Katy Perry ja Orlando Bloom: häät siirtyvät - lähipiirilähteet paljastavat

iltalehti 11:42 05.12

Kihlaparin piti mennä naimisiin tänä vuonna. Lähipiirilähteiden mukaan häät on kuitenkin siirretty ensi vuodelle. Työt pitävät artisti Katy Perryn, 35, ja näyttelijä Orlando Bloomin, 42, niin kiireisinä, ettei heillä ole ollut aikaa järjestää häitään. Lähipiirilähteet kertovat, että pariskunta kaavaili ensin häitään jo kuluneen vuoden syyskuulle ja sitten joulukuulle. Nyt häitä on jälleen lykätty ja niiden uumoillaan olevan ensi vuoden alkupuolella. – He halusivat avioitua nopeasti, mutta aikataulutus ja kaiken järjestely on osoittautunut hankalaksi, lähde kertoo.


Kuolleen somekissa Lil Bubin muisto elää - omistaja haluaa lähettää jäännökset avaruuteen

iltalehti 07:08 05.12

Jos rahoitusta löytyy, edesmenneen somekissa Lil Bubin tuhkat lennätetään avaruuteen. Erikoisesta ulkonäöstään tunnettu suloinen internet-julkkis Lil Bub -kissa kuoli joulukuun ensimmäisenä päivänä. Kuolemasta kertoi kissan omistaja Mike Bridavsky. Kahdeksanvuotias kissa kärsi monenlaisista fyysisistä ongelmista, mutta Bridavskyn mukaan viimeisinä aikoinaan kissalla oli niiden lisäksi vaikea tulehdus. Lil Bub kuoli nukkuessaan.


Internetin kissakuuluisuus Lil Bub on kuollut

iltalehti 05:55 03.12

Miljoonien seuraama pieni kissa kuoli nukkuessaan kahdeksanvuotiaana. Erikoisesta ulkonäöstään tunnettu suloinen internet-julkkis Lil Bub -kissa kuoli joulukuun ensimmäisenä päivänä, kertoo sen omistaja Mike Bridavsky kissan sometilillä. Kahdeksanvuotias kissa kärsi monenlaisista fyysisistä ongelmista, mutta Bridavskyn mukaan viimeisinä aikoinaan kissalla oli niiden lisäksi vaikea tulehdus.


Awwww, husky opetti corgin pentua ulvomaan

stara 21:20 30.11

Koirien ulvonta on harvemmin niiden omistajien mieleen. Kyseessä on kuitenkin


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:20 30.11

Koirien ulvonta on harvemmin niiden omistajien mieleen. Kyseessä on kuitenkin


Sukkahousut ovat pikkujoulujen vihattu ja rakastettu asuste – myös kertakäyttöasusteelta vaaditaan yhä enemmän vastuullisuutta

yle 19:20 30.11

Ekologisempia sukkahousuja odotellessa niiden kestävyyteen voi vaikuttaa oikealla käsittelyllä. Katso ammattilaisten 12 vinkkiä kestävään käyttöön.


Mustamakkaran tuntevat kaikki, tillimakaronia ei juuri kukaan – vaasalaisten paikallisherkkua on varattu maisteltavaksi 2000 kaupunkilaiselle

yle 18:31 29.11

Paikalliset erikoisuudet rikastuttavat suomalaista ruokakulttuuria. Niiden historiaa ei aina tarvitsekaan tuntea, riittää, että ruoka on tyypillinen aluellaan.


Kaahari yritti ohittaa rekat niiden välistä – meni pahasti pieleen

stara 21:20 28.11

Joskus ohittamista kannattaa miettiä kahdesti. Tuoreella viraalivideolla kiireinen autoilija tulee


Venäjältä kovaa uhoa uhkaavaa dopingpannaa vastaan: "Muiden maiden ongelmista ei puhuta lainkaan"

MTV 19:15 28.11

Venäjää uhkaavan neljän vuoden kansainvälisen urheilupannan syyt ovat "poliittiset", todetaan Venäjällä. Venäjän ulkoministeriön edustajan Maria Zaharovan mukaan muut maat esittävät dopingväitteitä, jotta niiden ei tarvitsisi kilpailla venäläisurheilijoita vastaan.


