Karmiva pila kodin uusille asukkaille – murhapaikka maton alla

stara 08:00 14.11

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva nainen on päättänyt järjestää hirtehisen pilan myymänsä


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 14.11

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva nainen on päättänyt järjestää hirtehisen pilan myymänsä


Karannut vuohi murtautui perheen kotiin – löydettiin nukkumasta vessassa

stara 18:40 12.10

Yhdysvaltojen Ohiossa asuvan perheen kotiin murtautui yllättävä taho. Kyseessä oli


Tölkkien avaamisen ennätys rikki – 2 344 sopulia aivasti kerralla

stara 14:00 21.09

Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevalla urheilukentällä sihahti syksyisenä keskiviikkopäivänä yli kaksi tuhatta


Henri Kontinen ja John Peers etenivät trilleriratkaisun jälkeen puolivälieriin Cincinnatissa

MTV 06:32 16.08

Henri Kontinen ja hänen australialaisparinsa John Peers ovat selviytyneet kahdeksan parhaan joukkoon tenniksen Cincinnatin ATP Masters -turnauksessa Ohiossa.


Lady Gaga osoittaa tukensa joukkoampumisten uhreille – lahjoitus yhteensä 162 koululuokalle: ”Emme voi paeta, tarvitsemme toisiamme”

iltalehti 22:40 12.08

Supertähti on lupautunut antamaan rahallista avustusta kymmenille luokille. Laulaja Lady Gaga on kertonut, että aikoo avustaa rahallisesti joukkoammuskelun uhreja. Laulaja tukee yhteensä 162 luokkaa Daytonissa Ohiossa, El Pasossa Texasissa ja Gilroyssa Californiassa. 33-vuotias Gaga haluaa teollaan muistuttaa yhteisöjä toivosta traagisista kokemuksista huolimatta. Laulaja julkaisi perjantaina postauksen, jossa hän kertoo suunnitelmastaan. Näet kymmeniä tuhansia reaktioita keränneen Facebook-postauksen myös tästä.


Kirjailija Toni Morrison on kuollut – oli ensimmäinen musta Nobelilla palkittu nainen

iltalehti 17:14 06.08

Maailmankuulu kirjailija kuoli 88-vuotiaana. Kirjailija Toni Morrison (alkuperäiseltä nimeltään Chloe Ardelia Wofford) on kuollut. Hänen kuolemastaan kertovat amerikkalaislähteet, joille Morrisonin ystävä on vahvistanut kuoleman. Helmikuussa 1931 Yhdysvaltain Ohiossa syntynyt Morrison oli kuollessaan 88-vuotias.


Uusi rakkaus 100-vuotiaana - ohiolaispariskunta juhli häitään vanhainkodissa vain vuoden tuntemisen jälkeen: ”Me rakastuimme”

iltalehti 03:33 28.07

Yhdysvaltalaispariskunta iloitsee rakkauden löytymisestä. 100-vuotias John Cook Sr. avioitui kaksi viikkoa sitten Phyllisin, 102, kanssa. Avioituneet tapasivat samassa Ohiossa sijaitsevassa vanhainkodissa. Yhteinen huumorintaju sai kaksikon lähentymään vähitellen. Ennen avioitumistaan John ja Phyllis ehtivät seurustella vähän yli vuoden. Phyllis otti miehensä sukunimen. Hän kertoi häistään paikallisuutisille.


Jalonen tähtää maajoukkuevalinnoissaan

Hot topics