Nurmijärven koulupaloista epäillyt kaksi nuorta miestä vangittiin

iltasanomat 16:44 05.12

Nurmijärven koulupaloista epäillyt kaksi miestä vangittiin torstaina Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa, kertoi Itä-Uudenmaan poliisi.


Nurmijärvellä liikkuu tuhopolttaja – poliisi pyytää havaintoja

stara 17:20 29.11

Nurmijärvellä on sytytetty neljä rakennusta tuleen tämän syksyn aikana. Viimeisimmät


Viihdelehti Stara.fi

stara 17:20 29.11

Nurmijärvellä on sytytetty neljä rakennusta tuleen tämän syksyn aikana. Viimeisimmät


Iskikö Nurmijärvellä jälleen sama tuhopolttaja? Viikonloppuna roihusi kaksi uutta rakennusta, poliisi epäilee paloja tahallaan sytytetyiksi

yle 12:37 25.11

Molempien lauantaina tapahtuneiden palojen epäillään liittyvän lokakuun lopulla Nurmijärvellä syttyneisiin Lepsämän ja Valkjärven koulujen paloihin.


Nurmijärvellä kaksi tulipaloa – epäillään liittyvän tuhoisiin koulupaloihin

iltasanomat 11:47 25.11

Nurmijärven paloja epäillään tahallaan sytytyiksi.


Jo on hassu koira! Terhakas kultainennoutaja rakastaa laskea mäkeä - videot tuovat hymyn huulille

iltalehti 00:35 25.11

Yhdysvalloissa asuva kultainennoutaja Leny on innokas mäenlaskija. Leny-koirasta on tullut nopeasti somesuosikki vauhdikkaiden mäenlaskuvideoidensa myötä. Washingtonissa asuvan hauvan omistaja on jakanut koirastaan suloisia videoita Instagramiin. Videoiden perusteella näyttäisi siltä, että Leny on aivan tohkeissaan mäenlaskusta. Se kierii innoissaan mäen kuin mäen laelta alas. Eikä tarpeeksi jyrkkään mäkeen tarvita edes lunta liukasteeksi - nurmi toimii aivan hyvin. Leny ottaa ilon irti mäenlaskusta oli vuodenaika mikä tahansa. Hauva liukuu vauhdikkaasti niin selällään kuin kyljelläänkin. Tässä koiran mäenlaskun tyylinäytteitä päivän piristykseksi:


Näkemys: Yhden ketjun TPS:ssä palkkakunkkujen on löydettävä maalijyvänsä

jatkoaika.com 10:00 24.11

Vaikka Marko Virtasen opit näkyvät jo kentällä, Topi Nättinen, Markus Nurmi ja Lauri Pajuniemi tarvitsevat apua tehorintamalla.


Sotaveteraani Eino Nurmisen, 95, kotihoidosta osa sujuu virtuaalisesti – Suomessa tehty jo yli miljoona hoitokäyntiä etänä

yle 07:20 22.11

Turussa tablettilaitteella annettavaa hoitoa ollaan lisäämässä. Pian 100 asiakasta on etäkotihoidon piirissä.


Rauli Urama lähtee Jääkiekkoliitosta - suuntana TPS

iltalehti 09:11 21.11

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti Rauli Uraman jättävän huippu-urheilujohtajan pestinsä. Urama, 50, siirtyy toukokuun alussa TPS:n urheilutoimenjohtajaksi. Urama on toiminut liiton palveluksessa vuodesta 2012 lähtien. - Haluan kiittää Uramaa erinomaisesta työstä. Huippu-urheilun rakenteet ja pelaajapolku on saatu Uraman aikana loistavaan kuntoon, yhteistyö seurojen kanssa on ottanut harppauksia eteenpäin ja maajoukkueet ovat menestyneet uskomattoman hienosti, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kiittää tiedotteessa.


Yleisö tulvi kentälle – Huuhkajien puolustajan epätoivoinen yritys sai joukkuekaverin nauramaan: ”Järjestyspirkko Juha”

iltalehti 11:31 16.11

Kentälle juossut yleisömeri ei ollut kaikkien pelaajien mieleen. Erotuomari Benoit Bastien puhaltaa pilliinsä, ja peto on irti. Suomalaiset huutavat ja sinkoilevat minne sattuu. Töölön stadionin nurmi täyttää silmänräpäyksessä yleisömerestä. Väki juhlii historiallista arvokisapaikkaa.