Tutkija: Johnsonin vaali­voitto sinetöisi Brexitin jo alku­vuodesta – ”Hyvin suurella todennäköisyydellä”

iltasanomat 13:52 28.11

Neuvottelut uudesta suhteesta EU:hun ovat edessä tammikuun jälkeen, ja aikaa niiden käymiseen on todella vähän.


Tutkija: Johnsonin vaali­voitto sinetöisi Brexitin jo alku­vuodesta – ”hyvin suurella todennäköisyydellä”

iltasanomat 13:52 28.11

Neuvottelut uudesta suhteesta EU:hun ovat edessä tammikuun jälkeen, ja aikaa niiden käymiseen on todella vähän.


Horoskooppi

iltalehti 02:03 28.11

OINAS 21.3.–19.4. Olet levoton ja podet kaukokaipuuta. Pieni matka tekisikin nyt terää, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, ravitse mieltäsi jollain muulla kiinnostavalla tekemisellä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin mainiona pitämäsi idea kohtaa yllättävää vastustusta. Kuuntele muiden perustelut, mutta jos niidenkin jälkeen yhä uskot asiaasi, vie ideaasi eteenpäin.


Jalkapallon Mestarien liiga 2019-20 – alkulohkot ja niiden tilanteet

MTV 00:14 28.11

Jalkapallon Mestarien liigan kauden 2019-20 alkulohkovaihe pyörähti käyntiin tiistaina 17. syyskuuta. Englantilainen Liverpool on kilpailun puolustava mestari. Alkavan sesongin voittaja on tiedossa 30. toukokuuta 2020, kun finaali pelataan Turkin Istanbulissa.


Tommi Mäkiseltä paljastus Toyotan neuvotteluista – Tänakin lähtö aloitti ison operaation

iltalehti 17:54 27.11

Tommi Mäkisen johtamassa Toyotan WRC-tiimissä puhaltavat uudet tuulet vuonna 2020. Talli starttaa kauteen täysin uudistuneella kokoonpanolla. Toyotan keskiviikkoinen kuskijulkistus ei tarjonnut yllätyksiä. Tiedotteesta löytyi juuri niiden kolmen kuljettajan nimet, joita oli pyöritelty julkisuudessa jo jonkin aikaa: Sebastien Ogier, Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä.


Venäjän dopingsotkussa uusi käänne – vaikutuksia jopa Huuhkajiin?

MTV 09:31 26.11

Maailman antidopingtoimiston Wadan komitean suositus sulkea Venäjä urheilukilpailuista ja niiden järjestämisestä neljän vuoden ajaksi ei uhkaa jalkapallon EM-kisojen järjestelyjä, vannoo Venäjän kisatapahtumista vastaava Aleksei Sorokin. 


Suomen ensimmäinen White Monday haastaa kulutusjuhla Black Fridayn – "Haluamme eroon käytettyjen joululahjojen stigmasta"

yle 18:10 25.11

White Monday kannustaa kuluttajia tutustumaan käytettyihin tuotteisiin ja niiden korjaamiseen.


Vaeltajat järkyttyivät palatessaan autolleen – karhu lukitsi itsensä sisään

stara 16:00 24.11

Kanadan metsissä ja erämaassa asuu paljon karhuja, eikä niiden kohtaaminen


Kalkkarokäärme jäi kakkoseksi – toinen käärme teki siitä illallisen

stara 12:00 23.11

Yhdysvaltojen Teksasissa on totuttu näkemään käärmeitä. Kalkkarokäärmeet tunnistaa niiden hännässä


11- ja 13-vuotiaat Ilves-hyökkääjä Jasse oli tehty” Pihlström pikkuvauva kateissa Lahdessa satamia muun muassa satsatakin” tahdoin talli taas Oulun Toto64 Kalmar 6.12.2019 työtä Liigalta, useita lainkohtia"

Hot topics