Helsingin katoilla näkee yhä ”sotatorvia”, jos osaa katsoa oikeista paikoista – niiden ulina oli merkki kuolemanvaarasta

iltasanomat 13:30 25.01

Helsingissä on jäljellä sota-aikaisia sireeneitä, joiden soidessa ihmisten tuli sännätä turvaan maan alle. Nykyään väestönsuojissa soittaa bändejä ja niissä pelataan sählyä.


Postimiehen kotoa löytyi 24 000 toimittamatonta lähetystä Japanissa – ”Niiden toimittamisesta perille olisi ollut liikaa vaivaa”

iltasanomat 11:14 24.01

Japanin postin työntekijä sai lähtöpassit viime vuonna.


Tässä ovat kaikki Jussi-ehdokkaat! Aurora ehdolla 12 kategoriassa – 9 ehdokkuutta sadomasokismielokuvalle

iltasanomat 12:29 22.01

Elokuva-alan Jussi-palkinnot jaetaan viime vuoden parhaille kotimaisille elokuville ja niiden tekijöille.


Tässä ovat Jussi-ehdokkaat - eniten ehdokkuuksia kahmivat Aurora ja Koirat eivät käytä housuja

iltalehti 11:41 22.01

Jussi-ehdokkaat julkistettiin tänään keskiviikkona. Jussi on vuonna 1944 perustettu suomalainen elokuvapalkinto. Jussi-patsaat jaetaan vuosittain parhaista saavutuksista kotimaisen elokuvan parissa. Jussit jakaa elokuva-alan ammattilaisten yhdistys Filmiaura ry. Vuoden 2019 suomalaisia elokuvia juhlitaan Jussi-gaalassa perjantaina 20.3.2020 jolloin jaetaan Jussi-palkinnot vuoden 2019 parhaille kotimaisille elokuville ja niiden tekijöille.


Jussi-ehdokkaat julkistetaan - seuraa suoraa lähetystä

iltalehti 11:41 22.01

Jussi-ehdokkaat julkistetaan tänään keskiviikkona. Jussi on vuonna 1944 perustettu suomalainen elokuvapalkinto. Jussi-patsaat jaetaan vuosittain parhaista saavutuksista kotimaisen elokuvan parissa. Jussit jakaa elokuva-alan ammattilaisten yhdistys Filmiaura ry. Vuoden 2019 suomalaisia elokuvia juhlitaan Jussi-gaalassa perjantaina 20.3.2020 jolloin jaetaan Jussi-palkinnot vuoden 2019 parhaille kotimaisille elokuville ja niiden tekijöille.


Mitkä asiat tulevat menemään hyvin? Vastaa IS:n tulevaisuuskyselyyn

iltasanomat 12:54 20.01

Maailmaan mahtuu niin paljon synkkiä uutisia, että pelkästään niiden perusteella tulevaisuudesta voi piirtyä toivoton kuva. Samaan aikaan monet asiat ovat kehittyneet todella hyvään suuntaan – ja kehittyvät yhä.


Onko Venäjän keisaria kyydinneet loistokkaat hevosvaunut hylätty syrjäisen varaston nurkkaan Suomessa? "Uskon, että kyse on samoista vaunuista"

yle 15:47 19.01

Rahaa hevosvaunujen kunnostukseen ei ole ollut, koska niiden omistus on jäänyt hämärän peittoon. Se on kuitenkin varmaa, että ne ovat kuuluneet aikansa äveriäimmälle herrasväelle.


Yli 100-vuotiaat loisteliaat hevosvaunut rapistuvat kylmän varaston nurkassa Suomessa – uskotaan kyydinneen Venäjän keisaria

yle 15:47 19.01

Rahaa hevosvaunujen kunnostukseen ei ole ollut, koska niiden omistus on jäänyt hämärän peittoon. Se on kuitenkin varmaa, että ne ovat kuuluneet aikansa äveriäimmälle herrasväelle.


Tapaaminen Citroen-pomon kanssa avasi Esapekka Lapin silmät: "Silloin ajattelin, että kaikki ei ole normaalisti"

MTV 08:17 19.01

Esapekka Lapin turvatulta tuntunut tilanne Citroenin MM-rallitiimissä muuttui yhdessä hetkessä, kun ranskalaisyhtiö päätti vetäytyä sarjasta nopealla aikataululla. Suomalaiskuski kertoo kuulleensa huhuja jo pitkään, mutta uskoi niiden liittyvän aivan muuhun asiaan.


Anttia kohtasi Porkkalassa ihmeellinen näky: hopeinen ranta­viiva oli täynnä meren viljaa

iltasanomat 22:40 18.01

”Niiden silmät olivat kirkkaita ja kyljet kiilsivät.”


Kuvat: Paljettien kimallusta ja upeita yksityiskohtia – Suomen televisiotähdet säkenöivät Kultainen Venla -gaalassa

mtv 22:30 17.01

Kultainen Venla -gaalaa juhlittiin 17. päivä tammikuuta. Gaalassa palkittiin viime vuoden parhaat televisio-ohjelmat sekä niiden tekijät. Punaisella matolla nähtiin toinen toistaan näyttävämpiä asuja.


