Seksivälinevalmistaja halusi pääsarjaseuran sponsoriksi – ei kelvannut liiton herroille

iltalehti 22:52 22.09

FC Emmen menetti puolen miljoonan arvoisen sopimuksen. FC Emmen solmi yhteistyösopimuksen seksileluja valmistavan EasyToysin kanssa. FC Emmen ehti jo esitellä pelipaitoja, joiden rinnassa komeili EasyToysin logo. Sopimus kariutui, sillä Hollannin jalkapalloliitto KNVB sanoi jyrkän ein. KNVB vetosi artiklaan kolme, jossa mainitaan muun muassa hyvä maku ja säädyllisyys.


Kommentti: Arsi Harju voitti olympiakultaa myös koko Perholle – bussikuskin bileet kuuli jo kaukaa

iltalehti 11:14 22.09

Pienille paikkakunnille paikallisten sankareiden suurteot ovat asioita, joita suuremmissa kaupungeissa elävät eivät voi ymmärtää, kirjoittaa Iltalehden Juuso Taipale. Ai olet Perhosta? Sieltähän on Arsi Harju! Kuinka monta kertaa olenkaan yllä olevan keskustelun käynyt. Noh, tarpeeksi monesti että sen kehtaa mainita.


Teinitähdestä varttui kuuma bikinimalli – uravalinnan syy selviää kuvista

stara 08:40 22.09

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Nykyään 38-vuotias kahden


Helsinkiläinen ranta on täynnä hylättyjä veneenraatoja – Surullisesta näystä tuli niin arkinen, etteivät ohikulkijat enää edes kiinnitä huomiota

iltasanomat 13:15 21.09

Lauttasaarelaisella rannalla on veneenraatoja, joista moni on niin huonossa kunnossa, ettei niillä pysyisi enää pinnalla.


Nyt puhuu Mikael Gabriel – näin käry kävi

iltalehti 22:43 16.09

Mikael Gabriel kertoo Instagram Stories -osiossaan, kuinka hän päätyi rutiinitarkastuksen kautta verikokeisiin. Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin Iltalehdelle, että Mikael Gabrielin epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen 3. kesäkuuta ja huumausaineen käyttörikokseen 1. kesäkuuta. Iltalehti ei tavoittanut Mikael Gabrielia kommentoimaan rikosepäilyjä, mutta nyt rap-artisti on kertonut tapauksen kulusta Instagram Stories -osiossa.


Sofia Belórfin Katiska-käräjöinti päättyi: ”Tämä on ollut oikeusmurha”

iltalehti 07:25 16.09

Fitness-kaunotar Sofia Belórf kertoi, ettei hän jännitä tulevaa tuomiota. Tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin Katiska-huumevyyhtiä, jossa Sofia Belórf on ollut yksi syytetyistä. Juttukokonaisuudessa Sofian syytteet ovat vyyhdin pienimmästä päästä. Koska Sofia on ollut jo ennestään julkisuudesta tuttu, median huomio on kohdistunut päätekijöiden lisäksi myös häneen.


Nyt puhuu avioeroa hakenut BB-Sinin mies: "Kukin voi tehdä johtopäätökset"

iltalehti 11:38 14.09

BB-talossa olevaa Siniä odottaa ulkomaailmassa ikävä yllätys. Big Brotherissa tällä hetkellä oleva asianajajan ja varatuomari Sinin mies on hakenut ulkomaailmassa avioeroa. Asiasta kertoi ensin Seiska. Satakunnan käräjäoikeudesta vahvistettiin Iltalehdelle, että BB-Sinin aviomies on jättänyt yksin avioerohakemuksen käräjäoikeuteen viime perjantaina. Sini on ehtinyt olla vasta viikon Big Brother -talossa, ja käänne on yllättävä. Tilannetta mutkistaa entisestään se, että Sini työskentelee ulkomaailmassa miehensä firmassa. Asia selviää yrityksen Facebook-sivuilta, joissa Sini esiintyy esimerkiksi kesällä tehdyllä rekryvideolla ja hänet mainitaan sivuilla useasti.


Helena Lindgren ja Lenita Airisto edustivat yhdessä Tanssii tähtien kanssa -yleisössä – paljastivat suosikkinsa: "Putosin sohvalta, kun katsoin häntä viimeksi"

iltalehti 19:44 13.09

Helena Lindgren ja Lenita Airisto seurasivat TTK-livelähetystä yhdessä. Meikkitaiteilija Helena Lindgren, 63, ja tietokirjailija Lenita Airisto, 83, saapuivat yhdessä sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -katsomoon. Kaksikko poseerasi tyylikkäänä sävy sävyyn pukeutuen. Lindgren oli valinnut päälleen mustan paidan ja ruskeanhohtoisen vekkihameen. Airistolla oli puolestaan musta mekko ja ruskea takki. Asu oli täydennetty kirkkaanpunaisella vyölaukulla ja kasvosuojalla.


