Norjalaishiihtäjä Martin Johnsrud Sundby: ”Olen tuottanut poikkeuksellisen paljon lapsia”

iltasanomat 20:14 26.01

Norjalaistähti kertoi huippu-urheilun ja perhe-elämän yhteensovittamisen haasteista.


Ilkka Herolalta jälleen huimaa tykitystä hiihto-osuudella – norjalaiset kaksoisvoittoon

yle 15:47 26.01

Ilkka Herola paranteli jälleen hurjasti asemiaan yhdistetyn hiihto-osuudella.


Ilkka Herolalta jälleen hurja nousu hiihto-osuudella – norjalaiset kaksoisvoittoon

yle 15:47 26.01

Ilkka Herola paranteli jälleen hurjasti asemiaan yhdistetyn hiihto-osuudella.


Ilkka Herolalta huima nousu – Norjalle kaksoisvoitto Oberstdorfissa

iltalehti 15:42 26.01

Ilkka Herola nousi Oberstdorfissa komeasti kahdeksanneksi. Jarl Magnus Riiber nappasi jälleen voiton. Yhdistetyn maailmancupia johtava Jarl Magnus Riiber nappasi Oberstdorfissa jo kauden kahdeksannen voittonsa. Kaiken kaikkiaan norjalainen on noussut korkeimmalle korokkeelle maailmancupissa 21 kertaa. Norja otti kisassa kaksoisvoiton, sillä Jens Lurås Oftebro (+6,0) oli toinen ennen Franz-Josef Rehrliä (+8,0).


Norjan miehet ylivoimaisia maailmancupin sprintissä, naisissa ei yhtään ”norskia” palkintopallilla

iltalehti 14:37 26.01

Johannes Kläbo ja Natalia Neprjajeva olivat Oberstdorfin maailmancupin perinteisen sprintin kärkinimet. Norjan miehet dominoivat Oberstdorfin maailmancupin perinteisen etenemistavan sprinttiä Alppien juurella. Ylämäkien suksijuoksun erikoismies Johannes Kläbo karkasi radan viimeisessä nousussa ylivoimaiseen voittoon. Pål Golberg oli kakkonen ja Erik Valnes kolmas.


Ristomatti Hakola kaatui dramaattisesti – Norjan tykit tekivät rajun tempun

MTV 14:27 26.01

Suomalaisnaisten tavoin kaikki puolierävaiheessa hiihtäneet neljä suomalaismiestä karsiutuivat jatkosta maailmancupin perinteisen sprintissä Saksan Oberstdorfissa. Ristomatti Hakola kaatui harmillisesti viimeisessä puolivälierässä.


Yhdistetyn mäkiosuudella soi tuttu suomalaissävel – norjalaiset rykäisivät kaksoisjohdon

MTV 13:37 26.01

Suomalaissuoritukset yhdistetyn maailmancupin kisan mäkiosuudella Oberstdorfissa jäivät jälleen vaisuiksi. Ilkka Herola hyppäsi HS137-mäessä 121,5 metriä ja lähtee ladulle 23:ntena, kaksi minuuttia ja kahdeksan sekuntia kärkeä jäljessä.


Näin kävi Petter Northugin paluukisassa – eilen maailmancupissa palkintopallille hiihtänyt Norjan tähti säväytti

MTV 12:35 26.01

Norjan Sjur Rötheä ei eilinen maailmancup-urakointi liikaa painanut, kun hän hiihti tänään komeasti yhdeksänneksi Italian Marcialongan 70 kilometrin klassikkokilpailussa.


Norjan päävalmentajan ehdotus naisten hiihtoon sai Therese Johaugin pillastumaan: ”Nyt hänen täytyy rauhoittua”

iltalehti 11:29 26.01

Norjan naisten hiihdon päävalmentaja Ole Morten Iversen muutosehdotus ei saanut kannatusta Therese Johaugilta. Viime kaudeksi hiihdon ykkösmaan valmennusjohtoon liittynyt Ole Morten Iversen esitteli Norjan yleisradion NRK:n haastattelussa idean, miten naisten hiihdon MM-kilpailuihin saataisiin lisää mielenkiintoa ja tasaväkisempää kilpailua. Miehen mukaan ratkaisu löytyy rataprofiilien muuttamisessa helpompaan suuntaan, koska osa naisista ei hänen mielestään selviä rajuja ja pitkiä rypistyksiä yhtä ketterästi kuin toiset.


Synkkä avautuminen: Johannes Hösflot Kläbolla mystisiä ongelmia

MTV 11:19 26.01

Hiihdon supertähti Johannes Hösflot Kläbo joutui lauantaina jättämään maailmancupin yhdistelmäkilpailun Saksan Oberstdorfissa kesken. Hälyttävintä on, että norjalaisella itselläkään ei ole käsitystä, mikä meni vikaan.


Therese Johaug sähähtää norjalaisvalmentajan töksäytykselle: "Nyt hänen pitää rauhoittua, voi luoja"

MTV 07:29 26.01

Norjalaishiihtäjät Therese Johaug ja Ingvild Flugstad Östberg ovat pöyristyneitä maajoukkuevalmentajansa Ole Morten Iversenin ehdotuksesta ensi vuoden MM-ladun helpottamisesta naisten matkoille.


