Al-Hol nostatti monta kiperää kysymystä: Voidaanko lapset erottaa äideistään, onko äidin äärimielipide riittävä syy lapsen huostaanotolle?

yle 18:27 13.12

Terrorismiseurannassa on Suojelupoliisin mukaan niin paljon ihmisiä, että se joutuu priorisoimaan voimakkaasti kenttätoimintaansa. Nyt heitä on 390.


Somessa hämmästyttiin Janni Hussin kuvasta: "Piti katsoa monta kertaan et onko tämä pränkki"

mtv 18:01 13.12

Janni Hussi ja Lotta Hintsa ovat hämmästyttävän paljon saman näköisiä.


Ilves hurjana – onko Tapparasta vastaamaan naapurin vireeseen perjantain kiihkeässä derbyssä?

iltalehti 15:39 13.12

Päivän kiinnostavin peli on Liigan Tampereen derby. Voitolla Ilves nousisi sarjataulukossa jo aivan Tapparan kantaan. Tapparan ja Ilveksen voimasuhteet ovat kauden mittaan kertoimien valossa lähestyneet koko ajan toisiaan. Kauden ensimmäisessä derbyssä Tappara oli niukka suosikki ja toisessa selkeämpi Ilveksen vaisun kaudenaloituksen takia. Sen jälkeen voimasuhteet ovat liikkuneet vahvasti Ilveksen suuntaan. Sekä edellinen että tämän päivän koitos ovat ennakkoasetelmiltaan hyvin tasaisia. Vaikka kertoimet tänäänkin ovat edelleen hieman Tappara-painotteiset, en itse näille joukkueille enää eroa saa – en ainakaan Tapparan suuntaan.


Katri Kulmuni äänestytti somessa al-Holin leirin suomalaisten kohtalosta – julkaisu ehti suututtaa ihmisoikeusjärjestön, Kulmuni poisti sen

yle 09:23 13.12

Onko seuraavana luvassa julkiset hirttäjäiset stadionin hurraajien äänenvoimakkuuden mukaan? kysyy Human Right Watch.


Katri Kulmuni äänestytti somessa al-Holin leirin suomalaisten kohtalosta– postaus ehti suututtaa ihmisoikeusjärjestön, Kulmuni poisti sen

yle 09:23 13.12

Onko seuraavana luvassa julkiset hirttäjäiset stadionin hurraajien äänenvoimakkuuden mukaan? kysyy Human Right Watch.


Poliisiylijohtaja Kolehmainen al-Hol-jupakasta: "En ole valehdellut, poliisilla ei ole suunnitelmaa hakea ihmisiä Syyriasta"

yle 19:53 12.12

Poliisiylijohtaja ei ota kantaa, onko ulkoministeriö nyt pyytänyt poliisilta virka-apua suomalaisten palauttamiseen.


Onko tässä maailman erikoisin joulukoriste? Vilnan lento­kentälle pystytetty joulupuu tihkuu vaaran tuntua

iltasanomat 18:32 12.12

Vilnan kansainväliselle lentokentälle on pystytetty joulukoriste, jonka tarkoitus on muistuttaa matkustajia lentämiseen liittyvistä turvallisuustekijöistä.


Keskuspankki uudistaa rahapolitiikan työkaluja, Christine Lagarde kertoi ensiesiintymisessään EKP:ssa – Onko hän uusi nainen lasijyrkänteellä?

yle 14:01 12.12

Keskuspankki piti korot ennallaan. Lagarde kertoo linjauksiaan parhaillaan. Yle seuraa tiedotustilaisuutta suorana.


Keskuspankki alkaa pohtia rahapolitiikan uudistusta, Christine Lagarde kertoi ensimmäisessä EKP-kokouksessaan – Onko hän uusi nainen lasijyrkänteellä?

yle 14:01 12.12

Keskuspankki piti korot ennallaan. Lagarde kertoo linjauksiaan parhaillaan. Yle seuraa tiedotustilaisuutta suorana.