Venäjän johdon valta punnitaan paikallisvaaleissa – Onnistuuko myrkytetyn Aleksei Navalnyin "fiksun äänestämisen" taktiikka?

yle 08:36 13.09

Yhtenäinen Venäjä -puolueen asemaa uhkaavat opposition ohella maan heikentyvä talous sekä koronaepidemia.


Love Islandista tutut Juho ja Janita löysivät yllättäen toisensa – kertovat suhteestaan MTV Uutisille: "Onko tässä oltu hemmetin sokeita"

mtv 15:30 09.09

Janita ja Juho löysivät toisensa lähipiirinsä kehotuksen kautta.


Kirjailija Riikka Suominen puhuu Me Naisissa rehellisesti avoimesta suhteestaan – ”En tajua sellaista genitaalien kyttäämistä”

iltasanomat 13:40 09.09

Riikka Suominen paljastaa Me Naisten tuoreessa haastattelussa, että varsinkin moni vanhempi nainen on kiitellyt häntä tärkeän aiheen esiin nostamisesta.


Caster Semenya hävisi oikeustaiston – lataa kovaa tekstiä: ”En anna liiton lääkitä minua”

iltalehti 08:09 09.09

Caster Semenya ei voi puolustaa Tokiossa olympiakultaansa. Sveitsin korkein oikeus on hylännyt olympiavoittaja Caster Semenyan tekemän valituksen yleisurheilun naisten juoksumatkoille asetetuista testosteronirajoista. Semenya valitti Urheilun kansainvälisen vetoomustuomioistuimen CAS:n viimevuotisesta päätöksestä, jonka mukaan hänen täytyisi tietyillä naisten juoksumatkoilla käyttää testosteronitasoa alentavaa lääkitystä.


Yllätyslempi roihahti! Love Islandista tuttu kaksikko julkisti suhteensa: "Jos joudunkin jossain vaiheessa myöntämään, että hän oli oikeassa"

mtv 19:41 08.09

Love Islandista tutut Juho ja Janita seurustelevat. 


Norjan ex-ministerin avovaimoa epäillään rikoksista demokratiaa vastaan – syyte: poltti miehensä auton ja yritti lavastaa teatteriryhmän syylliseksi

iltasanomat 19:29 08.09

Syytetty Laila Anita Bertheussenia syytetään rikoksista demokratiaa vastaan. Hänen miehensä edustaa oikeistopopulistista edistyspuoluetta.


Vexi Salmi oli erittäin tuottelias ja palkittu monitaituri – näistä rakastetuista lauluista ja saavutuksista hänet muistetaan

mtv 15:58 08.09

Veikko Vexi Salmi on kuollut, näistä hänet muistetaan.


EU:ssa yksi kahdeksasta kuolemasta yhteydessä ympäristöön, selviää tuoreesta raportista

iltasanomat 02:56 08.09

Ympäristötekijät ovat usein yhteydessä syöpiin, sydän- ja verisuonitauteihin sekä hengitystiesairauksiin.


Rankat vuodet kasvattivat Janina Fryta: ”Piti tapahtua paljon ennen kuin uskalsin TTK-kisaan”

iltalehti 10:42 06.09

Janina Fry ei jännitä Tanssii tähtien kanssa -livelähetysten miljoonayleisöä. Elämässä on ollut pahempiakin jännityksen paikkoja. Nyt jo edesmennyt kummisetä Kaj yllätti toisinaan perhejuhlissa teini-ikäisen Janinan, tuolloin vielä Frostellin. Liikunnanopettaja-setä nappasi Janinan tanssiotteeseen. – Niissä tilanteissa olin kauhuissani. Tunsin itseni rautakangeksi!


Henna Kalinainen kertoo nyt, kuinka Pippa Laukka pelasti hänen elämänsä: "En olisi tullut raskaaksi ilman muutosta"

iltalehti 07:36 04.09

Henna Kalinaisen koko elämä mullistui ohjelman myötä. Hänestä on tulossa myös äiti. Kohukaunotar, tosi-tv-tähti Henna Kalinaisen, 31, elämä oli retuperällä. Alkoholia kului viikossa ämpärillinen, väsymys painoi, huonot rauta- ja vitamiinitasot vaivasivat, maksa huusi hoosiannaa ja kilojakin oli kertynyt melko tarkkaan sata.


Viidelle vaaditaan 13 vuoden vankeusrangaistuksia Espoon historiallisen suuresta kokaiinitakavarikosta

iltasanomat 11:13 02.09

Syyttäjä vaatii viidelle miehelle 13 vuoden vankeusrangaistuksia Espoon historiallisen suuressa kokaiinijutussa.


Ulla Järven kolumni: Pistä läski kärsimään!

yle 06:45 02.09

Lihavien ihmisten sijasta tekojaan saisivat punnita niin viihdeteollisuus kuin valtiovalta, jotka tuntuvat jopa halveksivan paino-ongelmaisia, kirjoittaa Ulla Järvi.


Hot topics