Therese Johaug sähähtää norjalaisvalmentajan töksäytykselle: ”Nyt hänen pitää rauhoittua, voi luoja”

MTV 07:29 26.01

Norjalaishiihtäjät Therese Johaug ja Ingvild Flugstad Östberg ovat pöyristyneitä maajoukkuevalmentajansa Ole Morten Iversenin ehdotuksesta ensi vuoden MM-ladun helpottamisesta naisten matkoille.


Norjan valmentaja ei pitänyt tähtihiihtäjiensä päätöksestä – Kläbo sai myös Iversenin keskeyttämään: "Se tuntuu tyhmältä"

yle 20:22 25.01

Johannes Hösflot Kläbo ja Emil Iversen keskeyttivät Oberstdorfin yhdistelmäkisan puolivälissä. Norjan valmentaja ei pitänyt tästä.


Kuninkaan salasuhde, kruununprinsessan huumekohu... Muistatko nämä Norjan hovia ravistelleet skandaalit?

iltasanomat 18:15 25.01

Norjan kuninkaalliset eivät ole kohuilta välttyneet. Kiusallisiin otsikoihin ovat päätyneet niin kruununprinsessan villit nuoruussekoilut kuin kuningasparin vuosia kestänyt salasuhde.


Suomi viides yhdistetyn joukkuekisassa – mäkiosuuden tulokset kertovat karua kieltä

iltalehti 16:23 25.01

Suomi oli viides yhdistetyn maailmancupin joukkuekisassa lauantaina. Saksan Oberstdorfissa ylivoimaisen voiton otti Norja. Saksa (+1.34,3) oli toinen ja Japani (+2.50,4) kolmas. Suomen joukkueessa hiihtivät Leevi Mutru, Wille Karhumaa, Ilkka Herola ja Eero Hirvonen. Joukkue oli mäkiosuuden jälkeen kuudes. Herola ponkaisi mukavat 122 metriä, mutta Hirvonen, Mutru ja Karhumaa jäivät alle 100:n metrin.


Norjan musertavaa ylivoimaa, Suomen toiveet romahtivat jo mäkiosuudella

yle 15:50 25.01

Suomen yhdistetyn miesten mäkimurheet eivät helpottaneet Oberstdorfin joukkuekilpailussa.


Iivo Niskanen sai huipputärkeää oppia ensi vuoden MM-kisoihin – "Tulipa ainakin kokeiltua"

MTV 15:29 25.01

Iivo Niskanen oli kahdeksas maastohiihdon maailmancupin yhdistelmäkisassa Saksan Oberstdorfissa. Kisan voitti maailmancupin kärkimies, Venäjän Aleksandr Bolshunov ennen Norjan Simen Hegstad Krügeria ja Sjur Rötheä.


Norjan hiihtotähdet löivät hanskat tiskiin kesken kisan, ero maailmancupin kärjessä repesi – ”raukkamainen päätös”

iltalehti 14:52 25.01

Miesten yhdistelmähiihto Oberstforfin maailmancupissa tarjosi kosolti draamaa. Maailmancupissa toisena oleva Johannes Kläbo teki poikkeuksellisen ratkaisun Oberstdorfin yhdistelmäkisassa, kun hän jätti leikin kesken suksien vaihtopaikalla. Siinä vaiheessa Kläbo oli jäänyt sijoituksissa kauas kärjestä, mutta maailmancupin pisteet jäivät siten saamatta.


Norjan hiihtotähdet löivät hanskat tiskiin kesken kisan, ero maailmancupin kärjessä repesi - ”raukkamainen päätös”

iltalehti 14:52 25.01

Miesten yhdistelmähiihto Oberstforfin maailmancupissa tarjosi kosolti draamaa. Maailmancupissa toisena oleva Johannes Klabö teki poikkeuksellisen ratkaisun Obertsfordin yhdistelmäkisassa, kun hän jätti leikin kesken suksien vaihtopaikalla. Siinä vaiheessa Klabö oli jäänyt sijoituksissa kauas kärjestä, mutta maailmancuppisteet jäivät siten saamatta.


Iivo Niskasella käsittämätön kilpailu! Johti kahdesti ja romahti yhtä monta kertaa – verivihollinen nappasi voiton

iltalehti 14:37 25.01

Miesten yhdistelmäkisa on käynnissä Saksan Oberstdorfissa. Saksan Oberstdorfissa hiihdettävä 15+15 kilometrin yhdistelmäkisa oli suomalaisittain täynnä draamaa. Iivo Niskasen kilpailu oli yhtä vuoristorataa, ja lopullinen sijoitus oli kahdeksas (+17,3). Voiton vei Niskanen verivihollinen Aleksander Bolshunov, joka teki irtiottonsa viimeisessä nousussa. Toisena maaliin hiihti Norjan Simen Hegstad Krüger (+0,9), Sjur Röthe oli kolmas (+1,2).


kunnioituksesta Lakersin organisaatiota NBA-kohtaaminen pyytää kohuvalmentaja Mirjami

Hot topics