokki Nigella Lawson haluaa olla avoin iästään. Tv-kokki Nigella Lawson täytti hiljattain 60 vuotta. Hän kertoi ikääntymisen mukanaan tuomista tunteista ja ajatuksista Sunday Times -lehdelle. Lawson on aina halunnut olla avoin iästään. Täyttäessään 30 vuotta hän kirjoitti juhlakutsuihin ikänsä, jotta ei voisi koskaan valehdella siitä. Kaikesta huolimatta hän on joutunut taistelemaan, jotta ei tuntisi häpeää iästään.


F1-maailma pysähtyi 25 vuotta sitten - Tamburello-mutkassa odottanut näky lamaannutti kuljettajan, jonka hengen Ayrton Senna oli pelastanut: ”En voinut tehdä yhtään mitään”

iltalehti 13:09 05.01

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 25 vuotta historian synkimmästä F1-viikonlopusta, joka muutti lajin iäksi mutta vei samalla kahden ihmisen hengen. Formula 1 -sarja on paininut läpi historiansa turhauttavan ongelman kanssa. Yksi tai muutama talli on aina ylitse muiden, ja ratkaisua haetaan sääntömuutoksista. 1990-luvun alussa ratoja dominoivat Nigel Mansellin ja Alain Prostin ajamat Williams-autot, joiden automatiikka oli viety pidemmälle kuin yhdessäkään toisessa tallissa. Kilpailuasetelmaa haluttiin tasata kaudelle 1994.


Tv-kokki Nigella Lawson, 60, oli avioeron jälkipyykin myötä menettää maineensa, mutta pääsi samalla irti huumeista: ”Minä olen synkkä persoona”

iltasanomat 07:57 05.01

Tammikuun alussa 60 vuotta täyttänyt tv-kokki Nigella Lawson on elänyt vaiherikkaan elämän.


Faragen brexit-puolue ei haasta konservatiiveja ylimääräisissä vaaleissa – Boris Johnson voi huokaista helpotuksesta

iltasanomat 16:19 11.11

Nokkamies Nigel Faragen mukaan brexit-puolue ei aseta ehdokkaita brittikonservatiiveja vastaan ensi kuun ennenaikaisissa parlamenttivaaleissa.


Brexit-puolueen nokka­mies Nigel Farage jättäytyy pois Britannian parlamentti­vaaleista – kampanjoi silti Johnsonin ero­sopimusta vastaan

iltasanomat 15:45 03.11

Mielipidemittausten mukaan konservatiivit voittaa tulevat vaalit selvästi, Faragen puolue neljäs.


Brexit-haukka Nigel Farage ei asetu ehdolle tulevissa vaaleissa, vaan aikoo keskittyä Boris Johnsonin erosopimuksen haukkumiseen

yle 14:41 03.11

Brexit-puolueen arvioidaan voivan syödä merkittävästi konservatiivien kannatusta joulukuun parlamenttivaaleissa.


433 Nigel-nimistä kerääntyi yhteen – yrittivät rikkoa ennätyksen

stara 19:20 02.10

Iso-Britannian Worcestershiressä sijaitsevassa baarissa järjestettiin tilaisuus, jossa nimenhuudolle ei ollut


Ex-nyrkkeilymestari palaa kehään – on promoottorin mukaan "maapallon hyväkuntoisin 55-vuotias"

MTV 17:55 26.09

Ammattinyrkkeilyn keskisarjan ja ylemmän keskisarjan MM-vöitä 1990-luvulla hallussaan pitänyt brittinyrkkeilijä Nigel Benn palaa nuorattuun neliöön. Bennin, 55, yhden ottelun mittainen paluu tapahtuu 23. marraskuuta Sakio Bikaa, 40, vastaan Birminghamissa.


Brittipoliitikko latoi hurjia lauseita kuninkaallisista – lokaa niskaansa saivat niin kuningataräiti kuin prinssi Harrykin

iltalehti 19:16 13.08

Nigel Faragen mukaan prinssi Harry oli paljon miellyttävämpi aiheuttaessaan pahennusta. Brexit-puolueen johtaja Nigel Farage arvosteli kuningasperhettä kovin ottein pitämässään puheessaan oikeiston kokouksessa. Arvostelun kohteeksi joutui niin Sussexin herttuapari kuin tuleva kuningas. Faragen mielestä prinssi Harryn suosio romahti hänen avioiduttua ex-näyttelijä Meghanin kanssa. Poliitikon mielestä prinssi oli paljon miellyttävämpi juhlimisaikoinaan.


