Bond-kaunotar yhä tyrmäävä bikinimalli – muistatko vielä tämän neitokaisen?

stara 12:00 05.01

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä julkkikseksi noussut Olga


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 05.01

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä julkkikseksi noussut Olga


”Toivon, että tää kaikki ois pahaa unta”, Tuukka Temonen totesi pysäyttävässä päivityksessä – näin Olga-vaimo kommentoi

iltalehti 16:45 03.01

Olga Temonen kertoo, että hänen ja Tuukka Temosen yhteinen ponnistus elokuva Aika jonka sain etenee suunnitellusti ja tulee ensi-iltaan maaliskuussa. Tuukka ja Olga Temonen saapuivat perjantaina elokuvateattereihin tulevan Pamelan Tolan uutuuselokuvan Teräsleidit kutsuvierasensi-iltaan. Joulun alla pysäyttävän, runsaasti kannustusta ja myötätuntoa keränneen Facebook-päivityksen kirjoittanut Tuukka kieltäytyi kuvista ja haastattelusta. Päivityksessään Tuukka Temonen kirjoitti, että vuosi oli ollut hirveä. Jopa totaalisen masentava. Niin hirveä, että hän toivoisi kaiken olevan vain pahaa unta. Hän oli kuvittanut itkuisella selfiellä päivityksensä, jossa kirjoitti:


Olga Temonen julkaisi hauskan kuvan kotityylistään: "Olen jo jonkin aikaa koetellut miestäni"

mtv 16:10 22.12

Olga Temonen pukeutuu kotona rennosti.


Olga Temosen kotieleganssi naurattaa somessa: "Olen jo jonkin aikaa koetellut miestäni..."

iltalehti 10:18 16.12

Näyttelijä Olga Temonen on jakanut hauskan kuvan kotiasustaan Instagramissa. Olga Temonen on jakanut tuoreen kuvan itsestään Instagramissa. Kuvassa ei turhia hienostella. Kuvan saatteeksi näyttelijä on kirjoittanut: – Olen jo jonkin aikaa koetellut miestäni pitämällä tätä löytämääni, äitivainaan vanhaa Marimekko-yöpaitaa. Tänään oli vähän viileää niin yhdistin sen rennosti kaksiosaiseen pyjamaan, villatakkiin ja siivotessa talteen keräämääni glitteritonttuhattuun. Olen onnentyttö, sillä Tuukka on edelleen täällä, Olga Temonen riemuitsee.


Olga Temonen tekee rankan roolin uutuuselokuvassa: "Kaikki, mitä hänelle on tapahtunut liikuttaa minua syvästi"

mtv 18:05 04.12

Elokuvan tekeminen oli Olga Temosen mukaan kiinnostava matka alaraajahalvaantuneen maailmaan.


Helmareiden keskikenttäpelaaja siirtyy Ruotsin maajoukkuetähtiä vilisevään seuraan: "Olga sopii profiiliimme täydellisesti"

yle 11:28 03.12

Olga Ahtinen siirtyy Linköpingiin kahden vuoden mittaisella sopimuksella.


Samantha Fox esiintyy legendaarisessa Lapuan Latosaaressa – venäläinen Olga on tosifani, joka on nähnyt suosikkinsa jo parikymmentä kertaa

iltasanomat 22:59 16.11

1980-luvun tähteä Samantha Foxia odotettiin lauantai-iltana innokkaina lavalle Lapualla.


Nainen omisti elämänsä biljardille: "Minulla ei ole aviomiestä eikä perhettä, mutta minulla on biljardi"

yle 18:24 04.11

Pietarilainen 33-vuotias Olga Milovanova on pyhittänyt elämänsä biljardille. Suomeen oppilaidensa kanssa leireilemään tullut lajinsa huippu on myös tulisieluinen valmentaja.


Bond-kaunotar paljasti bikinivartalonsa Marokossa

stara 14:40 03.11

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä julkkikseksi noussut Olga


Muistatko vielä Kiljusen herrasväen? Janne Kataja kajoaa kulttuuriperintöön - työstää kirjasarjasta uutta elokuvaa

iltalehti 14:49 24.10

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy ja Intervisio Oy ovat päättäneet tehdä Kiljusen herrasväestä kertovan uuden elokuvan. Kiljusen herrasväki seikkaili viimeksi valkokankaalla vuonna 1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut -elokuvan myötä. Se, ja vuonna 1980 ilmestynyt Kiljusen herrasväki -elokuva pohjautuvat Jalmari Finnen vuosina 1914–1925 kirjoittamaan lastenkirjasarjaan. Kirjoissa ja elokuvissa seikkailevat lapset Mikael, Lennart ja Olga (lempinimiltään Mökö, Luru ja Plättä) sekä heidän vanhempansa ja koiransa. Nyt Kiljusen herrasväelle koittaa uusi tuleminen, sillä uuden elokuvan esituotanto on käynnistetty. Käsikirjoittajana toimii Outi Keskevaari. Kuvaukset on tarkoitus tehdä loppukesällä 2020. Ensi-iltaa kaavaillaan alkuvuodelle 2021.


