Krista Pärmäkoski ja Katri Lylynperä paljastivat, mikä erikoiskisassa tökki

MTV 17:12 12.01

Suomen naisten ja miesten päivä maastohiihdon maailmancupin Dresdenin pariviesteissä oli nihkeä. Naisten puolella odotukset kohdistuivat Krista Pärmäkoskeen ja lauantaina yllättäneeseen Katri Lylynperään. Suomen ykkösjoukkueen taival päättyi kuitenkin jo välieriin.


Petra Olli on kovassa paikassa – kaikki kahden kortin varassa: ”Nyt ollaan aika täpärällä”

iltalehti 10:58 12.01

Petra Ollilla ei ole vielä paikkaa Tokion olympialaisiin. Keväällä on pakko onnistua. Hän kertoo, että terveysmurheet ovat vihdoin takana ja huippukunto on löytymässä. Kuortane Petra Olli myöntää, että paineet ovat kovat. Keväällä on kaksi paikkaa iskeä. Panoksena on olympiapaikka. – Tietysti ne paineet ovat kovat. Minulla on isot odotukset, kuten varmasti muillakin. Kaikki odottavat, että haen sen olympiapaikan, hän kertoo.


Teemu Pukki loukkaantuneena sivussa – Norwichin fanit epätoivoisina: ”Emme ehkä voi voittaa”

iltasanomat 16:10 11.01

Kun Teemu Pukki on sivussa, odotukset kasautuvat 18-vuotiaan Adam Idahin harteille.


Lux-festivaali ylsi kaikkien aikojen ennätykseensä: tapahtumassa oli 600 000 kävijää

yle 07:02 09.01

Järjestäjien mukaan tämänvuotinen kiinnostus ylitti kaikki odotukset ja aiheutti siksi ruuhkia.


Yhdysvaltain pörssivuosi alkoi uusilla ennätyksillä – Suuryritysten osakkeiden arvo on kymmenessä vuodessa lähes viisinkertaistunut

yle 06:01 03.01

Analyytikkojen mukaan yritysten tulosodotukset viittaavat vauhdin hidastumiseen tänä vuonna.


Näkemys: Sharks tähtäsi korkealle täksi kaudeksi, mutta tehtyjen virheiden summa on johtamassa totaaliseen rimanalitukseen

jatkoaika.com 13:51 02.01

San Jose Sharksin viime kausi päättyi konferenssifinaaliin, ja odotukset olivat korkealla tähän kauteen lähdettäessä. Sharksin pelaaminen on ollut kuitenkin tervanjuontia, ja näkyvissä on romahdus. Ongelmat ovat seurausta sekä vaisuista otteista kentällä että organisaatiossa tehdyistä virhearvioinneista.


Suomen ykkösketjussa pisteittä pelaava Antti Saarela: "Asetin itselleni vähän liian isot odotukset alkuun"

jatkoaika.com 19:03 01.01

Nuorten MM-kisat kolmosketjun laidassa aloittanut Antti Saarela siirrettiin Rasmus Kuparin loukkaannuttua ykkösketjun keskelle. Mies on puolivälierään mentäessä joukkueen ainoa kiikaritehoilla pelaava hyökkääjä.


Wayne Rooney palaa tositoimiin brittikentillä torstaina – ”Odotukset ovat korkealla”

iltasanomat 12:11 31.12

Rapakon takaa Britteihin palannut Wayne Rooney pelaa torstaina ensimmäisen ottelunsa Derbyn riveissä.


NHL-keskushyökkääjien topit ja flopit: Connor McDavidin pistetahti uhmaa modernin NHL:n kovinta pistesaldoa, Joe Thorntonin joutsenlaulu hivuttautuu lähemmäksi

jatkoaika.com 09:46 30.12

Connor McDavidin pistetahti on ylittänyt kovimmatkin superlahjakkuudelle asetetut odotukset Nathan MacKinnonin kirittäessä kannoilla. Joe Thorntonin pitkä valtakausi puolestaan osoittaa lopun merkkejä. Tämä artikkeli pureutuu alkukauden onnistujiin ja epäonnistujiin keskushyökkääjän vaativalla tontilla.


Nasa esitteli uuden Mars-mönkijän – osaa valmistaa happea ja kuuntelee planeetan tuulia

yle 09:52 28.12

Nasalla on suuret odotukset uudelle mönkijälleen, jonka perässä seuraavat ehkä myöhemmin ihmiset.


Nuoret Leijonat puolustaa maailmanmestaruutta, mutta ovatko odotukset kultahuuman jälkeen liian kovat? Suomen joukkueen suurimpiin vahvuuksiin liittyy kysymyksiä

yle 08:30 26.12

Suomi aloittaa tänään urakkansa jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-turnauksessa. Viime vuoden kultajoukkueesta mukana on neljä pelaajaa.


Tällainen oli Ensitreffit alttarilla -Anniinan ja Villen toinen häämatka: ”Ylitti odotukset”

iltalehti 12:23 25.12

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Ville ja Anniina asuvat nykyään yhdessä Loimaalla. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rakastuneet Ville ja Anniina olivat alkusyksystä yhdessä Lontoossa. Kumpikin on asunut siellä – Ville lähes koko aikuisikänsä ja Anniina muutamia kuukausia lukion jälkeen. Lontoossa käyminen oli molemmille erittäin mieluisa kokemus. Pari tapasi Villen vanhoja työkavereita ja ystäviä ja katseli maisemia ilman tarkkaa aikataulua. Ville pääsi kertomaan itselleen merkityksellisistä paikoista ja Anniina pääsi toteuttamaan erään unelmansa.