Brexit-puolueen pomo parjasi kuninkaallisia puheessaan – solvasi kuningataräitiä ”ylipainoiseksi ja ketjupolttavaksi gininjuojaksi”

iltasanomat 09:46 12.08

Nigel Farage ylisti nykyistä kuningatar Elisabetia, mutta haukkui äidin, pojan ja pojanpojan.


F1-mestari Nigel Mansell muistelee sarjan kulta-aikoja: “Auto yritti kirjaimellisesti tappaa sinut”

MTV 13:10 24.07

Turbomoottorien aikakausi 1980-luvulla oli autourheilun kuninkuusluokan F1-sarjan kiistatonta kulta-aikaa, katsoo maailmanmestari Nigel Mansell.


"Yksityinen keräilijä” latoi rahat tiskiin - todellinen F1-klassikkoauto huutokaupattiin

iltalehti 11:51 06.07

Englannin legendaarisessa Goodwood Festival of Speed -moottoriurheilutapahtumassa huutokaupattiin aikamoinen formulaklassikko. Williamsin vuonna 1992 formularatoja dominoinut FW14B-auto vaihtoi omistajaa Goodwoodin huutokaupassa 2,7 miljoonan punnan eli noin kolmen miljoonan euron hintaan. Nigel Mansell ajoi kyseisellä autolla uransa ainoaan maailmanmestaruuteen, brittikuljettaja nappasi vuonna 1992 peräti yhdeksän GP-voittoa.


Haluatko F1-auton? Legendaarinen yksilö myydään perjantaina - hinta kohoamassa pilviin

iltalehti 08:43 04.07

Nigel Mansellin vuoden 1992 legendaarinen F1-mestaruusauto kaupataan perjantaina. Varakkaille autofaneille on viikonloppuna tiedossa mielenkiintoisia hetkiä, kun Englannissa Chichesterissä järjestetään erityislaatuinen huutokauppa Goodwoods Festival of Speed -tapahtuman yhteydessä. Lontoolainen Bonhams-huutokauppa myy Nigel Mansellin maineikasta, vuoden 1992 F1-mestaruusautoa.


Suomalaisnyrkkeilijä tyrmättiin rajusti Lontoossa - nousi kahdesti kanveesista: ”Paska fiilis”

iltalehti 22:31 22.06

Conor Benn tyrmäsi Jussi ”Iceman” Koivulan Lontoossa York Hallissa järjestetyssä nyrkkeilyillassa perjantaina. 35-vuotias suomalaisnyrkkeilijä Jussi Koivula koki ammattilaisuransa seitsemännen tappion perjantaina Englannissa, kun Conor Benn tyrmäsi suomalaisen toisessa erässä välisarjan ottelussa. Bennille voitto oli 15:s yhtä monessa ammattilaisottelussa. Voitoista kymmenen on tullut tyrmäyksellä. Voittamaton britti puolusti ottelussa WBA-liiton Continental-vyötään. Conor Benn on entisen WBO- ja WBC-liiton maailmanmestarin Nigel Bennin poika.


Trump ehdotti Britannialle uutta brexit-neuvottelijaa: ”He eivät ole tajunneet sitä vielä”

iltasanomat 04:57 02.06

”Pidän Nigelistä paljon, hän on hyvin fiksu”


Seuraamme eurovaalien tuloksia ja kommentteja hetki hetkeltä – Nigel Farage: "Meidän pitäisi olla osa joukkuetta nyt, se on selvää"

yle 09:27 27.05

Puolasta on saatu lähes lopulliset vaalitulokset. Britanniassa Brexit-puolue vaatii paikkaa brexit-neuvottelupöytään.


Näin eurovaalien tulosta on kommentoitu Euroopassa ja Suomessa – Nigel Farage: "Meidän pitäisi olla osa joukkuetta nyt, se on selvää"

yle 09:27 27.05

Britanniassa menestyneen Brexit-puolueen perustaja Farage on jo vaatinut paikkaa brexit-neuvottelupöydässä.


Näin eurovaalien tulosta on kommentoitu Euroopassa ja Suomessa – "Meidän pitäisi olla osa joukkuetta nyt, se on selvää"

yle 09:27 27.05

Britanniassa menestyneen Brexit-puolueen perustaja Nigel Farage on jo vaatinut paikkaa brexit-neuvottelupöydässä.


Näin eurovaalien tulosta on kommentoitu Euroopassa ja Suomessa

yle 09:27 27.05

Britanniassa menestyneen Brexit-puolueen perustaja Nigel Farage on jo vaatinut paikkaa brexit-neuvottelupöydässä.


Clinton hyökkää Näin tarmokkaasti Mika Perussuomalaiset edelleen puheenvuoro kuohuttaa – skandaali on

Hot topics