Kaisa Mäkäräisen venäläisen vastustajan hiljaiselo päättyi – aloitti uransa uudestaan ja kilpailee slovenialaisena

iltasanomat 17:18 17.10

Venäläinen Olga Podtshufarova kilpailee ensi kaudella slovenialaisena.


Ampumahiihdon MM-mitalistilta yllätysveto: Pyörsi lopettamispäätöksensä ja vaihtaa maajoukkuetta

iltalehti 16:43 17.10

Kaksi venäläistä ampumahiihtäjää vaihtaa maajoukkuetta tulevaksi kaudeksi. Venäläinen ampumahiihtäjä, 27-vuotias Olga Podtšufarova on pyörtänyt uransa lopettamispäätöksen ja vaihtaa maajoukkuetta. Uutistoimisto Tassin mukaan Podtšufarova kilpailee ensi kaudella Slovenian maajoukkueessa. Podtšufarova voitti MM-pronssia sekaviestissä vuonna 2017 ja on noussut maailmancupissa kertaalleen korkeimmalle korokkeelle. Palkintopallisijoja maailmancupissa on kaksi. Podtšufarova ilmoitti keväällä 2018 lopettavansa uransa vain 25-vuotiaana.


Kirjallisuuden Nobelit Olga Tokarczukille ja Peter Handkelle

iltasanomat 14:09 10.10

Tämän ja viime vuoden Nobelin kirjallisuuspalkinnon saavat puolalainen Olga Tokarczuk ja itävaltalainen Peter Handke.


Kirjallisuuden Nobel-palkinto vuodelta 2018 Olga Tokarczukille, tämän vuoden palkinnon saa Peter Handke

yle 12:00 10.10

Voittajat julkistettiin tänään Tukholmassa. Puolalainen Tokarczuk sai viimevuotisen jakamatta jääneen palkinnon ja itävaltalainen Handke vuoden 2019 palkinnon. Katso video lähetyksestä.


Liian hyviä naisurheilijoita tänään tv:ssä: Kuka valehtelee?

iltalehti 08:29 02.10

Kiistan keskiössä on Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF. Jotkut naiset ovat liian hyviä urheilussa synnynnäisten ominaisuuksiensa ansiosta. Lause saattaa vaikuttaa oudolta, mutta Olga Sviridenkon, Edmund Willisonin ja Hajo Seppeltin dokumentti osoittaa, että näin todella nykyisellään on. Terveys vai huippu-urheilu? tulee tänään TV1:ltä. Se on myös katsottavissa Areenassa.


Kazakstanin ampumahiihtäjien dopingvyyhtiin saatiin ratkaisu: Ratsiassa löytyi kiellettyjä aineita, kaikki saivat kilpailuluvan

iltalehti 13:16 11.09

Kansainvälisen ampumahiihtoliitto IBUn antidopingpaneeli antoi tuomionsa kazakstanilaisten urheilijoiden tapauksessa. IBU on vapauttanut kaikki yhdeksän kazakstanilaista ampumahiihtäjää väliaikaisesta kilpailukiellosta, johon heidät asetettiin viime vuoden marraskuussa. Vapautetut urheilijat ovat Galina Vishnevskaja, Daria Klimina, Alina Raikova, Olga Poltoranina, Jan Savitski, Maksim Braun, Anna Kistanova, Anton Pantov ja Vassili Potkoritov. Tosin heistä Vishnevskaja sai kilpailuluvan jo helmikuussa.


Olga ja Tuukka Temonen juhlivat hääpäiväänsä: "Olisi kyllä tyhmää pakertaa täällä ilman sinua"

mtv 15:55 06.09

Olga ja Tuukka Temonen juhlivat 11. päiväänsä naimisissa.


Olga Misik, 17, nousi Venäjän mielenosoitusten symboliksi – tällainen on hänen tarinansa

iltasanomat 09:05 24.08

Onko 17-vuotias Olga todella niin vaarallinen, että hänet pitää ottaa kiinni viidesti Venäjän mielenosoituksissa?


dopingkikkoja jengiliivien käyttöön jo kuin se koronavirusepäilyt Potilaista otettujen lehti ampuja matkustamosta pomppasi mies kuolemansa pelaa keskushyökkääjänä ? Potilaista Suomalaisen Jarin video Tämä Ivalon tiedä, mihin ”Kun jalat

Hot topics