Paula Tiessalo: Kun joulu pettää sille asetetut odotukset, voit löytää onnen

yle 06:45 20.12

Etsimmekö me jouluna onnea väärästä paikasta, kysyy Paula Tiessalo blogissaan.


Nyt se on varmaa: Eero Elo lähtee Lukosta

iltalehti 19:33 17.12

Eero Elon lähtö Rauman Lukosta sai sinetin. Liigassa seitsemäntenä oleva Lukko ja Eero Elo ovat purkaneet pelaajasopimuksen koskien kuluvaa ja ensi kautta. Raumalaisseura tiedottaa odotetusta uutisesta kotisivuillaan. –?Oman kylän poika saatiin takaisin ja molemminpuoliset odotukset olivat korkealla, mutta urheilussa kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Tässä tilanteessa järkevin ratkaisu on viheltää peli poikki ja antaa Eerolle mahdollisuus jatkaa hienoa uraansa muissa maisemissa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo Lukon verkkosivuilla.


Eero Elo ja Lukko purkivat sopimuksensa ? "Oman kylän poika saatiin takaisin ja molemminpuoliset odotukset olivat korkealla"

jatkoaika.com 19:17 17.12

Eero Elo ja Rauman Lukko ovat purkaneet loppukautta sekä ensi kautta koskevan sopimuksensa.


Saavikaupalla kuraa niskaan! Jari-Matti Latvalalla on tiukka kanta kritiikkiin: ”Ei voi vaan sanoa”

iltalehti 13:14 07.12

Odotukset Jari-Matti Latvalan ralliuraa kohtaan olivat kymmenisen vuotta sitten huipussaan. Latvalasta puhuttiin mahdollisena, jopa todennäköisenä, maailmanmestarina, mutta tuo ennustus ei ole milloinkaan toteutunut. Tällaisesta ristiriidasta johtuen on selvää, että Latvala on saanut vuosien varrella niskaansa ison saavillisen kuraa.


Jari-Matti Latvala kantoi pitkään suomalaista taakkaa, pettymys riipaisee – ”Usko alkoi kadota”

iltalehti 12:09 06.12

Jari-Matti Latvala on vienyt rallin MM-sarjassa suomalaiskuljettajien jäsentenväliset nimiinsä seitsemänä vuotena peräjälkeen. Jari-Matti Latvalan ammattilaisuran alkuvaiheessa suomalaisten huomio kohdistui myös Mikko Hirvoseen, mutta Hirvosen lopetettua muutama vuosi mentiin niin, että kaikki odotukset kohdistuvat Latvalaan. – Olen halunnut edustaa Suomea ja tuoda suomalaisuutta ilmi. Meidät on tunnettu vahvana moottoriurheilukansana, ja totta kai se on ollut pettymys, etten ole itse pystynyt mestaruutta voittamaan, Latvala sanoo.


Leo-Pekka Tähti ratkaisi Amanda Kotajaa pitkään rassanneen ongelman – MM-kultaa tuli: ”Hän sanoi, että onnistuu”

iltalehti 18:50 04.12

Viisi ensimmäistä urheilijaa Tokion paralympialaisiin valittiin tiistaina. Ensimmäiset Suomea Tokion paralympialaisissa vuonna 2020 edustavat paraurheilijat valittiin keskiviikkona. Kisakoneessa ovat ratakelaajat Amanda Kotaja, Leo-Pekka Tähti ja Toni Piispanen, keihäänheittäjä Marjaana Heikkinen sekä jousiampuja Jere Forsberg. Kotaja voitti marraskuussa sadan metrin MM-kultaa T54-luokassa ja oli 400 metrillä seitsemäs. Odotukset ovat korkealla myös Tokiossa.


Toni Roponen pettyi raskaasti Suomen naishiihtäjiin Pärmäkosken ja Niskasen takana: ”Grande katastrof!”

iltalehti 16:04 01.12

Suomen naisten suoritustaso maailmancupin avauksessa oli erittäin kaksijakoinen. Iltalehden asiantuntija Toni Roponen kertoo kupletin juonen. Iltalehden asiantuntija Toni Roponen pitää Suomen naisten hiihtomaajoukkueen suoritustasoa Rukan maailmancupissa äärimmäisen kaksijakoisena. Hän kehaisee Krista Pärmäkoskea ja Kerttu Niskasta, mutta muu tiimi petti ennakko-odotukset. –?Kristan ja Kertun takana koko muu kattaus oli grande katastrof. Pitää muistaa, että Krista tuli Rukalle maajoukkueen ulkopuolelta ja kokenut Kerttu on ollut maajoukkueeseen kuulumattoman Juho Mikkosen valmennuksessa, Roponen linjaa.


Hulppea outlet-kylä avautui vuosi sitten suurin odotuksin keskelle ei mitään – odotukset eivät täyttyneet

yle 10:07 29.11

Zsar Outlet Village jäi ensimmäisenä vuotenaan kävijätavoitteestaan, mutta ostoskylässä riittää uskoa tulevaan.


taas kärkiajan ”Kivihiili haisee, taitaa

Hot topics