Hirttoköysi kaulan ympärille: Zlatanin patsasta yritetään tuhota lopullisesti – malmöläisten raivo supertähteä kohtaan ei laannu

MTV 12:37 12.12

Ruotsalaisen jalkapallotähden Zlatan Ibrahimovicin patsasta on vandalisoitu jälleen. Patsaalta on yritetty leikata molemmat jalat irti ja kaulan ympärille on pujotettu köysi, kertoo Aftonbladet.


Maailmantähti Andrea Pirlo lomailee Suomen Lapin luksuskohteessa, hämmästelee kylmyyttä – katso kuvat

iltalehti 11:41 12.12

Italian jalkapallolegenda Andrea Pirlo lomailee parhaillaan Suomen Lapissa. Maailmanmestaruuden Italian paidassa vuonna 2006 voittanut entinen keskikenttäpelaaja ja armoitettu pelinrakentaja Andrea Pirlo on saapunut lomailemaan Suomen Lappiin. Urallaan muun muassa Interissä, Juventuksessa, AC Milanissa ja New York Cityssä pelannut Pirlo löi nappulakengät naulaan syksyllä 2017.


Näkemys: Kovaa peliä penkin takana ? NHL-valmentajat joutuvat tulevaisuudessa äärimmäisen tarkan suurennuslasin alle

jatkoaika.com 11:34 12.12

Kuluva syksy on muuttanut NHL-kiekkoa pysyvästi. Pelaajien ja valmentajien välinen suhde on muuttunut, eikä vanhaan ole enää paluuta.


Töölönlahti näyttäisi aivan erilaiselta, jos arkkitehdin vanha visio Eduskuntatalon ympäristöstä olisi otettu tosissaan

iltasanomat 11:33 12.12

Alkujaan Eduskuntataloa suunniteltiin Tähtitorninmäelle, mutta Venäjän keisari torppasi suunnitelman. Arkadianmäkeä pidettiin puolestaan syrjäisenä.


Venäjän ainoalla lento­tuki­aluksella syttyi tulipalo

iltasanomat 11:16 12.12

Ainakin yhden työntekijän kerrotaan olevan kateissa onnettomuuden jäljiltä.


Tässä on maailman vanhin tunnettu luolamaalaus: Myyttiset olennot metsästävät indonesialaisessa maalauksessa

yle 11:14 12.12

Australialaisen yliopiston tutkijoiden mukaan maalaus on tehty noin 44 000 vuotta sitten.


Vanhat kodinkoneet ja autonromut muuttuvat jätteeksi, josta yritykset yrittävät päästä eroon kaikin keinoin – yksi ei ole edes onnistunut

yle 11:11 12.12

Suomessa SLF-jätteen polttolaitokselle on ruuhkaa. Moni yritys saa luvan muuttaa jätteen sekajätteeksi.


Ott Tänak marssii pääkilpailijan pilttuuseen Toyota-tietojen kanssa – Tommi Mäkisen apulainen puntaroi vaikutuksia

MTV 11:07 12.12

Toyotan MM-rallitiimin tekninen johtaja Tom Fowler ei ole huolissaan Ott Tänakin tiedoista, jotka virolainen vie mukanaan Hyundaille. 


Näkökulma: Huuhkajat teki ison uhrauksen, jollaista ei Ruotsissa edes harkittu

iltalehti 10:54 12.12

Qataria koskeva yhteiskunnallinen keskustelu otti Suomessa ison harppauksen Riku Riskin ansiosta, kirjoittaa Ville-Veikko Valta. Ruotsi loi 1900-luvulla mainetta kansainvälisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeuksien puolestapuhujana. Kun pääministeri Olof Palme johti maan ulkopolitiikkaa, hän saattoi ottaa kantaa jopa niin sanotun kansallisen edun kustannuksella. Palme aiheutti diplomaattisen kriisin vuonna 1969, kun hän tuomitsi jyrkin sanakääntein Yhdysvaltojen sotavoimien pommitukset Pohjois-Vietnamissa. Tulistunut Yhdysvallat kutsui suurlähettiläänsä pois Tukholmasta, eivätkä maiden väliset suhteet palautuneet ennalleen yli neljään vuoteen.


