Tiedusteluvaliokunta väittää Trumpin syyllistyneen väärinkäytöksiin – näin virkasyyteprosessi jatkuu seuraavaksi

iltasanomat 12:09 04.12

Myös tiedusteluvaliokunnan republikaaniedustaja Devin Nunesin nimi nousee raporttia varten kerätyissä puhelutiedoissa esille.


UFC:n naistähti poseerasi taas rohkeassa kuvassa – ”Miksipä en tekisi jotain erilaista, olisi nakuna kameran edessä?”

iltasanomat 08:18 10.11

Brasilialainen Amanda Nunes on vapaaotteluhäkissä armoton tyrmäyskone. Viime aikoina hän on kuitenkin esitellyt leikkisää ja pehmeää puoltaan alastonkuvissa.


UFC-tähti Amanda Nunes poseeraa vain mestaruusvyöt peittonaan - vitsailee rohkeasta kuvastaan

iltalehti 12:20 09.11

Amanda Nunes on UFC:n höyhen- ja kääpiösarjan mestari. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Tästä muistuttaakseen ja seuraajiaan viihdyttääkseen brasilialainen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän pitää päällään vain kahta mestaruusvyötä.


UFC-tähti Amanda Nunes räväytti – poseerasi rohkeasti vain mestaruusvyöt intiimien paikkojensa suojana

MTV 22:08 08.11

UFC:n tuplamestari Amanda Nunes on ottanut kaiken irti mestaruusvöistään. Brassitähti on poseerannut rohkeassa kuvassa, jossa vain vyöt ovat hänen intiimien paikkojensa edessä.


Entisestä UFC:n megatähdestä Ronda Rouseysta leviää karmea kuva – ovi teki hirveää tuhoa sormelle

iltalehti 21:29 20.08

Ex-naisvapaaottelija oli kuvaamassa tv-sarjaa onnettomuuden aikaan. Ronda Rousey muistetaan oman aikansa kirkkaimpana naistähtenä vapaaottelupromootio UFC:ssä. Yhdysvaltalainen voitti uransa kuusi ensimmäistä UFC-ottelua näytöstyyliin. Sitten tuli noutaja: Holly Holm murskasi Rouseyn ja vei mestaruuden. Lopulta tappio Amanda Nunesille päätti Rouseyn uran vuonna 2016, ja hän siirtyi showpainin pariin.


Hyytävä välikohtaus: 27-vuotias brasilialainen maajoukkuepelaaja ammuttiin kuoliaaksi

MTV 19:01 12.08

Brasilialainen futsalin maajoukkuepelaaja Douglas Nunes on ammuttu kuoliaaksi. Corinthiansia edustanut Nunes kuoli sunnuntaina 27-vuotiaana muutama tunti hävityn Brasilian cupin välierän jälkeen.


Kaikkien aikojen ottelu? Kihloissa oleva UFC-pariskunta haluaa ottaa toisistaan mittaa kehässä: ”Yrittäisimme tappaa toisemme”

iltalehti 20:38 01.07

Parin mukaan ottelusta saatavat rahat tulevat ainakin samaan talouteen. UFC-mestari Amanda Nunesilla on lauantaina edessään iso ottelu, sillä hän kohtaa kääpiösarjan titteliottelussa 37-vuotiaan Holly Holmin. Voitto takaisi 17 voittoa 21 ottelusta urallaan napanneelle Nunesille mestaruuden, mutta mielessä on myös erikoisempi kamppailu. 31-vuotias brasilialainen on seurustellut pitkään UFC-ottelija Nina Ansaroffin kanssa, ja pari kihlautui vuonna 2018. Nyt naiset haluavat ottaa toisistaan mittaa kahdeksankulmaisessa häkissä.


Aalto hyppää EM-kisojen esikarsinnassa massiivista karkumatkaansa myrsky uhkaa päällä ollut palauttamis­päätösten tekemistä

Hot topics