Mitä eleganssia ja säihkettä! Upeaa pukuloistoa Kultainen Venla -gaalassa - tässä ovat illan näyttävimmät asut

iltalehti 19:49 17.01

Viime vuoden parhaat televisio-ohjelmat ja niiden tekijät palkitaan tänään. Himoitut Venla-pystit jaetaan Suomen Kansallisoopperassa. Punaisella matolla on pitkin iltaa näkynyt upeita iltapukuja kantaneita televisiosta tuttuja julkimoita.


Susanna Laine saapui upeassa iltapuvussa Venla-gaalaan

iltalehti 18:40 17.01

Puoli seitsemän -ohjelman juontajat Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen jännittivät voittaako heidän ohjelmansa yleisöäänestyksen. Viime vuoden parhaat televisio-ohjelmat ja niiden tekijät palkitaan tänään. Himoitut Venla-pystit jaetaan Suomen Kansallisoopperassa. Ennen gaalan suoraa tv-lähetystä Iltalehti jututti juhlavieraita punaisella matolla. Ylen Puoli seitsemän -ohjelmaa juontavat Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen kertoivat pikaisesti tunnelmiaan suorassa IL-TV-lähetyksessä.


Televisioalan Venla-palkinnot jaetaan tänään – IL-TV lähettää suorana tunnelmat punaiselta matolta

iltalehti 17:33 17.01

Iltalehti on paikalla Kultainen Venla -gaalassa. Suora lähetys IL-TV:ssä alkaa noin klo 18. Viime vuoden parhaat televisio-ohjelmat ja niiden tekijät palkitaan tänään. Himoitut Venla-pystit jaetaan Suomen Kansallisoopperassa. Palkittavia ohjelmakategorioita on 12. Lisäksi palkitaan vuoden paras mies- ja naisnäyttelijä, paras käsikirjoittaja sekä vuoden ohjaaja.


Kansanedustaja Jaana Pelkonen palaa tänään tositoimiin televisiossa: ”Olen kasvanut nuoresta tytöstä aikuiseksi juontajan töiden parissa”

iltasanomat 08:34 17.01

Vuoden parhaat tv-ohjelmat ja niiden tekijät palkitaan jälleen Kultainen Venla -gaalassa. Gaalan juontaja, poliitikko Jaana Pelkonen nähdään illan juontajana. Hän aloittaa pian myös uuden massiivisen musiikkiohjelman vetäjänä.


Listasimme 10 yleisintä ammattitautia – "Pahimmillaan voi käydä niin, että ihminen allergisoituu myös suojakäsineille"

yle 14:46 16.01

Meluvamma todetaan joka vuosi noin 300 työikäisellä suomalaisella, vaikka niiden määrä onkin laskenut selvästi.


Listasimme 10 yleisintä ammattitautia – melu on ylivoimaisesti suurin sairastuttaja työpaikoilla

yle 14:46 16.01

Meluvamma todetaan joka vuosi noin 300 työikäisellä suomalaisella, vaikka niiden määrä onkin laskenut selvästi.


Iivo Niskanen paljastaa, miksi Tour de Ski meni pilalle: ”Pettynyt olo”

iltalehti 11:02 15.01

Suomalaishiihtäjä kertoo Urheilu Mehiläisen blogissaan Keski-Euroopan kiertueella kokemistaan terveysmurheista ja niiden hoidosta. Iivo Niskanen hiihti komeasti kolmanneksi Tour de Skin neljännellä etapilla Toblachissa 1. tammikuuta, kunnes mestarin suoritustasossa tapahtui huomattava taantuminen. Kolme päätösosakilpailua Val di Fiemmessä eivät sujuneet toivotulla tavalla. Etenkin perinteisen tyylin 15 kilometrin kilpailu oli pettymys.


Raimo Helminen iskee kriitikoitaan vastaan – paljastaa nyt, mitä tekisi nuorten MM-kisoissa toisin: "Tuli ylilyöntejä"

MTV 06:42 15.01

Raimo Helminen sai jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisojen aikana ja niiden jälkeen iskuja oikealta ja vasemmalta. Nuoria Leijonia luotsannut legenda iskee nyt kriitikoitaan vastaan ja avaa, mitä hän tekisi MM-rupeamassa toisin.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 15.01

OINAS 21.3.–19.4. Olet voimakastahtoinen ja määrätietoinen ja nyt joudut vastatusten toisen samanmoisen kanssa. Ehkä kannattaa perääntyä arvokkaasti ennen kuin höyhenet pöllyävät. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Sinulla on suuria suunnitelmia, mutta niiden toteutuminen vaatii sitoutuneisuutta ja kovaa työtä. Tarkkaile, että puheesi ja tekosi eivät ole ristiriidassa keskenään.


hienosti NBA-ottelussa jälkeen "Minulla on rajoituksia, Disneyland tosi luottavainen fiilis voittoputkessa – RoKin – Wayne Gretzky

Hot topics