Kurdijohtaja HS:lle: Suomella ei vielä ole sopimusta al-Holin leiriläisten kotiuttamiseksi – ”Toivon, että lähiaikoina meillä on uutisia”

iltasanomat 10:45 12.12

Rojavan hallinnon mukaan al-Holin lasten erottaminen huoltajistaan on mahdotonta, Helsingin Sanomat kertoo.


Suomen talvi ja viima yllättivät italialaisen jalkapallolegendan – Andrea Pirlo viettää tunnelmallista joululomaa Lapissa

MTV 10:37 12.12

Suomen talvi ja Lappi vetävät vuodesta toiseen maailman suurimpia urheilutähtiä puoleensa. Tuorein heistä on italialainen jalkapallolegenda Andrea Pirlo.


Suomen talvi ja viima yllätti italialaisen jalkapallolegendan – Andrea Pirlo viettää tunnelmallista joululomaa Lapissa

MTV 10:36 12.12

Suomen talvi ja Lappi vetävät vuodesta toiseen maailman suurimpia urheilutähtiä puoleensa. Tuorein heistä on italialainen jalkapallolegenda Andrea Pirlo.


Pekka Haavisto selvittää al-Holin suomalaisten palauttamista keskustan eduskuntaryhmälle – ISTV:n suora lähetys eduskunnasta noin kello 13.30

iltasanomat 10:32 12.12

Keskustan ryhmässä tuntuu olevan paljon epäselvyyttä tilanteeseen liittyen.


Yhdeksän vuotta vanha mökkimurto selvisi, mutta tekijä ei vielä tiedä sitä – poliisi: "Myös pienten rikosten selvittäminen on erittäin tärkeää"

yle 10:27 12.12

Usein ajatellaan, ettei poliisilla ole aikaa tutkia vanhoja pieniä rikoksia. Rikoskomisario Kari Aaltio osoittaa, että aina näin ei ole.


Yhdeksän vuotta vanha mökkimurto selvisi – tekijä saa kirjeen poliisilta: "Myös pienten rikosten selvittäminen on erittäin tärkeää"

yle 10:27 12.12

Usein ajatellaan, ettei poliisilla ole aikaa tutkia vanhoja pieniä rikoksia. Rikoskomisario Kari Aaltio osoittaa, että aina näin ei ole.


Nuorten Leijonien MM-leiriryhmä on selvillä ? ulkopuolelle jäi Liigassa vakiorooleja kantavia pelaajia

jatkoaika.com 10:16 12.12

Päävalmentaja Raimo Helminen on valinnut alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valmistautuvan leiriryhmän.


Nuorten Leijonien MM-leiriryhmä on selvillä ? ulkopuolelle jäi Liigassa vakirooleja kantavia pelaajia

jatkoaika.com 10:16 12.12

Päävalmentaja Raimo Helminen on valinnut alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valmistautuvan leiriryhmän.


Australia ei aio kotiuttaa al-Holin leirillä olevia kansalaisiaan: ”Emme aio lähettää sotilaitamme pelastamaan tämän luontoisia ihmisiä”

iltasanomat 10:10 12.12

Pelastakaa lapset -järjestö arvioi leirin olosuhteet äärimmäisen huonoksi pienille lapsille.


Seiska: Maisa Torppa avoliittoon! Omistaa talosta puolet - ansiotulot alle köyhyysrajan

iltalehti 09:56 12.12

Kaksi kuukautta sitten Jari-Matti Latvalasta eronnut Maisa Torppa elää avoliitossa uuden rakkaansa kanssa. Tuoreessa Seiskassa uutisoidaan, että Maisa Torppa ja hänen it-pomon tutuksi tullut rakkaansa ovat muuttaneet yhteen. Seiskan mukaan avoparin omakotitalo on maksanut 365 000 euroa, josta Maisa Torppa omistaa puolet.


Joulupukki on seurannut hallituskriisiä – lähettää terveiset maan johdolle: ”Olkaa lahjoja toisillenne”

iltasanomat 09:55 12.12

Joulukuu on alkanut Suomessa varsin kireissä tunnelmissa, eikä joulutunnelmasta ole vielä tietoakaan. Joulupukki lähettää viisaat terveisensä maan hallitukselle.


Ihminen päätyi isosiskonsa kiekkokulut kaksi skottinaista keskustan eduskuntaryhmälle – Kuukan alakertaansa - lähettää sotilaitamme leppoista keskustelua Lontoolainen Athena, 64, pysyy mustana etelässä tulee Britannian viides päävalmentaja

Hot topics