Huippuvuorille jumahtanut kylmä sää voi pian nytkähtää liikkeelle – ”Olisiko siitä talven ’game changeriksi’”

iltasanomat 21:27 15.01

Olisiko siitä game changeriksi, meteorologi kysyy.


Trump: Samantekevää, oliko Soleimani välitön uhka, hänet sai tappaa silti

yle 22:02 13.01

Yhdysvalloissa kiistellään, olisiko presidentin pitänyt hakea iranilaissotilaalle surmanneelle ohjusiskulle kongressin lupa.


Olisiko norjalaisen esimerkistä Iivolle apua? Tilastot eivät anna Niskaselle toivoa noususta Tour de Skin kärkikamppailuun

yle 08:27 31.12

Iivo Niskasen tilanne Tour de Skin kokonaiskilpailussa on tyly, sillä kahden etapin jälkeen hänellä ei ole varaa epäonnistumisiin.


Minnalla on kaksi parkkiruutua autoaan varten, ja se on poliisistakin hyvä ajatus

iltalehti 06:15 10.12

Suomen surkeimmassa kuskissa kisaava Minna tietää itsekin olevansa huono pysäköimään autoa. "Olisiko tämä vihdoin ja viimeinen se teidän viikkonne?" Näin toiveikkaasti kysyy Suomen surkeinta kuskia juontava Eero Ettala Minnalta, 55, ja hänen apukuskiltaan Johannalta, 31.


Olisiko tätä pitänyt hyväksyä? Kärpiltä kyseenalainen maali – katso tilanne videolta

iltalehti 19:04 07.12

Kärppien kyseenalaista kavennusmaalia tarkistettiin pitkään videolta. Kärpät avasi lauantain SM-liigakierroksen maalitilinsä toisen erän lopulla, kun Otto Karvinen sai kiekon maaliin. HIFK:n maali näytti hidastuskuvan perusteella siirtyneen pois paikaltaan ennen kiekon maaliviivan ylitystä, mutta maalituomio jäi voimaan pitkän videotarkastuksen jälkeen.


Ristomatti Hakolan yllä suuri kysymys – Isometsä: "Kyllä se on nyt jo myöhäistä"

MTV 07:15 28.11

Ristomatti Hakola on ajoittain hiihtänyt mukiinmeneviä kisoja normaalimatkoilla, mutta hänet tunnetaan ennen kaikkea vahvana sprintterinä. Olisiko Hakolan lyötävä paukunsa vielä vahvemmin sprinttiharjoitteluun?


Olisiko Suomella tähän varaa? Näin tajuttomia summia F1-kisan järjestäminen maksaa

iltasanomat 06:23 26.11

Suomen autourheiluväki haaveilee, että KymiRingin radalla ajettaisiin joku päivä F1-osakilpailu. Se vaatisi jättimäistä taloudellista panosta.


Olisiko koko Raamatun lukeminen auttanut? Turvapaikanhakija sai kielteisen päätöksen ja riisti henkensä

iltalehti 04:58 25.11

Afganistanista lähtöisin oleva Nathanael Taher Ahmandy kuoli Uudessakaarlepyyssä. Nuori mies haudattiin viime kuussa Uudessakaarpelyyssä. Toimittaja Kjell Lindroos kertoo hänen tarinansa illan Spotlightissa Teemalla \& Femillä. Afganistanilainen turvapaikanhakija Nathanael Taher Ahmady oli menehtyessään 22-vuotias. Hän kuoli syyskuussa oman käden kautta.


Kommentti: Eeli Tolvanen ei onnistu edes AHL:ssä siinä, mihin Nashville hänet hankki – olisiko hyökkääjän aika seurata muiden nuorten esimerkkiä ja hakea vauhtia Euroopasta?

yle 15:59 22.11

Paluuta Suomeen kannattaisi ainakin harkita, jos maalihanat eivät Pohjois-Amerikassa aukea nopealla tahdilla, kirjoittaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä.


Olisiko sittenkin pitänyt jättää juhlimatta, Huuhkajat? Asiantuntijalla on selkeä näkemys: ”Siellä oli yksi töppäys”

iltasanomat 18:54 20.11

EM-paikka varmistui riemukkaasti, mutta Kreikka-pelistä riittää yhä parranpärinää.