Rahapolitiikan valta vaihtui Euroopassa tänään, kun Christine Lagarde veti ensimmäisen EKP-kokouksen – Onko hän uusi nainen lasijyrkänteellä?

yle 14:01 12.12

Keskuspankki piti korot ennallaan. Lagarde kertoo linjauksiaan klo 15:30 alkaen. Yle seuraa tiedotustilaisuutta suorana.


Rahapolitiikan valta vaihtuu Euroopassa tänään, kun Christine Lagarde vetää ensimmäisen EKP-kokouksen – Onko hän uusi nainen lasijyrkänteellä?

yle 14:01 12.12

Lagarde kertoo rahapolitiikan linjauksista klo 15:30 alkaen. Miten uusi pääjohtaja linjaa kauttaan, Yle seuraa tiedotustilaisuutta suorana.


Yrittäjien naapuriin kaavaillaan 300-metrisiä tuulivoimaloita, lähes Suomen suurimpia rakennelmia: "Elinkeinon lisäksi meiltä viedään koti"

yle 12:15 12.12

Saksalaisyhtiö aikoo rakentaa Keski-Suomeen Kannonkosken Lakomäen alueelle jopa 60 tuulivoimalaa, joiden korkeus olisi 300 metriä. Hanke on herättänyt voimakasta arvostelua.


IS kokosi avoimet poliittiset kysymykset al-Holin kiistassa – onko Haavisto puhunut totta?

iltasanomat 22:04 11.12

Al-Holin leirillä Syyriassa on 11 aikuista suomalaista naista ja yli 30 lasta. Suomessa kiistellään siitä, mitä heidän suhteensa pitäisi tehdä. IS kokosi kiistan keskeiset avoimet poliittiset kysymykset.


Entinen NHL-pelaaja hakkasi naapurinsa rautaputkella – passitettiin mielisairaalaan

iltasanomat 10:22 11.12

Legendaarisen Miracle on Ice -joukkueen pelaaja Mark Pavelich joutui vankilan kautta mielisairaalaan. Onko traagisen kohtalon takana jälleen se sama syy, joka on viime vuosina vaivannut iskuja päähänsä saaneita urheilijoita?


Aung San Suu Kyi: Kansanmurhasyytteet epätäydellisiä ja harhaanjohtavia

yle 10:05 11.12

Katso YK:n kansainvälisen tuomioistuimen istunto suorana. Tuomioistuin ratkoo, onko rauhannobelistin johtama maa syyllistynyt kansanmurhaan tappamalla rohingya-vähemmistöä.


Aung San Suu Kyi: kansanmurhasyytteet epätäydellisiä ja harhaanjohtavia

yle 10:05 11.12

Katso YK:n kansainvälinen tuomioistuimen istunto suorana. Tuomioistuin ratkoo, onko rauhannobelistin johtama maa syyllistynyt kansanmurhaan tappamalla rohingya-vähemmistöä.


Aung San Suu Kyi: kansanmurhasyyteet epätäydellisiä ja harhaanjohtavia

yle 10:05 11.12

Katso Suu Kyin puhe YK:n kansainvälinen tuomioistuimessa suorana. Tuomioistuin ratkoo, onko rauhannobelistin johtama maa syyllistynyt kansanmurhaan tappamalla rohingya-vähemmistöä.


Katso suorana: Aung San Suu Kyi puolustaa Myanmaria kansanmurhasyytteitä vastaan

yle 10:05 11.12

YK:n kansainvälinen tuomioistuin ratkoo, onko rauhannobelistin johtama maa syyllistynyt kansanmurhaan tappamalla rohingya-vähemmistöä.


Katso suorana: Greta Thunberg puhuu Madridin ilmastokokouksessa, onko tulossa yhtä tiukkaa tekstiä kuin YK:ssa?

yle 09:51 11.12

16-vuotias ilmastoaktivisti painostaa maailman päättäjiä tekemään suuria päätöksiä ilmastonmuutoksen estämiseksi.


herruuteen ? Tappara Kristillisdemokraatit Trumpin virkasyyte hyväksyttiin

Hot topics