Työntekijä tukehtui kaivantoon Nurmijärvellä – sakot työnantajille työturvallisuusrikoksesta ja kuolemantuottamuksesta

yle 18:45 14.11

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus katsoi, että kaivantosuunnitelman puuttuminen ja työn vaarat olivat työnantajien tiedossa.


Työntekijä tukehtui Nurmijärvellä kaivantoon – kahden yhtiön pomoille sakot

iltasanomat 17:18 14.11

Työntekijän tukehtuminen kaivantoon viemärityömaalla Nurmijärvellä toi sakot kahden yhtiön pomoille käräjäoikeudessa, tiedottaa Etelä-Suomen aluehallintovirasto.


Liigaseurojen omistajat töissä omissa yrityksissään ? näin paljon tienasivat Jussi Markkanen ja Sami Kapanen

jatkoaika.com 15:07 04.11

Liigassa osa seurojen pääomistajista on nähty valmennushommissa penkin takana sekä seuran johdossa. Kuinka paljon tienasi muun muassa Pelicansin pääomistaja, vastikään valmennuksesta sivuun siirtynyt Pasi Nurminen?


Liigaseurojen omistajat töissä omissa yrityksissään ? näin paljon tienasivat Jussi Markkanen, Sami Kapanen ja Pasi Nurminen

jatkoaika.com 15:07 04.11

Liigassa osa seurojen pääomistajista on nähty valmennushommissa penkin takana sekä seuran johdossa. Kuinka paljon tienasi muun muassa Pelicansin pääomistaja, vastikään valmennuksesta sivuun siirtynyt Pasi Nurminen?


Markus Nurmi TPS:n ahdingosta: "Jotain on selvästi tehtävä"

jatkoaika.com 14:34 03.11

TPS:n ahdinko jatkuu, eikä valmentajanvaihto ei ole vielä ehtinyt tuottamaan haluttua muutosta. Maaottelutauko tulee sopivaan aikaan, sillä nyt joukkue pääsee opiskelemaan rauhassa uuden valmentajansa pelikirjaa.


Ville Nieminen puhuu nyt Pasi Nurmisen tilanteesta – Vastuuttaa pelaajiaan Pelicansin alhosta

jatkoaika.com 07:37 03.11

Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen myöntää, että joukkueessa ja joukkueen ympärillä on ollut liian ruusuisia odotusarvoja tälle kaudelle.


Pelicans kriisissä SM-liigassa: Tulokset surkeita, Pasi Nurminen vetäytyi – näin vastaa seurapomo Janne Laukkanen

MTV 07:30 29.10

Lahden Pelicans on valunut jääkiekon Liigassa sijalle 11. Joukkue on hävinnyt seitsemästä viimeisestä ottelustaan kuusi. Urheilutoimenjohtaja Janne Laukkasen mukaan päävalmentaja Ville Niemisen asema on vakaa.


"Se on niin rakas, että itku pääsi" – järkyttyneet nurmijärveläiset kokoontuivat suremaan tuhopoltossa palanutta kyläkoulua

yle 17:07 28.10

Poliisi tutkii Nurmijärven kahta koulupaloa törkeinä tuhotöinä eikä sulje pois mahdollisuutta, että niiden takana olisi sama tekijä.


Lauantain koulupalo tuhosi lasten iltapäiväkerhon leluvaraston – kunta vetoaa kansalaisiin

iltasanomat 16:36 28.10

Lepsämän koulun lisäksi Nurmijärvellä oli koulupalo myös maanantaina. Tuolloin tuhoutui Valkjärven lähes satavuotias kyläkoulu.


Lauantain koulupalo tuhosi lasten iltapäiväkerhon leluvaraston – kaupunki vetoaa kansalaisiin

iltasanomat 15:45 28.10

Lepsämän koulun lisäksi Nurmijärvellä oli koulupalo myös maanantaina. Tuolloin tuhoutui Valkjärven lähes satavuotias kyläkoulu.


Rekkakuski Jani ikuisti tykitti molemmat lahtelaisvahdit valkoisella pakettiautolla liikkuvista – Mari Ederillä

Hot topics