Onko herttuatar Meghan raskaana? Spekulaatiot käynnistyivät Harryn puheista ja Meghanin olemuksesta

iltalehti 19:11 16.11

Sussexin herttuapari on raskaushuhujen kourissa. Heidän esikoispoikansa Archie on nyt puolivuotias. Britanniassa spekuloidaan sitä, aikovatko prinssi Harry ja herttuatar Meghan hankkia Archielle pikkusisaruksen - tai olisiko sellainen jo kenties tuloillaan? Huhumylly käynnistyi, kun prinssi Harry uteli viime viikolla Remembrance Dayn, eli veteraanien ja kaatuneiden muistopäivän, juhlinnoissa eräältä naiselta tämän monilapsisesta perheestä. Windsorin linnaan oli kutsuttu naisia, joiden puolisot ovat brittiarmeijassa töissä. Monella oli myös lapset mukana.


Anna: Mikko Alatalo miettii, olisiko voinut estää ensimmäisen vaimonsa kuoleman – ”Miten saatoin olla niin sokea?”

iltalehti 13:12 15.11

Mikko Alatalo muistelee Annan haastattelussa ensimmäistä vaimoaan, Marjaa. Laulaja, ex-kansanedustaja Mikko Alatalon, 68, ensimmäinen vaimo, Marja, teki itsemurhan vuonna 1992. Se oli luonnollisesti kova shokki Alatalolle.


Iik, olisiko minussakin 12 prosenttia skottilaista? Tilasin uteliaisuudesta DNA-testin, mutta tietoni saattavat päätyä kauppatavaraksi

yle 11:46 12.11

Geenitieto paljastaa tietoja minusta, mutta myös läheisistäni. Onko DNA-näytteen lähettäminen siis järkevää? Katso video.


Daniel Ricciardon mielestä Valtteri Bottaksen paikalla pitäisi pystyä parempaan - ”En aio kaunistella sitä”

iltalehti 13:30 09.11

Renault'n Daniel Ricciardon mielestä Mercedes-kuljettajien ero retkahti liian suureksi. Ricciardolta kysyttiin Sky Sportsin haastattelussa, olisiko hän kyennyt panemaan Lewis Hamiltonin ahtaammalle MM-taistossa kuin Valtteri Bottas. – En aio kaunistella sitä; vastaan kyllä, Ricciardo sanoi.


IL-kysely: Näin SM-liigaseurat suhtautuvat Jokereihin, vain yksi seura ilmaisi kiinnostuksensa yhteistyölle – HIFK:lta tiukka kommentti

iltalehti 12:00 08.11

SM-liigaseurojen kommentit Jokereita kohtaan ovat viileitä, paikoin jopa jäätäviä. Kun SM-liigan ja liigaseurojen kartellisopimus KHL-Jokereita vastaan kumottiin viime viikolla lainvastaisena, heräsi kysymyksiä. Olisiko nyt luvassa avoimempaa pelaajaliikennettä? Nähtäisiinkö ensi kaudella harjoitusotteluita liiganippujen ja narrien välillä?


Tavalliset suomalaiset lyövät tiskiin mielipiteensä lentoverosta – onko se paras tapa päästöjen vähentämiseen?

iltasanomat 18:09 01.11

Matkustajat pohtivat Helsinki-Vantaan lentoasemalla, olisiko kansalaisaloitteen mukaisen lentoveron säätäminen järkevää, jos matkustusinto ei silti vähenisi.


Olisiko tämä jo liikaa? F1-säännöistä paljastui hurja kisoihin liittyvä yksityiskohta

MTV 10:18 01.11

F1-sarja ja kansainvälinen autoliitto FIA tiedottivat torstaina valtavista muutoksista, jotka astuvat voimaan kuninkuusluokassa kaudella 2021. Pohjalla on uusi "Concorde-sopimus", josta paljastui yksi sangen hurja yksityiskohta.


Kuningatar Elisabet etsii uutta avustajaa – tällaisia vaatimuksia hovilla on

iltasanomat 17:28 26.10

Testaa, olisiko sinusta brittihovin työntekijäksi.


Australiassa, kolme kuoli hämmästytti ”erittäin hiljaisin paikka – jolloin näki kanavilla ainakin kaksi kertoi erikoisesta kertoo, kuinka koronavirus toisille painajaisten näyttämö” tulosta heti

Hot topics